Auto's en Motoren

Laadkabel Tesla s

woensdag, 1-7-2015  

[IMG] Delaadkabelshop - Laadkabel tesla model sWilt u graag een laadkabel Tesla s? Dat is een label waarmee u de accu van deze sportieve wagen mee kunt opladen. Bent u niet bekend met de elektrische wagen? Dat is toch zeker zonde want met een elektrische wagen zoals de Tesla rijdt u schoon een tevens een stuk goedkoper dan met een auto dat op brandstof rijdt. Het kan dan ook zeker geen kwaad om hier in elk geval eens over na te denken. Met een laadkabel Tesla s staat u nooit meer stil langs de snelweg omdat u altijd en overal een laadkabel voor Tesla s bij de hand hebt. Er komen steeds meer oplaadpunten door het hele land en u ziet ze zelfs verschijnen in woonwijken. Daar krijgen mensen dan ook een subsidie voor en het is zelfs zo dat u veel minder wegenbelasting betaalt wanneer u een elektrische auto hebt aangeschaft. Ook de politiek ziet u dus graag rondrijden in een dergelijke wagen. Klinkt u dit als muziek in uw oren? En hebt u al een elektrische wagen of bent u van plan om er een te kopen? Kiest u dan eens voor de populaire Tesla S. Laadkabel hiervoor is helemaal niet duur, zeker niet als u bij ons een laadkabel Tesla s gaat kopen. De laadkabel Tesla s vindt u dan ook nergens zo goedkoop als bij ons. Kijkt u dan ook eventjes snel op: delaadkabelshop.nl. hier vindt u trouwens niet alleen een laadkabel Tesla s maar ook diverse laadkabels voor andere auto’s. Wees slim en koop er eentje voor onderweg. Dan hoeft u niet telkens de kabel bij u thuis los te koppelen maar kunt u die rustig in het stopcontact laten zitten. Een laadkabel Tesla s kunt u eenvoudig kwijt in de laadruimte en is snel op te rollen. Wilt u hier een tasje bij? Ook dat is geen enkel probleem. Geeft u dit maar eventjes aan, dan krijgt u dit meteen bijgeleverd.

Nooit meer aan de kant van de weg dankzij de laadkabel Tesla s

Een laadkabel Tesla s zoeken op onze site is eenvoudig maar aan de andere kant kunnen we het ons voorstellen dat u door het bos de bomen niet meer ziet. Geen probleem hoor, bij ons kunt u met een aantal klikken van uw muisknop de perfecte laadkabel Tesla s vinden die het beste bij u en uw wagen past. Hoe gaat u dan precies te werk? Kijkt u maar eventjes naar het onderstaande lijstje want daar ziet u de vele eigenschappen van de laadkabel Tesla s en de categorieën waarbinnen u kunt kiezen. Door deze categorieën an te klikken zult u al snel de laadkabel Tesla s van uw dromen weten te vinden. Dit zijn onderstaande.

  • Het merk van de laadkabel Tesla s. Bij ons hebt u namelijk de keuze uit drie merken.
  • U kunt de minimale en maximale prijs aangeven waarbinnen u een laadkabel Tesla s zoekt.
  • Ook kunt u kiezen uit diverse type laadkabels. Type 1 of type 2. Dit hangt van uw auto af dus kijkt u hier altijd goed naar, u wilt niet van een koude kermis thuiskomen.
  • De lengte. De kabels gaan wel tot 10 meter en u kunt ze zelfs op maat laten maken bij ons. Daar doen we beslist niet moeilijk over.
  • De kleur van de laadkabel Tesla s.
  • Het type amperage.
  • En het aantal fasen. 1 of 3.
  • En ten slotte kunt u nog aangeven of u er al dan niet een tasje bij wilt hebben.

Nadat u dit allemaal hebt aangegeven staat niets u meer in de weg om te gaan bestellen. Vult u dan ook snel uw gegevens in zoals uw adres en naam. Dan kunt u de bestelling afronden door het bedrag over te maken via een online bankservice zoals bijvoorbeeld PayPal, iDeal of met behulp van uw credit card.

Kiest u wel voor de drie fase laadkabel!

U ontvangt vervolgens een bevestiging in uw mailbox en uiteraard houden we u verder op de hoogte wanneer we de laadkabel Tesla s op de post hebben gedaan. In principe hebben we alle verschillende kabels steevast in huis zodat u vandaag kunt bestellen en het morgen al in huis kunt hebben. Dan kunt u vervolgens meteen er vandoor gaan met uw splinternieuwe laadkabel Tesla s in de bagageruimte van uw Tesla. De laadkabel Tesla s stelt u niet teleur, wij hebben ze allen uitvoerig getest. En mocht hij het om wat voor reden dan ook niet doen, dan kun u dit meteen bij ons aangeven, terugsturen en ontvangt u van ons snel een nieuwe laadkabel Tesla s. wacht dus niet langer maar wees slim en bestel een extra laadkabel. U weet maar nooit wanneer het van pas komt. U kunt er in ieder geval snel uw auto mee opladen zodat lange reizen ook mogelijk zullen zijn in een elektrische auto. En kiest u dan voor de wat duurdere fase 3 laadkabel in plaats van de fase 1 versie. Deze kabels laden veel sneller op en dat is natuurlijk wel zo prettig als u langs de kant van de weg moet wachten voordat u weer verder kunt rijden. Hebt u nog vragen over onze producten? Dan kunt u uiteraard even contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan dagelijks voor u klaar om al uw prangende vragen te beantwoorden. Stuurt u dus gerust eens een e-mail of maak gebruik van ons speciale telefoonnummer. We horen het wel!


Comments are closed.