Ondernemers en Particulieren

Ontstoppingsbedrijf in Amsterdam ingeschakeld

vrijdag, 12-10-2018  

Laatst waren we mooi in de aap gelogeerd. We stonden tot onze enkels in het water en dat liep alle kanten op. Zat het riool verstopt. Hadden wij weer. Dus wij bellen met Rioolprobleem Kwijt. Ik had het nummer snel te pakken via rioolprobleemkwijt.nl en hoefde alleen maar mijn postcode in te geven, voordat ik iemand van een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam te pakken had die mij kon helpen. Wel fijn hoor, dat je niet eerst op die website hoeft te zoeken, maar dat je gelijk een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam aan de lijn krijgt en je je probleem daar kunt neerleggen.

Gespecialiseerd ontstoppingsbedrijf in Amsterdam

We hadden wel een lot uit de loterij met het ontstoppingsbedrijf in Amsterdam dat we hadden gevonden. Wat een geschikte kerel.

  • Hij wist alles van riolen en afvoeren in Amsterdam
  • Kende de buurt en wist hoe oud het riool hier was
  • Had al vaker hetzelfde probleem verholpen bij huizen in de buurt
  • Maakte er geen probleem van dat het al laat op de avond was en ook nog eens op vrijdag

Top service noemen we dat. Rioolprobleem Kwijt heeft wat dat betreft een gouden formule in handen, want vroeger zat je met stress en je handen in het haar door een gouden gids te bladeren en mocht je blij zijn dat je hele huis niet blank stond wanneer je eindelijk iemand had gevonden die ook nog eens beschikbaar was. We hebben uitgebreid laten zien wat het probleem was en waar we last van hadden. Ik vertelde hem dat we al wel vaker last van stank hadden. We hebben een gedeeld trappenhuis hier in het pand en de buren hadden ook al eens geklaagd, maar niemand had ooit echt moeite gedaan om te kijken bij wie het probleem nou eigenlijk zat en waar die stank vandaan kwam. Achteraf best ranzig natuurlijk, want rioolproblemen moet je gewoon gelijk oplossen. We hadden toen beter al een ontstoppingsbedrijf in Amsterdam kunnen inschakelen. Enfin, in zijn overal ging de beste man op zijn knieën voor ons toilet zitten. Ik heb maar niet gevraagd wat hij allemaal aan het doen was, maar hij vertelde tijdens het klussen dat hij al ruim 20 jaar in het vak zit en de gekste dingen tegenkwam in verstopte pijpen. Ik keek al even met een schuin oog naar mijn zoontje, maar die schudde nee, hij had toch echt niets in de wc gegooid. Arm joch, hij krijgt ook overal de schuld van. De specialist van het ontstoppingsbedrijf in Amsterdam kon hem echter snel geruststellen.

Grotere problemen voorkomen

Er zat niets klem, maar de pijpen waren gewoon oud en verrot en zijn op den duur gaan verzakken. Dit heeft scheuren veroorzaakt in de aanhechting van de pijpen en ervoor gezorgd dat de boel is gaan lekken. Jammer genoeg betekende dit dat de hele boel opengebroken moest worden. Een dure grap, maar de rioolman van ons ontstoppingsbedrijf in Amsterdam verzekerde ons dat we ergens anders veel duurder uit zouden zijn. Een van de pluspunten van Rioolprobleem Kwijt is dat ze garant staan voor goede service tegen goede prijzen. Ik zei toen nog, eerst zien, dan geloven, maar hij had toch echt gelijk. Trouwens, ik had weinig keus. Hij was er nu toch, kon een noodreparatie uitvoeren en we hebben vervolgens alles helemaal met hem kunnen regelen. Een top ontstoppingsbedrijf in Amsterdam, dat is het. Het was elke cent waard, want het had ook heel anders kunnen aflopen en we zijn er nu van verzekerd dat het probleem is opgelost. Hij heeft meteen ook alle andere leidingen geïnspecteerd. Wij hebben er een goed adres bij en bellen voortaan deze ontstoppingsdienst in Amsterdam.


Comments are closed.