Woning en Tuin

Max tuinmeubelen voor al uw tuinmeubelen

zaterdag, 2-5-2015  

Misschien bent u in het bezit van een grote tuin, maar weet u niet zo goed wat u hiermee moet beginnen. Of u heeft een kleine tuin, welke u nog niet zo goed vorm weet te geven. Dit is geen enkel probleem met Max tuinmeubelen. Het mooi weer is niks zo fijn als het binnen gevoel naar buiten te halen. Met een heerlijke zon en aangename temperatuur, is het bijzonder prettig om buiten te zijn. Uw kinderen spelen buiten en u geniet er van om de vogels te horen fluiten. De zonnestralen verwarmen u op een manier wat geen verwarming voor elkaar krijgt. U wenst dat het altijd zo mooi zo kunnen zijn. Met Max tuinmeubelen creëert u de voorwaarden om zo heerlijk mogelijk buiten te kunnen zitten. Schijnt de zon té fel? Is het buiten eigenlijk té warm? Dit is geen probleem. U zet gewoon een parasol op die u heeft gekocht bij Max tuinmeubelen. Met deze parasol kunt u probleemloos buiten zitten, zonder oververhit te raken. Verdwijnt de zon achter de wolken? Dan kost het weinig moeite om de parasol weer in te klappen. Zo kunt u zelf bepalen onder welke omstandigheden u graag buiten zou willen zitten. Natuurlijk heeft u het weer en de temperatuur niet in de hand, maar met Max tuinmeubelen zit u in ieder geval goed. Max tuinmeubelen heeft een ruim assortiment tuinmeubelen. U kunt kiezen uit:

  • tuinsets
  • tuinstoelen
  • parasols
  • loungesets
  • barbecues
  • buitenspeelgoed
  • buitenaccessoires

Max tuinmeubels hanteert een lage prijs tegen een hoge kwaliteit

Natuurlijk koopt u al uw meubels tegen een aantrekkelijke prijs. De prijs is erg scherp. Doordat alle tuinmeubelen op voorraad zijn, zijn ze direct vanuit het magazijn bij u te leveren. Dit zorgt ervoor dat de levertijd zo kort mogelijk gehouden kan worden. Via de site Maxtuinmeubel.nl kunt u heel simpel uw favoriete tuinmeubel bestellen. Wilt u liever de meubels in het echt kunnen bekijken, voordat u tot aanschaf over gaat? Dit is ook mogelijk. Max tuinmeubelen kunt u ook gewoon bezoeken. De showroom zit in Emmeloord, waar u altijd te woord wordt gestaan door een vriendelijke medewerker. Het doel is om u de beste service te verlenen die u maar kunt wensen. Bezoek dus eens deze showroom, om met een goed gevoel weer huiswaarts te kunnen keren. Max tuinmeubelen levert niet alleen aan particulieren. Ook bedrijven zijn aan het goede adres bij Max tuinmeubelen. De prijs is niet alleen laag, maar u ontvangt ook nog eens een goede kwaliteit. Een lage prijs is natuurlijk al fijn, maar waar krijgt u een lage prijs én een goede kwaliteit? Vaak moet u behoorlijk betalen voor een goede kwaliteit. Dit is niet het geval bij Max tuinmeubelen. Max tuinmeubelen levert namelijk A-merken tegen een betaalbare prijs. Het is mogelijk om uw aankoop gelijk af te rekenen, maar dit hoeft niet direct. U kunt uw aankoop ook pas bij aflevering betalen. Dit kan door middel van contant betalen of middels PIN. Wanneer u een bestelling hebt geplaatst, dan ontvangt u direct een bevestigingsmail. Een medewerker van deze firma neemt vervolgens contact met u op om een afleverdatum af te spreken. Zoals gezegd kan betalen plaats vinden via de veilige betaalomgeving van iDeal. Maar natuurlijk kunt u ook betalen via PayPal, Bancontant / Mr Cash of, zoals gezegd, pas bij aflevering middels contant betalen of via PIN. Met de komst van mooi weer is het al fijn om te kunnen ontspannen in uw favoriete buitenmeubel, van Max tuinmeubelen. Weet u al wat u wilt gaan eten? Stel, het is zomer, wat zijn uw plannen voor de avond? U kunt natuurlijk zelfs iets koken, maar daar hebt u eigenlijk niet zoveel zin in. Barbecueën is natuurlijk een stuk leuker én gezelliger. Nodig uw vriendengroep uit, of uw familie, en geniet met elkaar en van elkaar. Dit kan het beste met een barbecue van Maxtuinmeubel.nl. Wilt u alles uit uw tuin halen? Dit is zonder twijfel mogelijk door uw tuin set en barbecue te bestellen bij Max tuinmeubelen. U kunt hierbij kiezen uit een houtskool barbecue of een gas barbecue. Deze keuze ligt geheel bij u. Wanneer u geen gedoe wilt hebben met houtskool, dan kiest u voor het gemak van de gas barbecue. Maar wanneer u gaat voor een bijzondere beleving en geur, dan kiest u voor de houtskool barbecue. De keuze is groot.

Bezoekt u ook eens de showroom

Bij Max tuinmeubelen vinden ze een goede service erg belangrijk. Heeft u vragen over de service? Dan kan de klantenservice u altijd goed op weg helpen. Blijf niet te lang zitten met uw vragen, en stel ze gerust via de klantenservice. Het is hun doel om u te voorzien van de beste service. Op de website Maxtuinmeubel.nl vindt u de openingstijden van de showroom. Zo weet u precies wanneer u terecht kunt, om de complete collectie te kunnen bekijken. Heeft u vragen over specifieke onderwerpen, dan kunt u ze ook altijd persoonlijk stellen aan één van onze medewerkers. Vragen over bestellingen, bezorgen of afhalen, retourneren, extra services, voorwaarden en betaling, stelt u gerust aan de kundige medewerkers van Max Tuinmeubelen. Natuurlijk kan dit ook telefonisch of per e-mail. Op de website vindt u alle contactgegevens die u nodig heeft. Geniet ook meer van uw tuin, en bestel vandaag nog uw favoriete meubel.

Meer van Maxtuinmeubel.nl

Deel dit bericht op social media


Comments are closed.