Woning en Tuin

Nieuwe tuinmeubelen gekocht? Denk aan beschermhoezen!

donderdag, 8-6-2017  

Als u dure tuinmeubelen hebt gekocht van kunststof, dan wilt u er natuurlijk alles aan doen om ze in perfecte staat te behouden. Het zijn taaie objecten die wel tegen een stootje kunnen. Maar lucht en water kunnen zonder bescherming behoorlijke schade aanrichten in de vorm van schimmel/ Dit is een hardnekkig organisme dat u zelfs met de beste reinigers moeilijk van kunststof kunt verwijderen, zeker als het al maanden zo niet jaren zijn gang mag gaan. Wat kunt u er tegen doen als het slecht weer is maar uw zuurverdiende meubelen buiten staan? Gooi er dan beschermhoezen overheen! Bij hoppashops.nl kunt u deze beschermhoezen direct na het lezen van deze tekst bestellen. Zorg ervoor dat u tijdens en regenbui de beschermhoezen stevig om de tuintafel en de stoelen heen trekt. Onze beschermhoezen zijn ademend. Dat betekent dat u zelfs in de herfst en de winter uw tuinmeubelen buiten kunt laten staan zonder dat er gevaar op schimmelvorming ontstaat. Want als uw meubelen onder een muffe vochtige kleed staan, dan is dat een broedplek voor dergelijke vieze zwarte schimmels. Omdat onze beschermhoezen lucht doorlatend reduceren ze de kans op condensvorming zodat de ontwikkeling van dit organisme niet tot stand kan komen. U wilt geen zwarte puntjes op uw witte tuinmeubelen. En u wilt niet dat uw meubelen snel verkleuren in de zon of simpelweg vanwege het feit dat ze het hele jaar door buitenstaan. Bestelt u daarom beschermhoezen bij Hoppa Shops.

Dankzij onze beschermhoezen blijven uw tuinmeubelen in goede staat

Als u beschermhoezen wilt kopen hebt u nog wel het een en ander uit te zoeken. Want we verkopen ze voor allerlei meubelen zoals:

  • Kussens,
  • Loungesets,
  • Parasols,
  • Tuinsets,
  • Tuinstoelen,
  • En we bieden zelfs een beschermende hoes voor de barbecue aan.

Niet iedereen heeft een schuurtje of garage. Laat staan dat ze plek hebben voor hun tuinmeubelen als de herfst is aangebroken. Misschien zijn ze erg zwaar en is het überhaupt niet de bedoeling dat u de kunststoffen of metalen buitensets naar binnen brengt. Ook al is het u beloofd dat het gaat om topkwaliteit, schimmel kan altijd vat krijgen. Een extra bescherming kan daarom absoluut geen kwaad en dat is dan ook waar wij weer om de hoek kijken. Toch hebben we het voornamelijk gehad over beschermhoezen ter bescherming van uw dure tuinmeubelen. Terwijl u de kussens natuurlijk wel elke avond binnen legt. Legt u ze in het schuurtje? Dan kunnen die kussens zonder de juiste beschermende hoezen behoorlijk vochtig worden. Ze gaan op de lange termijn schimmelen en stinken. Dus ook voor dit artikel: koop er passende beschermhoezen bij, dan kan u niets overkomen!

Verkrijgbaar in vele afmetingen dus bestel vandaag nog

Hebt u nog een vraag over onze beschermhoezen? Of wilt u iets meer informatie over onze andere producten? Klim dan in de pen en schijf onze klantenservice een e-mail. Natuurlijk staat het u tevens vrij om even met ons te bellen. Naast al deze beschermende hoezen verkopen we tevens de daadwerkelijke meubelen. Van diverse materiaal en in allerlei stijlen zodat u altijd een mooie tuinmeubelset of loungeset vindt die bij de design van uw achtertuin past. Bestel er ook een parasol bij zodat u zelfs bij hete temperaturen toch nog buiten kunt zitten zonder te verbranden. Een bestelling kunt u snel maken door al uw gewenste producten te selecteren. Vul vervolgens uw gegevens in en maak het bedrag over via een online betaalservice. Reken er maar op dat we snel aan huis leveren want we hebben vrijwel alle afgebeelde producten standaard op voorraad. Vergeet u niet om u aan te melden voor de nieuwsbrief?


Comments are closed.