Auto's en Motoren

Motorjassen vergelijken

donderdag, 27-12-2018  

Twee weken geleden ben ik geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Ik heb altijd interesse in motoren gehad, maar stelde altijd het halen van mijn rijbewijs uit. Ik hoorde veel mensen zeggen dat motorrijden gevaarlijk kan zijn, omdat je weinig bescherming hebt. Als je eenmaal valt, dan kunnen de verwondingen groot zijn. Een van mijn vrienden heeft al jaren een motor en vraagt altijd of ik er ook niet eentje wil kopen. Het lijkt hem leuk om samen te rijden in het buitenland tijdens een vakantie. Ik vertelde hem altijd dat het mij een leuk idee leek, maar dat ik niet van plan was om mijn motorrijbewijs te halen. Ik heb al jaren een auto en ik reed altijd met de auto naar mijn werk. Helaas sta ik vaak in de file met de auto en moet ik lang reizen voor een klein stukje, want ik woon iets meer dan 20 kilometer van mijn werk. Ik zag altijd motoren doorrijden in de file terwijl ik stil stond en daar ergerde ik mij erg aan, want ik wilde ook doorrijden. Toen ik afgelopen kwartaal een grote bonus kreeg van mijn werk, besloot ik om een motorrijbewijs te halen. Ik ben twee maanden geleden begonnen en ben gelukkig snel geslaagd. Nu ik mijn rijbewijs heb, wil ik ook een motor en een motorkleding kopen. Ik weet dat goede motorjassen erg belangrijk zijn als bescherming. Als je valt, dan kunnen motorjassen je beschermen van grote verwondingen. Ook functioneren motorkleding en motorjassen als bescherming voor het weer. Als het sneeuwt, regent, of erg koud is, dan is goede motorkleding erg belangrijk. Ik weet dat motorkleding niet goedkoop is. Door online motorjassen te vergelijken hoopte ik dat ik voordelig mooie en goede kleding kon kopen.

Veel verschillende motorjassen te koop bij Sander Düren

Online zocht ik op motorjassen kopen en vond verschillende webshops waar ze motorkleding verkopen. Een van de website die ik vond was https://sanderduren-motorkleding.nl/motorjassen/. Ik zag op de website dat ze veel verschillende soorten motorkleding verkopen en dat de winkel bij mij in de buurt is. Het leek mij verstandig om eerst een aantal motorjassen uit te proberen, zodat ik kon zien welke het beste paste. Tijdens mijn rijlessen zei mijn instructeur dat het erg belangrijk is dat je comfortabel kan rijden en dat de kleding goed zit. Afgelopen vrijdag bezocht ik de winkel van Sander Düren. Ik zag dat ze veel mooie motorkleding verkopen en ik zag een aantal motorjassen die ik erg mooi vond. De verkoper kon mij goed helpen in het uitkiezen van de juiste maten. Ik vond een mooie jas en gelukkig paste de jas erg goed. De jas was niet duur en zat erg comfortabel. De verkoper vond ook dat dit een erg goede maat voor mij was. Ik besloot om de jas meteen te kopen. De verkoper vertelde mij dat als mijn motorkleding ooit stuk zou gaan, dat zij het konden repareren. Dat is goed om te weten, want nieuwe motorkleding is erg duur.

Blij met mijn aankoop

De volgende dag wil ik graag mij nieuwe aankoop direct uitproberen. Ik kon de motor van mijn vriend lenen, zodat ik een rondje kon rijden. Ik ben erg blij met mijn aankoop, de jas past goed en beschermt goed tegen de wind en de kou. Ik zag in de winkel van Sander Düren veel leuke motorkleding, als ik weer wat nodig heb, dan ga ik hier weer langs. Ik kan de winkel aan iedereen aanraden

  • Ze verkopen veel verschillende motorkleding
  • Ze hadden veel leuke motorjassen
  • Mijn motorjas had een goede prijs
  • Ze kunnen ook motorkleding repareren
Lees meer…


Comments are closed.