Bedrijven en Bedrijfsleven

Onze architecten in Rotterdam realiseren uw droomhuis

zaterdag, 4-8-2018  

Hebt u het vermogen om een eigen huis zoals een villa te bouwen? En wilt u dat huis in of rondom Rotterdam realiseren? Dan hebt u daar waarschijnlijk architecten in Rotterdam bij nodig. Kijkt u dan eens op woonrotterdam.nl. Dit is namelijk het kantoor met architecten in Rotterdam die wel te vinden zijn voor een dergelijk groots project. U droomt er misschien al jaren over en u hebt flink gespaard tot het moment dat u deze investering daadwerkelijk kunt gaan maken. Ook bij een renovatie of gehele sanering van uw huidige huis mag u op de hulp van onze architecten in Rotterdam rekenen. Kijkt u maar eens op de site naar de huidige projecten. U ziet er voorbeelden zoals de oplevering van villa’s, het opnieuw inrichten van bepaalde kamers door onze binnenhuisarchitecten of het uitbouwen van uw huis door er bijvoorbeeld een zolderverdieping op te plaatsen. Bij WOON architecten uit Rotterdam kan het allemaal. Blijft u graag op de hoogte van al onze projecten? Vergeet dan niet om onze website te bookmarken en door ons eens op te zoeken op bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Pinterest. U kunt er op die manier ook uw voordeel uit halen want door deze sprankelende voorbeelden samen te nemen kunt u uw eigen ontwerp bij ons indienen. Wij gaan daar vervolgens graag met u rond de tafel mee zitten. We horen graag uit uw eigen mond wat uw wensen zijn zodat we het direct kunnen verwerken in enkele schetsen die we nadien verder uitwerken tot concepten. Uiteraard mag u onze architecten in Rotterdam tijdens dit hele proces aanspreken als u graag veranderingen aanbrengt.

U bent altijd welkom om met onze architecten in Rotterdam te sparren

Naast het feit dat onze architecten in Rotterdam tevens ingenieus zijn zodat we u nadien ook kunnen helpen met de daadwerkelijke bouw is het goed om te weten wat uw budget is. Want daar kunnen we vanaf het allereerste gesprek direct rekening mee houden. De ontwerpen moeten immers wel betaalbaar blijven. Wij vinden het erg belangrijk dat u ondanks uw bijzondere wensen en ideeën uiteindelijk niet een dief van de portemonnee zal zijn. En daarom adviseren de architecten in Rotterdam u niet alleen over het bouwschema en de inrichtingen maar houden we aldus ook het financiële kostenplaatje in het oog. Het is aldus helemaal aan u, onze architecten in Rotterdam zijn diegene die de technische kant verder uitwerken en het project in de gaten houden van begin tot eind. U kunt er tevens voor kiezen om grote delen van de inrichting uit handen te geven. Dan is bij oplevering ook direct de badkamer en de keuken ingebouwd en de vloer in het hele huis aangelegd. Onze tuinarchitecten nemen de voor- en achtertuin onder hun hoede zodat we de hoveniers ook direct aan het werk kunnen zetten. We nemen er graag even de tijd voor om dit allemaal met u te bespreken bij ons op kantoor onder het genot van een lekkere kop koffie of thee.

Zowel particulieren als ondernemingen helpen we verder

U wilt zich thuis voelen in het door woon Rotterdam gerealiseerde huis. U wilt pas intrekken als aan alle voorwaarden zijn voldaan en daar hebben we begrip voor. Maak daarom een afspraak door te mailen of te bellen, dan weten we dat u komt en staat er één van onze architecten in Rotterdam voor u klaar. Maar dit hoeft zeker niet, u mag ook op de bonnefooi bij ons langskomen, daar doen we beslist niet moeilijk over. Wilt u trouwens graag weten wie wij zijn? Kijk dan op de site onder het kopje “Wie dan”.


Comments are closed.