Coaching en Workshops

Ontdek snel hoe je jezelf kunt verbeteren via coaching in Arnhem

dinsdag, 31-7-2018  

Als je wilt leren, dan moet je naar school gaan. Maar op den duur ben je klaar met school en ga je aan het werk. Stop je dan met leren of ontwikkel je je verder? De werkplek is een bijzondere omgeving die verschilt van je privé omgeving. Hoe je je hier ontwikkelt kun je los zien van hoe je je elders ontwikkelt. Enerzijds hangt het natuurlijk allemaal samen, maar je vaardigheden op school of je vaardigheden als partner zijn niet gelijk aan je professionele vaardigheden. Op school of tijdens je opleiding leer je van alles met betrekking tot je nieuwe functie, maar dat betekent niet dat je na het behalen van je diploma klaar bent met de ontwikkeling. Sterker nog, het is meer een soort primaire voorbereiding die je vervolgens tijdens je werk verder gaat uitbreiden. Als je je rijbewijs hebt gehaald, dan beschikt je over de basisvaardigheden om een auto te besturen. Maar je mist de ervaring om de auto goed te besturen. Dit leer je door te doen. Door ervaring op te doen word je alsmaar beter. Daarom moet je jezelf blijven ontwikkelen. Gelukkig gaat dat met autorijden redelijk vanzelf. Op professioneel vlak kun je vaak wel wat hulp gebruiken. Er is geen sprake van stilstand in het bedrijfsleven. Bedrijven groeien en krimpen, de technologie verandert, strategieën veranderen, de markt is constant aan veranderingen onderhevig en daar moet jij dus op in kunnen spelen. Je opleiding heeft je de basisvaardigheden gegeven, maar het is de praktijk waar je echt tot je recht zult komen. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig kun je gebruik maken van coaching in Arnhem. Een team effectief aansturen, mensen kunnen motiveren en omgaan met nieuwe ontwikkelingen vergt inspanning en training. Via coaching in Arnhem kun je ervoor zorgen dat je je kennis en vaardigheden update. Je ontwikkelt jezelf met behulp van coaching in Arnhem en die ontwikkeling breng je vervolgens in de praktijk. Op je werkplek doe je weer de nodige ervaring op en krijg je de nodige feedback. Daar kun je dan je voordeel mee doen en je kunt het ook weer bespreken tijdens de coaching in Arnhem. Het voordeel is dat je via coaching in Arnhem in een opwaartse spiraal terecht komt. Elke ervaring kun je meenemen in je ontwikkeling. Zonder coaching in Arnhem zou je geen paradigma hebben waarin je die ervaringen gestalte kunt geven. De ervaringen zouden als het ware door je heen gaan. Dankzij coaching in Arnhem kun je die ervaringen en leermomenten vasthouden, duiden en gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen binnen de context van het bedrijf of organisatie waar je werkzaam bent.

Surf naar marionbergevoet.nl voor meer informatie over coaching in Arnhem

Als je het gevoel hebt dat je vast zit of stil staat en niet meer mee kunt komen op je werk, dan is het tijd voor coaching in Arnhem. Via de site van marionbergevoet.nl kun je meer te weten komen over coaching en de specifieke stijl van Marion Bergevoet. Deze coach is al vele jaren actief als coach en loopbaanbegeleider en is dan ook zeer goed in staat om jou te helpen weer grip op de zaken te krijgen. Marion maakt gebruik van de zogenaamde 70 20 10 strategie. Dat betekent het volgende:

  • 10% leer je tijdens de coaching sessies
  • 20% leer je tijdens de feedback
  • 70% leer je door te doen

Neem contact op met Marion Bergevoet

Wil je meer weten of wil je een sessie bijwonen, dan kun je een afspraak maken voor een intakegesprek via marionbergevoet.


Comments are closed.