Woning en Tuin

Lits jumeaux

woensdag, 1-7-2015  

[IMG] Goodmorningdekbedovertrek - Lits jumeauxBijna iedereen slaapt tegenwoordig onder een dekbed, aangezien dit erg comfortabel is. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat u ook over een goede dekbedhoes beschikt. Deze beschermt het dekbed zelf en kan u extra comfort geven. Hebt u een tweepersoonsbed, dan kunt u kiezen uit twee verschillende maten. U kunt kiezen voor een tweepersoonsmodel, maar ook voor een lits jumeaux. Wat is nu precies het verschil? Het verschil zit in de afmeting. Waar een tweepersoonsdekbed een breedte heeft van 200 centimeter, heeft een lits jumeaux een breedte van maar liefst 240 centimeter. Dit betekent dat uw dekbed dan een stuk groter is. Dit is natuurlijk gewoon een noodzaak als uw bed ook breder is dan een standaard tweepersoonsbed, maar sommige mensen kiezen ook voor een lits jumeaux omdat ze het ‘s nachts snel koud hebben. Door de extra breedte kan er niet snel koude lucht onder de dekens komen en dat is toch wel erg prettig als u het snel koud hebt. Ook is een lits jumeaux natuurlijk erg prettig als u een partner hebt die altijd de neiging heeft om het hele dekbed naar zich toe te trekken. Met een gewoon model betekent dit in veel gevallen dat u dan al snel in de kou komt te liggen, maar hebt u een lits jumeaux, dan blijft er ook voor u nog genoeg warmte en bedekking over. Ook in dit geval is dit model dus echt ideaal.

Verschillende keuzemogelijkheden wat betreft lits jumeaux

Gaat u een nieuwe dekbedhoes aanschaffen voor uw lits jumeaux dekbed, dan is het natuurlijk zaak om op een aantal dingen te letten. In de eerste plaats let u natuurlijk op de maat. U kunt bij een overtrek van dit model namelijk vaak kiezen voor twee verschillende lengtematen. De standaardlengte is 200 centimeter, maar ook een lengte van 220 centimeter is mogelijk. Kiest u voor deze maat, dan hebt u wat extra lengte. Dit betekent dat het laken niet snel los zal raken aan de achterkant van het bed en dat u dus altijd lekker warme voeten zult houden. De extra lengte is ook fijn voor mensen die het prettig vinden om dekbedden tot ver over hun oren te trekken. Ook zij zullen de extra lange maat zeker waarderen. Dit is dus het eerste waar u over moet nadenken bij aanschaf van een lits jumeaux, wilt u deze extra lengte of is dit voor u niet nodig? Een ander punt om over na te denken is het materiaal waar deze van gemaakt is. Er zijn natuurlijk verschillende mogelijkheden, zoals satijn, katoen of flanel. Welk materiaal vindt u zelf het prettigst, waar slaapt u het liefst onder? Een overtrek van het juiste materiaal kan voor veel extra comfort zorgen. Daarnaast is natuurlijk ook de kleur van de lits jumeaux overtrek van belang. Deze moet natuurlijk passen bij de andere kleuren die u in uw slaapkamer gebruikt, zodat het een mooi geheel vormt. Daarnaast hebt u bij aanschaf van een lits jumeaux natuurlijk nog de keus uit een effen kleur of uit een afbeelding. Er zijn veel verschillende afbeeldingen mogelijk en iedereen zal zo zijn of haar eigen voorkeur hebben voor wat het mooist is. Sommige mensen houden bijvoorbeeld erg van bloemetjespatronen terwijl anderen dit juist helemaal niet mooi vinden. Smaken verschillen en daarom is er ook veel keus op het gebied van afbeeldingen. Gaat u een nieuw dekbedovertrek aanschaffen, dan zijn er dus verschillende mogelijkheden wat betreft:

  • maat, kiest u voor een tweepersoonsmodel of voor een lits jumeaux? En kiest u dan voor een gewone lengte van 200 centimeter of juist voor de extra lange modellen
  • materiaal, wat voor soort stof vindt u het prettigst aanvoelen
  • kleur
  • patronen of afbeeldingen

Veel keus bij Good Morning dekbedovertrek

Als u op zoek bent naar een mooie lits jumeaux overtrek, dan bent u bij Good Morning dekbedovertrek absoluut aan het juiste adres. Hier profiteert u namelijk van verschillende voordelen. In de eerste plaats hebben al hun overtrekken een extra lange maat, waardoor ze altijd goed ingestopt kunnen worden aan de achterkant van het bed. Zo hoeft u nooit meer wakker te worden van koude voeten en is het een stuk gemakkelijker om het bed op te maken. Daarnaast zijn al hun lits jumeaux overtrekken gemaakt van flanel. Dit katoen is erg zacht en geeft een comfortabel en warm gevoel. Zo zult u zeker goed in slaap kunnen vallen. Doordat zij een ruime keuze bieden wat betreft kleuren en patronen, is er altijd een lits jumeaux overtrek bij hen te vinden dat helemaal bij uw smaak past. Kies bijvoorbeeld voor een print van rode klaprozen op een witte achtergrond of voor een afbeelding van New York by night. Door de verschillende mogelijkheden die zij bieden, is er altijd een kleur en afbeelding te vinden die helemaal passen bij uw slaapkamer en uw eigen stijl. Als u op zoek bent naar een mooie en goede lits jumeaux dekbedovertrek, dan bent u bij hen dus zeker aan het juiste adres. Maar ook voor ander bedtextiel bent u bij hen aan het juiste adres. Zo vindt u bij hen bijvoorbeeld ook een zeer ruime collectie eenpersoons- en tweepersoonsovertrekken en ook voor kinderbedden hebben zij een zeer ruime collectie. Naast dekbedovertrekken vindt u bij hen ook heerlijk comfortabele hoeslakens. Voor al uw bedtextiel, van eenpersoonsmaten tot lits jumeaux, bent u bij Good Morning dekbedovertrek dus zeker aan het juiste adres!


Comments are closed.