Marketing en Promotiemateriaal

Koffiekopjes met logo

vrijdag, 29-6-2018  

Heb jij in jouw horecazaak al koffiekopjes met logo? Zo niet, dan is het echt een aanrader om deze wel aan te schaffen! Want laten we eerlijk zijn, het staat toch echt veel professioneler dan gewoon complete blanco exemplaren. Nu denk je misschien, het gaat er in de horeca toch vooral om wat je serveert en niet hoe je dat doet? Zeker is het zo dat de kwaliteit van je drankjes van belang is, net als de kwaliteit van het eten dat je serveert. Maar vergeet zeker niet de extra toegevoegde waarde die bijvoorbeeld koffiekopjes met logo kunnen hebben. Want jouw koffie kan nog zo ontzettend goed smaken en je eten kan nog zo lekker zijn, als het niet mooi geserveerd wordt, doet dat toch af aan het geheel. Het is immers toch echt zo dat het oog ook wat wil en dat mooi serveren er voor zorgt dat het allemaal toch net nog even iets lekkerder smaakt. Het is misschien wat vreemd, maar zo werkt het bij veel mensen nu eenmaal wel. Het is dus van belang hoe je iets presenteert, hoe het eten op een bord gepresenteerd wordt. En zo is het ook van belang wat voor servies je gebruikt. Koffiekopjes met logo geven toch net even iets meer uitstraling dan blanco exemplaren.

Hoge kwaliteit koffiekopjes met logo

Net zoals het uiterlijk wat doet voor de presentatie, de reden waarom koffiekopjes met logo toch een betere keus zijn dan exemplaren zonder, is ook de kwaliteit van het servies waar jij voor kiest van belang. Het materiaal waar jij voor kiest, straalt af op de uitstraling van jouw horecazaak. Kies je bijvoorbeeld voor kopjes van eenvoudig aardewerk, dan straalt dit toch echt wat heel anders uit dan wanneer je voor hoogwaardig porselein kiest. En dat geldt natuurlijk voor alle onderdelen van jouw servies. Als je koffiekopjes met logo wilt laten maken, dan is het dus zaak om na te denken over het materiaal waar deze van vervaardigd zouden moeten zijn. Wat wil jij uitstralen en wat voor soort etablissement heb jij? Heb jij een eenvoudige zaak of ga jij echt voor een luxe uitstraling? Dat zijn echt zaken om over na te denken. Niet alleen bij de materiaalkeuze, maar ook bij de keus voor het soort kopjes dat je gaat kopen. Kies je voor verfijnde, stijlvolle kopjes, of kies je liever voor een grote koffiemok, die doet denken aan vroegere tijden? Wat het ook is waar jij voor gaat, je kunt altijd deze koffiekopjes met logo laten bedrukken!

Barista-Hotelware

Wil jij goede koffiekopjes met logo hebben, dan doe je er goed aan om deze te bestellen bij Barista-Hotelware. Zij zijn een echte specialist op dit gebied en zij bieden jou als horecaondernemer ook vele mogelijkheden. Je kunt bij hen uit veel verschillende opties kiezen, zoals:

  • klassieke of moderne stijl
  • groot of klein formaat
  • allerlei soorten kopjes, zoals espressokopjes of juist koffiemokken

Wat je dus ook maar zoekt, zij kunnen het altijd voor jou verzorgen! Bovendien kunnen zij ook de koffiekopjes met logo helemaal naar jouw wens ontwikkelen, je kunt dan volledig je eigen ontwerp realiseren. Uiteraard helpen zij jou bij het gehele ontwerpproces, zij begeleiden jou daarbij zodat het resultaat echt helemaal perfect naar jouw wens wordt. Zij hebben immers de ervaring op dit gebied en weten daardoor op welke manier dit allemaal het best aangepakt kan worden. Als jij jouw horecaonderneming ook net even iets meer uitstraling wilt geven, dan is het bestellen van koffiekopjes met logo dus echt een aanrader en Barista-Hotelware helpt jou graag bij het produceren hiervan!


Comments are closed.