Ondernemers en Particulieren

Ongedierte bestrijder 

zondag, 14-10-2018  

Na maanden online gechat te hebben met die ene leuke dame, is het je eindelijk gelukt om haar zo ver te krijgen thuis bij jou te komen dineren. Ze vraagt jouw waar het toilet is, zodat zij zich even kan gaan opfrissen. Opeens hoor je haar heel hard gillen, je snelt naar haar toe, “een kakkerlak”, zegt zij met een bevende stem en ze stormt je appartement uit. Ja, je had dit alles kunnen voorkomen als je maar op tijd de ongediertebestrijding had gebeld. Je zag die kakkerlakken toch wel lopen gisteravond? Een betrokken ongedierte bestrijder zal jouw probleem snel verhelpen. Je besluit maar snel op het net op zoek te gaan naar een ongedierte bestrijder, tijdens jouw zoektocht kom je op de website van Beestjeskwijt. Daar kom jij ongedierte bestrijder Johan van Essen en zijn vrouw Marjan tegen. Samen hebben zij het bedrijf Vepodiensten om u te helpen van uw ongedierteprobleem af te komen. Zij staan hun klanten tijdens het gehele bestrijdingsproces bij. Wanneer haar man Johan opgebeld wordt om ergens bestrijdingswerkzaamheden te verrichten, gaat zijn vrouw Marjan mee, om de mensen wat meer informatie te geven over het bestrijdingsproces. Voor Johan en zijn vrouw is het belangrijk om een zo goed mogelijke band te hebben met hun klanten.

De ongedierte bestrijder; wat doet hij precies?

Wat wordt er eigenlijk verstaan onder ongedierte? Onder ongedierte verstaan wij dieren zoals ratten, muizen, duiven, maar ook insecten zoals kakkerlakken, vliegen en mieren. Het hebben van dit soort ongedierte in huis kan slecht zijn voor uw gezondheid, omdat deze dieren vaak onzichtbare bacteriën met zich meenemen die verschillende ziekten kunnen veroorzaken. Een daarvan is de ziekte van wijl, die in de urine van ratten en muizen voorkomt. Elke ongedierte bestrijder doet zijn werk op een andere manier. Hij zal eerst moeten kijken om wat voor soort ongedierte het gaat en hoe hij dit het best kan bestrijden. Daarom zal hij eerst de plek moeten inspecteren om te kunnen weten welk bestrijdingsmiddel het best zal werken voor uw ongedierte probleem. Zo kan hij ook direct aan u doorgeven wat het allemaal zal kosten. Daarnaast zijn er ook andere factoren die invloed kunnen hebben op de prijs, zoals de grootte van de plaag, als u maar een muisje in huis heeft, zal dit veel goedkoper zijn om te bestrijden dan wanneer u er twintig in huis heeft rondrennen. Verder spelen de locatie en ook de ernst van de situatie een rol zoals ‘hoelang heeft u al last van het ongedierte?’ Als de ongedierte bestrijder zich dagen moet inzetten om het ongedierteprobleem te bestrijden dan zal dit u ook wat meer kosten. Daarnaast zult u ook wat meer moeten neertellen als het ongedierteprobleem moeilijk te constateren is en als de ongedierte bestrijder veel van zijn materiaal, apparatuur en bestrijdingsmiddelen moet inzetten om u van uw ongedierteprobleem te ontdoen.

Beestjeskwijt.nl

Vepodiensten maakt samen in overleg met u, na een inspectie gedaan te hebben, een plan van aanpak en een kostenplaatje. Op deze manier betaalt u niet te veel en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Een ongedierte bestrijder lost het ongedierte probleem vakkundig op en geeft u ook vakkundig advies om het ongedierteprobleem te voorkomen. Zodat wanneer ons team uw huis verlaat u over genoeg kennis beschikt over ongediertebestrijding en uw huis ongedierte vrij is. Het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’ geldt ook in de ongediertebestrijdingswereld. Op de website van Beestjeskwijt.nl kunt u veel lezen over de preventie van ongedierte. En ook kunt u lezen over de verschillende soorten ongedierte die er bestaan, over de diensten van onze ongedierte bestrijder Johan en zijn vrouw Marjan. Hieronder kort een opsomming waarom het belangrijk is om uw huis op tijd te laten inspecteren tegen ongedierte en deze ook op tijd te bestrijden:

  • Ongedierte kan ziektes overbrengen
  • Hoe langer het probleem speelt, hoe groter het wordt
  • Goede preventie zal het probleem duurzaam voorkomen


Comments are closed.