Kinderen en Speelgoed

Online silver unicorn spelen

maandag, 17-10-2016  

Steeds vaker worden er leuke spelletjes online gespeeld. Voor veel mensen is dit dan ook een dagelijkse bezigheid geworden. Door veel spelletjes te spelen kunt u ook geld verdienen. Dit kan bijvoorbeeld door de spellen van fairplayspelletjes.nl te spelen. Allerlei verschillende spellen zijn hier te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het leuke silver unicorn. Het is eigenlijk net als een leuke fruitautomaat in het casino, maar dan online. Dit spel kan gemakkelijk gespeeld worden door op het woord SPIN te klikken en de rollen te laten draaien. Wanneer u allemaal gelijke mythische wezens op een rijtje heeft, heeft u gewonnen en krijgt u veel Fairplay munten. Silver unicorn is een spel dat heel vaak gespeeld kan worden. Het is helemaal niet moeilijk en u maakt veel kans op heel veel munten. Wanneer u niet genoeg munten in bezit heeft om nogmaals te spelen is het ook mogelijk om munten aan te kopen voor een klein bedrag, zodat u meteen nog een ronde in kunt zetten. Deze spellen worden heel vaak gespeeld en u maakt dan ook zeker kans om iets te winnen. Hierdoor is het echt een verslavend spelletje en heel leuk om eens uit te proberen wanneer u er nog niet zo veel van af weet. Probeer het dus ook zeker zelf een keer en kijk of u ook veel munten kunt verdienen. Het spel silver unicorn is natuurlijk niet het enige spel dat gespeeld kan worden via fairplayspelletjes.nl. Hier vindt u heel veel soorten gok spellen, maar ook andere varianten zoals het bekende sudoku. Spelen via deze website heeft veel voordeel:

  • Een groot assortiment aan spelletjes
  • Elke maand kans maken op maar liefst 100 euro
  • Spelen met meerdere spelers of alleen

Er zijn dus heel veel mogelijkheden om op een leuke en gezellige manier geld te verdienen. Elke maand is het mogelijk om 100 euro te verdienen door online deze spelletjes te spelen. Veel mensen doen dit dan ook maar al te graag.

Het populaire spel silver unicorn

Silver unicorn is een heel populair spel, omdat u natuurlijk steeds maar weer probeert om alle 5 de rollen op hetzelfde figuur te laten eindigen. Het is dan ook heel goed mogelijk dat het u lukt en dat u met de munten weer verder kunt spelen. Hoe meer u wint, hoe meer u kunt spelen. Ook het aankopen van extra munten wordt heel vaak gedaan. U kunt zelfs het geld dat u heeft uitgegeven weer terugverdienen, omdat er één keer per maand een geldbedrag van 100 euro te winnen valt. Heel leuk dus om hierop in te zetten en om te proberen dit bedrag binnen te slepen. Naast het spel silver unicorn kunt u natuurlijk ook kiezen om eens een ander spel te spelen. U kunt kiezen voor een ander gokspel, dat gedeeltelijk hetzelfde werkt als silver unicorn, of u kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld roulette te gaan doen. Wat u ook kiest er zijn heel veel leuke mogelijkheden.

Snel gaan spelen

Via de website is het meteen mogelijk om het spel van uw keuze te gaan spelen. Dit kan bijvoorbeeld het bekende silver unicorn zijn, maar ook een ander spel dat u interessant lijkt. U hoeft zich alleen maar te registeren met een email adres om mee te kunnen doen. Zodra u dit heeft gedaan kunt u het gewenste spel aanklikken en meteen beginnen. U kunt ook meerdere spellen achter elkaar spelen. Of u nu speelt met vrienden of alleen, een leuk spel op z’n rijd kan natuurlijk altijd. Kijk dus snel op de website voor alle mogelijkheden en de vele spellen.


Comments are closed.