Financiën en Verzekeringen

Onafhankelijk hypotheekadvies voor starters

woensdag, 19-12-2018  

Als u hypotheekadvies wilt kunt u op talloze plekken terecht. De meeste mensen beginnen bij hun eigen bank. Waar ze soms niet aan denken is dat hun bank voorwaarden stelt aan een hypotheek, en daarbij niet denkt in het belang van de koper, maar in het eigen belang. Zo willen de meeste grote banken dat klanten ook een rekening hebben lopen bij hen. Als klanten dat niet hebben krijgen ze een hoger rentepercentage voorgeschoteld. Om te voorkomen dat u misleid wordt is het aan te raden ook langs te gaan bij een onafhankelijke partner voor hypotheekadvies. Onafhankelijk hypotheekadvies kan u helpen de juiste hypotheek te kiezen en een volledig overzicht te krijgen van alle hypotheekaanbieders. De meeste grote banken en verzekeraars bieden hypotheken aan in verschillende vormen. Starters op de woningmarkt moeten zich vaak nog volledig verdiepen in de hypotheekvormen en – mogelijkheden. Daarom is onafhankelijk hypotheekadvies een goed startpunt voor uw onderzoek naar de beste hypotheek. Onafhankelijk hypotheekadvies kunt u bijvoorbeeld inwinnen bij Van Bruggen Adviesgroep. Deze partner voor onafhankelijk hypotheekadvies zit in heel Nederland, in grote en middelgrote plaatsen. Kijk voor alle vestigingen op vanbruggen.nl en maak via de website eens een afspraak. Zo komt u beslagen ten ijs als het aankomt op het afsluiten of oversluiten van een hypotheek. U vindt Van Bruggen Adviesgroep bijvoorbeeld in: 

  • Alphen aan den Rijn
  • Leiden
  • Apeldoorn
  • Nijmegen
  • Zwolle 

En nog op veel andere plekken in Nederland. Er is altijd een vestiging in de buurt die u kan voorzien van onafhankelijk hypotheekadvies, op een moment dat het u uitkomt.

Onafhankelijk hypotheekadvies: oversluiten of scheiding

Er zijn natuurlijk situaties waarin het gunstig is een hypotheek over te sluiten. Onafhankelijk hypotheekadvies is welkom in deze situatie, of in het geval van een scheiding. Ook dan kan Van Bruggen Adviesgroep u helpen. Bij een scheiding kan er sprake zijn van het uitkopen van een ex-partner. Dit heeft gevolgen voor de hypotheek, omdat de andere partner dan verantwoordelijk wordt voor de gehele hypotheek. Het kan ook voorkomen dat u aan het einde van de looptijd van uw huidige hypotheek een gunstiger rente kunt krijgen, bijvoorbeeld bij een andere hypotheekverstrekker. Het oversluiten van een oude hypotheekvorm naar een nieuwe is te regelen, maar onafhankelijk hypotheekadvies kan helpen om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bijkomende kosten kunnen dan voorkomen worden of tot een minimum beperkt worden. Omdat het afsluiten van een hypotheek en het betalen ervan veel geld kost is het wel zo prettig andere kosten te beperken. Dat is mogelijk door u van tevoren goed in te lezen en te weten wat u kunt verwachten. Een oriënterend gesprek bij Van Bruggen Adviesgroep is een prima manier u voor te bereiden bijvoorbeeld de aankoop van een huis. 

Overig financieel advies

Naast onafhankelijk advies kunt u bij Van Bruggen Adviesgroep ook aankloppen voor financieel advies, verzekeringen en makelaardij. Veel mensen die in eerste instantie komen voor onafhankelijk hypotheekadvies, vullen hun pakket aan met een verzekering of ander advies. Door deze aanpak kan Van Bruggen Adviesgroep een totaalpakket aanbieden. Uw financiën regelen met een betrouwbare partner die alle zaken in overweging neemt? Dan bent u bij Van Bruggen Adviesgroep bij het juiste adres. Kijk voor alle mogelijkheden op de website: vanbruggen.nl. Met al 45 jaar ervaring in hypotheekverstrekking bent u hier aan het juiste adres voor een onafhankelijke blik op uw hypotheek en andere geldzaken. Of u nu start op de woningmarkt en gebruik wilt maken van een startersregeling of uw hypotheek wilt oversluiten, onze medewerkers helpen u graag verder.

Lees meer…


Comments are closed.