Bedrijven en Bedrijfsleven

Maak gebruik van een professionele make up artist

vrijdag, 4-1-2019  

Voor mijn bedrijf zijn we nu al een tijdje bezig om zichtbaar te worden. We plaatsen veel berichten op verschillende sociale media. We schrijven elke week een blog en dit levert mooie resultaten op. Maar video is de nieuwste ontwikkeling. Tegenwoordig kijken mensen liever een film van normale mensen dan dat ze tv kijken. We vonden dit een mooie ontwikkeling en besloten om een commerciële film te maken voor ons bedrijf. Een film die overal werd getoond. In de winkels, op sociale media en op de website. Als eigenaar van het bedrijf moest ik natuurlijk meerdere keren terugkomen in de film. Dit vond ik prima maar ik moest er natuurlijk wel mooi uitzien. Ik bedacht me dat ik een make up artist ging inschakelen. Een professional die precies weet wat ze doet.

Laat een make up artist je opmaken

Laten we eerlijk zijn, zelf kan je het niet zo goed. Een make up artist doet het elke dag. Die weet precies wat voor kleuren goed staan bij je huidtype en bij je ogen. Een professional is veel sneller klaar en laat je er ook nog eens stralend uitzien. Kira Kroegman heeft me prachtig opgemaakt. Dit had ik zelf niet gekund. Het viel me op dat de verschillende kleuren heel goed bij elkaar passen en het was dan ook super mooi. Elke keer als het filmpje wordt getoond ben ik weer onwijs trots.  

Schitter in de film doordat deze artist je mooi maakt

We willen er graag mooi uitzien op de foto en al helemaal in een film. Vooral als deze film overal wordt getoond op de werkvloer. Dan kan je er maar beter goed uitzien en je trots voelen op de film. Maar als je zelf geen verstand hebt van make up schakel dan een make up artist in. Deze zal in een korte tijd je gezicht om kunnen toveren tot een kunstwerk. Doordat je een professional inschakelt weet je tenminste dat de juiste producten worden gebruikt voor je huid. De make-up blijft de hele dag zitten en je ziet er prachtig uit in de film. Als je jezelf opmaakt is de kans groot dat je de make-up er na een paar uur weer af zweet. De make-up van deze specialist is van goede kwaliteit, past bij je huid en blijft de hele dag zitten. Hiervoor zit je lekker in je vel en blijf je er de hele dag prachtig uitzien. Hierdoor ben je echt trots op de film.  De kans is groot dat je jezelf niet meer herkent in de spiegel. Zo mooi ga je er uit zien. Waarom wil je een make up artist voor je commerciële film?:

  • Niemand kan je zo goed opmaken als een echte professional.
  • Een echte professional weet precies welke producten bij je huid passen.
  • De make-up van een make up artist is van goede kwaliteit.
  • Laat je professioneel opmaken om te schitteren in de film.
  • Voel je mooi en straal op het scherm.
  • Door je te laten opmaken blijft de make-up de hele dag zitten.
  • Zie er stijlvol en prachtig uit.

Voor mijn bedrijf lieten we een commerciële film maken. Deze film komt in de verschillende winkels en wordt ook nog eens gedeeld op verschillende sociale media kanalen. Op de film moet ik er dus wel goed uitzien. Professionele make up door een echte make up artist kan dan niet ontbreken. Kira Kroegman heeft me prachtig opgemaakt voor de film en ik ben heel trots op het eindresultaat. Wil je meer weten neem dan een kijkje op:  http://kirakroegman.com/make-up-artist


Comments are closed.