Lectuur en Tickets

Kunsttijdschrift perfect sinterklaascadeau

zaterdag, 1-12-2018  

uitgeverijdemuze.nl. Daar las ik over het magazine De Stijl en De Muze, de ene afgeleid van de kunststroming en de andere van de naam van de uitgeverij. Ik weet dat mijn oma ontzettende fan is van onder andere Piet Mondriaan en laten zij nou net allemaal onderdeel zijn van deze kunststroming. Toen ik me meer verdiepte over dit kunsttijdschrift, door middel van het bestuderen van de website, leek het me steeds geschikter worden om dit voor haar aan te schaffen. Het leuke aan de website is, is dat je alvast een paar van de nummers kan zien. Zo heb je een beetje een idee wat er te vinden is in deze kunsttijdschriften die in 8 verschillende nummers zullen uitkomen. Bovendien kan ook teruggevonden worden welke thema’s er in de nummers aangehaald worden. Bijvoorbeeld:

  • Decoratie in stijl
  • Atlas in stijl
  • Muziek in stijl
  • De kunst in stijl
  • Architectuur in stijl

Onderaan de website vond ik ook nog terug dat je zowel een abonnement zou kunnen nemen op dit kunsttijdschrift, maar dat er eventueel ook losse nummers verkocht kunnen worden. Zoals ik eerder al vermeldde, hebben we helaas niet een groot budget wat betreft pakjesavond. Daarom heb ik er voor gekozen om eerst maar eens een nummer aan te schaffen, waardoor ik ook nog een beetje overhield om nog een chocoladeletter te kopen. Ik koos voor het nummer in het teken van ‘De kunst in stijl’, aangezien mijn oma het waarschijnlijk heel leuk vindt om veel van Mondriaan en van der Leck terug te vinden.

Redenen om dit kunsttijdschrift aan te schaffen

Aangezien ik al een beetje laat was met het uitzoeken van een geschikt cadeautje, had het kunsttijdschrift best wel haast. Gelukkig kon ik deze na mijn bestelling al heel snel op de mat verwachten. Hij werd namelijk gewoon thuisbezorgd en ik hoefde daar verder helemaal niet meer achteraan te zitten. Daar was ik dus ontzettend blij mee, want zo kon ik nog ruim op tijd mijn cadeau inpakken voordat pakjesavond van start ging. De avond zelf heeft mijn oma mij later nog even apart genomen om me te bedanken voor het prachtige cadeau. Ze vond het zo leuk en had al snel in de gaten dat het van mij afkomstig was, wegens ons gedeelde interesse voor kunst. Een paar dagen later belde ze me trouwens nog een keer op om te vertellen dat ze het kunsttijdschrift zo snel had uitgelezen, dat ze had besloten om een abonnement te gaan nemen op de andere nummers! Geslaagder kon mijn cadeau natuurlijk niet zijn. Voor iedereen een aanrader dus.


Comments are closed.