Marketing en Promotiemateriaal

Laat ons uw keycords bedrukken!

maandag, 18-6-2018  

Gaat u binnenkort een evenement organiseren en bent u momenteel op zoek naar mogelijkheden om uw gasten iets te kunnen geven waarmee zij zichzelf kunnen identificeren? Dan willen wij u graag wijzen op de mogelijkheden wij u te bieden hebben wanneer het gaat over keycords bedrukken. Wij kunnen namelijk voor een zeer schappelijke prijs keycords bedrukken en daarmee krijgt u precies waar u naar op zoek was. Het is namelijk zo dat wij bij Promoboer.nl alles op alles zetten om u zo goed mogelijk te helpen. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat u krijgt waar u behoefte aan heeft. Wij kunnen voor u een logo op onze keycords bedrukken zodat u deze cords een persoonlijk tintje kunt geven. Wij zorgen er graag voor dat u uw bestelling snel in huis heeft en vandaar dat wij u zouden willen vragen om even naar onze site te komen kijken om te zien wat wij u allemaal te bieden hebben. U zult merken dat wij u veel mogelijkheden bieden. Ook zorgen wij er graag voor dat u voor een goede prijs geholpen zult worden. Wij kunnen dan ook voor u keycords bedrukken die slechts twee centimeter breed zijn. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten aangezien u veel minder materiaal nodig heeft. Mocht u graag een bestelling willen komen plaatsen, dan nodigen wij u van harte uit om een keer naar Promoboer.nl te komen surfen. U zult zien dat wij u heel veel moois te bieden hebben en dat wij er alles aan doen om uw levering zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen. Ook wanneer u niet keycords bedrukken wilt laten, maar gewoon de keycords nodig heeft, kunt u altijd even kijken wat u allemaal bij ons kunt vinden. Wij hebben deze cords namelijk in een zeer groot aantal kleuren dus u kunt er zeker van zijn dat wij u kunnen leveren waar u naar op zoek bent.

Wij kunnen keycords bedrukken met een miminum van 250 stuks

Wanneer u graag bij ons een bestelling wilt komen plaatsen wanneer het gaat over keycords bedrukken, dan willen wij u er graag op wijzen dat wij u van dienst kunnen zijn vanaf 250 stuks. Mocht u dus binnenkort een evenement willen organiseren, dan hopen wij dat u een keer op onze site wilt komen kijken wat wij u kunnen leveren wanneer het gaat over keycords bedrukken. Wij doen er alles aan om u aan een mooi product te helpen. Mocht u bij ons keycords bedrukken laten, dan kunnen wij het logo van bijvoorbeeld uw bedrijf op deze cords drukken. Uit ervaring weten wij dat wanneer u de bezoekers van uw evenement een mooie gadget geeft, zij hier nog lang gebruik van zullen blijven maken. Dat zorgt ervoor dat u langer reclame kunt maken voor uw onderneming. Kom daarom snel een keer naar Promoboer.nl om te zien wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u naar op zoek was.

Wij kunnen een proefdruk voor u maken

Wanneer u graag even wilt zien hoe het eindresultaat eruit zal gaan zien voordat u bij ons een bestelling plaatst, kunnen wij een proefdruk voor u maken. Kortom:

  • wij bieden u vele soorten keycords
  • wij kunnen deze cords eenvoudig voor u bedrukken
  • wij leveren een minimumaantal van 250 per bestelling

Kijk vandaag nog even op onze site om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen.


Comments are closed.