Mens en gezondheid

Mijn boetiekje altijd up to date dankzij bijoux groothandel Barrucci

donderdag, 13-12-2018  

Een kleine drie jaar geleden is mijn droom uitgekomen en ben ik een klein boetiekje in kleding gestart. Ik verkoop kledingstukken van onbekende, kleine merken, die ik zelf zou kunnen en willen dragen. Al vanaf de eerste week liep mijn winkeltje goed. Er kwamen veel vriendinnen en kennissen langs en door mond op mond reclame en veel gedeelde berichtjes op social media, kwamen er ook steeds meer nieuwe klanten langs. Naast kledingstukken verkocht ik ook accessoires zoals sjaals, sokken en haarbanden. Na ongeveer drie maanden heb ik de balans opgemaakt en viel me – naast de goede omzet – op, dat steeds meer klanten vroegen om sieraden, zoals:

  • Kettinkjes;
  • Oorbellen;
  • Ringen;
  • Armbanden.

Ik moest toegeven, dat ik niet bekend was op dat terrein. Maar… De klant is koning. Als ik mijn boetiekje en mijn klanten serieus zou nemen, dan zou ik gehoor moeten geven aan de vragen die gesteld worden. Ik ben echter helemaal niet thuis in de wereld van de sierraden. Toen ik op een dag weer de vraag kreeg of ik ook armbandjes of ringen verkocht, heb ik uitgesproken, dat ik dat graag wilde aanbieden, maar dat ik niet goed wist waar ik moest beginnen. De lieve dame, die me de vraag had gesteld, belde gelijk een vriendin op, die een kleine webshop beheert. Zij gaf me de naam door van bijoux groothandel Barrucci en vanaf het moment, dat ik hen bezocht op internet, wist ik dat ik de goede naam en de goede bijoux groothandel te pakken had. Alles wat ik op de site zag was precies mijn smaak en zou een goede aanvulling zijn op de kleding in mijn boetiek!

Geweldige ontwerpen en mooie producten van bijoux groothandel

Ik belde de eigenaresse van de bijoux groothandel op en zij had antwoord op al mijn vragen. Ze informeerde mij uitgebreid en vertelde mij wat er mogelijk was voor mijn boetiekje. Ze vertelde, dat ze elke maandag tussen tien en vijf met een Cash and Carry Showroom aanwezig was op de Trademart Utrecht. Ik sprak met haar af om de eerstvolgende maandagochtend langs te komen. De klanten die in de tussentijd mijn boetiek bezochten, heb ik ingefluisterd dat ik met een bijoux groothandel in gesprek was voor de verkoop van modeaccessoires. Ik kreeg alleen maar positieve reacties en mijn klanten konden niet wachten! Toen ik de maandag erop bij de Cash and Carry Showroom langs kwam, wist ik dat het een schot in de roos was. De sieraden waren in het echt nog mooier dan op de foto’s en ik wilde het liefst alle lijnen, die uitgestald waren, bestellen en opkopen voor mijn winkeltje. Ik kan de sieraden van bijoux groothandel Barrucci het beste omschrijven als:

  • Zowel trendy, edgy als klassiek;
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen;
  • Elegant en uniek;
  • Verwerkte materialen uit de natuur;
  • Ontworpen uit liefde voor mode.

Erg gewilde sieraden

Hoewel ik veel vraag had naar sieraden, durfde ik het niet meteen aan om groot bij de bijoux groothandel in te kopen. Dat was voor de eigenaresse geen probleem! Ze begreep mijn gevoel en dacht met me mee over wat ik zou kunnen kiezen voor een eerste koop. Ik besloot voor armbandjes, ringen en kettingen te gaan vanuit één bepaalde lijn, die mij enorm aansprak. De bestelling zou snel mijn boetiek bereiken en toen het moment daar was, liepen de sieraden eigenlijk meteen storm! Binnen een week had ik nog maar een paar ringen over. Met de inlog van de website ozombybarrucci.com/bijoux-groothandel/, kon ik meteen een nieuwe partij aanschaffen. Tegenwoordig bestel ik elk seizoen een grote partij sieraden. Mijn klanten zijn blij en ik ben vooral trots en dankbaar!


Comments are closed.