Bedrijven en Bedrijfsleven

Laat uw WiFi netwerk aanleggen door MetaWifi

maandag, 25-2-2019  

Als bedrijf wilt u te allen tijde dat uw digitale infrastructuur goed werkt. Een stabiele WiFi is daarom noodzakelijk. Hiervoor kunt u professioneel WiFi aanleggen. Een professioneel WiFi netwerk aanleggen zorgt er namelijk voor dat uw WiFi te allen tijde goed werkt en u uw klanten altijd optimaal kunt helpen. Bij MetaWifi kunnen wij uw WiFi netwerk aanleggen. Wij leggen u graag uit hoe wij uw WiFi netwerk aanleggen en hoe u met ons in contact kunt komen voor WiFi aanleggen. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over onze werkzaamheden op het gebied van een WiFi netwerk aanleggen. Zo heeft u alle informatie bij de hand om te regelen dat wij uw WiFi aanleggen.

Uw WiFi aanleggen gebeurt in enkele stappen

WiFi aanleggen benodigd enige kennis van zaken. Daarom is het van belang om uw Wifi netwerk aanleggen door een professional te laten doen. Zo bent u er namelijk van verzekerd dat een WiFi aanleggen vakkundig gebeurt en dat uw verbinding goed zal werken. Wanneer wij uw WiFi netwerk aanleggen, luisteren wij daarom altijd naar uw wensen en eisen. Van daaruit kunnen wij deskundig advies geven en uw WiFi aanleggen. Onze werkzaamheden op het gebied van WiFi aanleggen gebeurt in enkele stappen:

  • Inventarisatie van uw wensen en behoeften
  • Wireless Site Survey
  • Professioneel netwerk ontwerpen
  • Het WiFi netwerk aanleggen
  • Evaluatie

Wanneer u met ons in contact komt voor uw WiFi aanleggen, dan gaan wij als eerste in gesprek over uw wensen en behoeften. Deze brengen wij in kaart, zodat wij de overige stappen goed uit kunnen voeren. Dankzij de survey komen wij er tevens achter hoe wij uw WiFi-netwerk het beste in kunnen richten. Stoorzenders en de access points zijn hierbij belangrijk, zodat wij er rekening mee kunnen houden en een zo goed mogelijke dekking kunnen realiseren. Wanneer dit allemaal gebeurd is, dan kunnen wij de WiFi verbinding voor u ontwerpen en uiteindelijk de WiFi aanleggen. Bij onze WiFi bent u, mede dankzij onze uitvoerige survey, verzekerd van een stabiele verbinding. Wij laten u tevens nooit alleen achter nadat uw WiFi netwerk in de lucht is. Er vindt namelijk ook een evaluatie plaats, waarin wij de prestatie en de dekking van het netwerk controleren en kunnen zien of deze voldoet aan de criteria die wij in het ontwerp hebben opgenomen. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht wanneer iets het niet meer doet. Dit doen wij door middel van een MetaWifi Insurance. Wij doen hierbij 24 uur per dag, 7 dagen per week een actieve monitoring, zodat wij altijd de kwaliteit van uw netwerk kunnen waarborgen. Storingen zijn hierdoor snel verholpen, waarbij u vaak niet eens weet dat deze plaats heeft gevonden.

Altijd een netwerk die aansluit bij uw wensen

MetaWifi is het adres waar u moet zijn wanneer u een professioneel WiFi netwerk aanleggen wilt. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij u altijd goed van dienst kunnen zijn. Een persoonlijke aanpak staat hierbij centraal. U wilt immers dat uw WiFi netwerk perfect aansluit op de wensen en behoeften van uw bedrijf. Daarnaast bent u bij ons gegarandeerd het laagste uit wanneer u een samenwerking aangaat en staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen met uw netwerk. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op metawifi.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.


Comments are closed.