Mens en gezondheid

Op zoek naar een taxi in Almere?  

donderdag, 13-12-2018  

Als je op zoek bent naar een goede taxi in Almere die ook nog eens erg betaalbaar is, dan kan ik je Roep Taxi aanraden. Roep Taxi is de beste taxi in Almere en omgeving. Ze zijn betaalbaar, betrouwbaar en ontzettend professioneel. Ik had dus laatst met spoed een goede en betrouwbare taxi in Almere nodig. Ik was niet bekend met Almere, daar ik er niet woon, maar gelukkig was Roep Taxi daar om mij te redden.  

Roep Taxi, de beste taxi in Almere 

Ik kom dus eigenlijk helemaal niet uit Almere. Ik kom er normaal gesproken ook nooit, want het is namelijk een beetje uit de buurt van mijn woonplaats Breda. Laatst moest ik echter wel in Almere zijn vanwege mijn werk. Ik moest daar namelijk langs voor een van onze klanten. Ik stapte dus in Breda op de trein naar Almere en bekeek in de trein hoe ik mijn weg naar het kantoor van onze klant moest gaan vervolgen. Ik zag op mijn OV-app dat ik de bus naar het kantoor kon nemen. Erg handig dacht ik, dat kost mij minder geld dan een taxi in Almere nemen en de bushalte is niet ver bij het kantoor vandaan. Toen ik echter op het station in Almere aan was gekomen, zag ik tot mijn schrik dat er geen bussen reden. De buschauffeurs waren aan het staken, waardoor er dus geen busverkeer mogelijk was. Er zat dus niets anders op dan een taxi te pakken. Omdat er dus geen bussen reden, was de taxistaanplaats op het station leeg. Ik moest dus een taxi bellen om mij op te komen halen. Ik belde de eerste beste taxi die ik via het internet kon vinden. Helaas vertelden zij mij dat er pas over een half uur een eerste taxi naar het station kon komen. Dit was natuurlijk onacceptabel, daar ik binnen tien minuten bij onze klant moest zijn. Iemand op het station ving mijn gesprek op en raadde mij aan om Roep Taxi te bellen als ik een betrouwbare taxi in Almere zocht. Volgens hem is Roep Taxi de beste vanwege: 

  • Hun bekwame chauffeurs 
  • Hun stiptheid 
  • Hun oog op de beste service 
  • De betaalbare tarieven 

Op aanraden van de vriendelijke man, belde ik dus Roep Taxi. Zij gaven aan dat ze mij binnen enkele minuten op zouden kunnen halen en binnen tien minuten voor de deur van het kantoor van onze klant of konden zetten. Niet lang nadat ik het gesprek beëindigd had, kwam de taxi al aan gereden. Ik stapte in en vertelde de chauffeur waar ik naartoe moest. Ik vroeg hem of hij mij daar binnen tien minuten af zou kunnen zetten. Hij vertelde mij dat dat geen probleem was en vertrok. De chauffeur was erg vriendelijk en spraakzaam. Hij reed ontzettend fijn en nam kortere routes waar mogelijk. Dit zorgde ervoor dat ik uiteindelijk dus toch nog op tijd bij onze klant ben gekomen. Ik rekende het bedrag af en ging naar onze klant. Ik vertelde de chauffeur dat ik over twee uur weer een taxi terug naar het station nodig had. Toen ik na de vergadering met onze klant het kantoor uit liep, stond de chauffeur met zijn taxi alweer op mij te wachten. 

Uitstekende service tegen een scherpe prijs 

Heb je ook een taxi in Almere nodig? Neem dan Roep Taxi. Zij bieden uitstekende service tegen een ontzettend scherpe prijs. Kijk voor meer informatie op https://roep-taxi.nl/taxi-almere/ en reserveer alvast je taxi in Almere. Ik ben dankzij hen in ieder geval op tijd bij onze klant en weer terug thuisgekomen. 


Comments are closed.