Bedrijven en Bedrijfsleven

Muismatten bedrukken voor een goedkope promotiestunt

vrijdag, 2-11-2018  

Reclame maken is belangrijk, maar het moet natuurlijk niet teveel gaan kosten. Je wilt echter ook niet zwaar bezuinigen en slechte reclames maken, want dat kan wel eens een averechts effect hebben. Daarnaast gaat het bij reclame niet altijd alleen maar om nieuwe klanten werven. Je wilt bestaande klanten ook tevreden houden en je wilt ervoor zorgen dat bestaande klanten en nieuwe klanten een positieve attitude hebben ten opzichte van jouw bedrijf. Dat laatste kun je bereiken door reclame te maken via promotiemateriaal. Je geeft dan eigenlijk allemaal kleine cadeautjes weg en mensen vinden het in de regel altijd fijn om cadeautjes te ontvangen. Het hoeven ook zeker geen hele dure cadeaus te zijn. Als het iets is wat mensen kunnen gebruiken en dus praktische waarde heeft, dan zit je eigenlijk altijd al goed. Dus je kunt bijvoorbeeld muismatten bedrukken en weggeven. Het is natuurlijk van belang dat de leden van jouw doelgroep veel met computers werken en dus een muismat kunnen gebruiken. Als je tuiniers of hoveniers een plezier wilt doen, dan moet je niet 500 muismatten de wereld insturen. Voor iemand die veel buiten aan het werk is en vrij weinig met de computer aan de slag gaat, is een muismat natuurlijk een zinloos artikel. Dat is net alsof je de kapper een hamer cadeau zou doen. Een kapper binnen de context van een kapsalon kan natuurlijk vrij weinig beginnen met een hamer. Er zijn geen spijkers, geen hout om te timmeren en de kapper of kapster zelf is natuurlijk geen timmerman/timmervrouw. De hamer binnen een verkeerde context is een zinloos artikel. Geef je de kapster een scharen set, dan zal dat uiteraard een stuk beter in de smaak vallen. Dus muismatten moeten wel passen bij de ontvanger. Maar als het past, dan is het een zeer effectief geschenk. Muismatten bedrukken is namelijk niet duur. Je kunt er meteen 500 of meer bedrukken, waardoor je voor relatief weinig geld toch heel veel mensen blij kunt maken. Je gaat de muismatten bedrukken met een bedrijfsnaam, slogan, logo en/of de relevante adresgegevens. Dus je maakt de ontvanger blij én je maakt reclame voor je bedrijf. Dat blije gevoel van de ontvanger richt zich dus ook op jouw bedrijf en zo draag jij zelf bij aan de positieve attitude van nieuwe en bestaande klanten. Mits je dus een promotieartikel kiest dat past bij de doelgroep. Want de muismatten moeten immers in de smaak vallen en ze moeten gebruikt worden. Mocht je dus een andere doelgroep op het oog hebben, dan kun je ook andere promotieartikelen bedrukken. Hierbij kun je denken aan:

  • Zonnebrillen
  • Strandballen
  • Kerstballen
  • Keycords
  • Lippenbalsem

Surf naar promoboer.nl en ontdek hoe je muismatten kunt bedrukken

Als je inderdaad mensen op oog hebt die op een kantoor werkzaam zijn of die in ieder geval veel met computers werken, dan is het een goed idee om muismatten te bedrukken. Daarvoor kun je dan naar de website van Promoboer surfen. Op promoboer.nl kun je namelijk alles regelen wat je er te regelen valt op het gebied van muismatten bedrukken. Mocht je meer willen weten, dan kun je dus het beste even naar promoboer.nl surfen.

De vele voordelen van Promoboer

Als je muismatten gaat bedrukken via promoboer.nl, dan profiteer je uiteraard van verschillende voordelen. Zo geniet je bij Promoboer bijvoorbeeld van de goedkoopste prijs. Daarnaast kun je altijd eerst een gratis proefdruk aanvragen, zodat je zeker weet dat alles in orde is. Je kunt al bestellen vanaf 500 stuks en je profiteert ook altijd van een snelle levering.


Comments are closed.