Mens en gezondheid

Op zoek naar een aroma diffuser?

woensdag, 30-10-2019  

Ben jij op zoek naar een aroma diffuser van hoge kwaliteit, die ook nog eens mooi bij uw huis past? Bij Living Zenzes bent u dan aan het juiste aders. Onze geurverspreiders zijn geschikt voor aromatherapie en staan garant voor een constante heerlijke geur in uw huis. Onze producten zijn allemaal compleet brandveilig en zeer makkelijk in dagelijks gebruik. Bij Living Zenzes ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit van aroma diffusers en dit in combinatie met een betaalbare prijs. Maak nu snel je keuze uit onze grote assortiment aan geurverspreiders in verschillende kleuren en vormen. Geniet de hele dag door van de lekkerste geuren in uw huis of kantoor. 

Wat is een aroma diffuser en hoe kies ik de juiste?

Een aroma diffuser is eigenlijk gewoon een geurverspreider. Dit is ook direct de belangrijkste functie van dit apparaat. De verstuivers van ons bedrijf werken met een speciale technologie die water en de hieraan toegevoegde druppels etherische olie door middel van snelle en hoge trillingen omzet in een nevel. Dit speciale proces zorgt voor koude stoom, waardoor de geur van de olie blijft en deze damp ook nog eens therapeutisch werkt. Onze diffusers zijn beschikbaar in verschillende vormen, kleuren en maten. 

Maar u vraagt zich misschien af, waarom zou u een diffuser kopen? Deze aroma diffusers hebben verschillende voordelen, naast dat het natuurlijk therapeutisch werkt zoals:

  • U krijgt er geen hoofdpijn van, zoals bij kaarsen of stopcontactgeuren
  • Het is gezond voor u en zorgt voor een bijdrage aan en goed immuunsysteem
  • Het apparaat bevochtigd direct de lucht
  • Het helpt tegen ongedierte

Een geurverspreider werkt op elektriciteit, en heeft een reservoir die u kan vullen met kraan- of bronwater, en voeg voor een optimaal effect enkele druppels olie toe. De diffuser zet het water om in een nevel, met de olie er stil in zodat de geur goed door uw huis verspreid wordt. Het verschil in onderhoud tussen aroma diffuser is verschillend. De producten van onze website hebben niet veel onderhoud nodig en zijn makkelijk in gebruik. Wij adviseren het reservoir schoon te houden met een doekje om de olieresten te verwijderen, en na elke 10 beurten azijn te gebruiken in plaats van olie voor een schone verspreider. 

Maar hoe weet u nou welk product u moet kiezen? Natuurlijk moet u een product nemen dat mooi in uw huis staat, en een mooie vorm en kleur heeft. Het design is geïnspireerd door planten en bloemen. Ook hebben bepaalde verstuivers moodlight die u kan aanpassen naar een kleur naar keuze. 

Waarom onze website?

Onze website bied alleen geurverspreiders aan van de hoogste kwaliteit, die ook nog eens veilig zijn. Wij hebben alle vertrouwen in onze producten, en bieden daarom 2 jaar garantie aan. Onze aroma diffusers hebben niet te veel onderhoud nodig en zijn makkelijk te gebruiken. 

Dus, twijfel niet langer en bestel snel uw aroma diffuser op onze website. Ons grote assortiment heeft altijd wel een product dat goed bij uw huis past. Wij leveren uw producten snel en bieden ook nog eens 2 jaar garantie aan. Voor de beste aroma diffusers kan u altijd terecht op onze website.


Comments are closed.