Bedrijven en Bedrijfsleven

Letselschade claimen? Neem dan contact op met letselschade specialist TOP Letselschade!

zondag, 28-7-2019  

Heeft u door een vervelend voorval letselschade geleden? Dan kunt u een letselschadevergoeding claimen. Het is belangrijk dat iemand voor uw schade aansprakelijk kan worden gesteld. Letselschade kan op verschillende wijze worden opgelopen. Een verkeersongeval is een veelvoorkomend voorbeeld. Daarnaast kunt u denken aan een bedrijfsongeluk, letsel door dieren of wellicht door pech, doordat u struikelt over een losliggende stoeptegel. Met behulp van een letselschade advocaat, kunt u de schade claimen bij de verantwoordelijke partij. Wilt u verzekerd zijn van juiste informatie om de maximale haalbare letselschade vergoeding te kunnen claimen? Neem dan gelijk contact op met één van onze topadvocaten. Ons team bestaat uit universitair geschoolde advocaten en juristen gespecialiseerd in het aansprakelijkheid- en schadevergoedingsrecht. TOP Letselschade advocaten werken op landelijk niveau. Wilt u letselschade claimen? Neem dan contact met ons op.

Letselschade claimen

Heeft u letselschade geleden of bent u slachtoffer van letselschade? Neem dan voor juridische bijstand contact op met een advocaat letselschade van TOP Letselschade. Gratis juridische bijstand! Wij vragen geen vergoedingen, aangezien alle kosten worden verhaald op de aansprakelijke partij. Bent u zelf deels aansprakelijk voor de geleden schade? Ook dan hoeft u ons niets te betalen. De gedeeltelijk aansprakelijke partij, vergoedt de schade deels en de rest wordt vrijgescholden. Letselschade heeft een behoorlijke impact en kan grote gevolgen hebben op uw leven. Om u zo goed mogelijk bij te staan en de schadevergoeding letselschade te vorderen, zal uw advocaat letselschade altijd betrokken zijn bij uw situatie.

Werkwijze letselschade claimen TOP Letselschade

Onze advocaten letselschade hanteren een persoonlijke werkwijze. Tijdens het kennismakingsgesprek nemen wij alle tijd om te luisteren naar u. Graag horen wij een uitgebreide samenvatting van wat er is gebeurd en hoe u letselschade hebt opgelopen. Vervolgens zal uw advocaat toelichten wat onze juridische bijstand inhoud en welke opties u heeft om schadevergoeding te claimen bij de wederpartij. Een cruciaal onderdeel van dit proces is het verzamelen van bewijs. Voorbeelden hiervan zijn ingevulde schadeformulieren, getuigenverklaringen of een proces-verbaal. Zodra de gegevens compleet zijn, wordt dit verstuurd naar de aansprakelijke partij of de verzekeraar met een aansprakelijkstelling. Als u zelf een ongeluk heeft veroorzaakt, zullen wij met een schadeverzekering inzittende een beroep doen op de dekking van uw letselschade. Om u zo goed mogelijk verder te kunnen helpen, is het noodzakelijk dat u zo spoedig mogelijk uw klachten bij een arts laat onderzoeken en documenteren. Deze medische gegevens zijn namelijk noodzakelijk bij het vaststellen van uw letsel. Onze medische adviseur geeft hierover vervolgens een advies. Dit advies wordt gebruikt om bij de verzekeraar of wederpartij de schadevergoeding te kunnen onderbouwen. Hoe meer gegevens vaststaan, hoe groter de kans op een maximale en vooral volledige schadevergoeding voor de letselschade.

Voor het claimen van schadevergoeding letselschade kiest u voor TOP Letselschade:

  • Daadkrachtige vordering schadevergoeding
  • Jarenlange ervaring en kennis
  • Gratis juridische bijstand
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Betrokken en persoonlijk
  • Voor volledige én maximale schadevergoeding

Wilt u ook worden bijgestaan door een advocaat die stevig in zijn of haar schoenen staat bij het claimen van uw letselschade? TOP Letselschade beschikt over een ervaren team aan advocaten die graag voor u aan de slag gaan. Bezoek onze website voor meer informatie of neem geheel vrijblijvend contact met ons op: topletselschade. Samen gaan wij voor gerechtigdheid!


Comments are closed.