Vrije tijd en Hobby

Kies voor encaustic wax!

vrijdag, 3-7-2015  

Schilderen met bijenwas is het leukste wat er is! Bent u een echte creatieveling en heeft u de behoefte om een mooie creatieve uitdrukkingsvorm te vinden, dan is schilderen met bijenwas een goede keuze voor u! Encaustic wax is een andere bewoording voor bijenwas. Ook spreken we als we niet spreken van encaustix wax wel van een ‘wasblokje’. Wanneer u een tekening inkleurt met encaustic wax krijgt u een heel bijzonder en mooi effect. Bij de website ‘schilderen met bijenwas’ bent u helemaal op het juiste adres als u uw creativiteit de ruimte wilt geven en verder wilt uitdiepen. Het kan heel erg bevrijdend zijn om u bezig te houden met een creatief proces. Daarom is werken met encaustic wax leuk en voor veel mensen geschikt omdat het niet alleen gaat om het resultaat, maar om het hele proces en de weg ernaartoe. Dat geldt ook voor het leven, en er zijn dan ook vele overeenkomsten met het proces van bij uzelf komen en het proces van werken met encaustic wax. Dat ieder mens een bepaalde weg bewandelt waarbij het zoeken naar wie men echt is centraal staat is een mooi gegeven. Een dergelijk proces bewandelen vraagt om openheid voor alle mogelijkheden en dat opent vaak de creatieve kant in uzelf. Het ‘waarachtige zelf’ zo u wilt brengt u tot leven met het creatieve proces en het werken met wax. Bij Wemke bent u helemaal op het juiste adres als u uw creativiteit en spiritualiteit wilt laten bloeien en een mooie manier is om te tekenen en schilderen en te werken met encaustic wax. U kunt Bij Wemke terecht voor diverse producten zoals:

  • Papier
  • Wasblokjes
  • Opzetstukjes
  • Reiniging
  • bescherming

Encaustic wax toepassingen

Leren werken met wax is geweldig leuk en het hele proces van leren werken met encaustic wax is waarschijnlijk net zo leuk als het proces van het werken met wax zelf. Wanneer u besluit om het avontuur aan te gaan met encaustic wax, dan is dat een geweldige keuze waar u veel plezier aan zult beleven. Er zijn veel klanten die aangeven een echte passie te hebben gevonden in het werken met deze methode van schilderen. Op de website van Wemke kunt u alles vinden over de methode van tekenen en de materialen die u nodig heeft om aan de slag te gaan. U vindt u hier een totaalpakket en natuurlijk allerlei leuke mogelijkheden die u uit kunt proberen wanneer u aan de slag gaat met wax. Bij Wenke weet u altijd zeker dat u kunt genieten van een goede service een grote klantvriendelijkheid. Producten die u bestelt worden altijd zo snel mogelijk geleverd. Dat wil zeggen dat wij de producten die u bestelt altijd binnen twee dagen willen leveren. De bestellingen worden verstuurd met PostNL en dat maakt dat u altijd weet waar uw bestelling zich bevindt. U betaalt altijd een klein bedrag aan verzendkosten. Per bestelling bedraagt dit €5,75. Middels de track en trace code kunt u altijd op de hoogte blijven van de bestelling. Wanneer u een pakketje bestelt dat gewoon door uw brievenbus past, dan kost dat u slechts €3,95. U heeft voor de betaling van een bestelling van encaustic wax diverse mogelijkheden en u kiest altijd voor de mogelijkheid die u prettig vindt. Wat zijn die mogelijkheden precies? Dat zijn ten eerste betalen met uw rekeningnummer, vervolgens heeft u de mogelijkheid om te betalen met Ideal en ten slotte kunt u contact betalen voor op het moment dat u het pakketje krijgt bezorgd. Waar uw voorkeur naar uitgaat, bepaalt u helemaal zelf! Mocht er iets niet in orde zijn met de encaustic wax of een ander product dat u hier bestelde, dan kunt u altijd binnen tien dagen contact opnemen met Wemke. Zij helpt u graag verder en zal er voor zorgen dat u binnen tien dagen van een goede oplossing geniet. Uw wensen en vragen staan centraal Daarvan mag u zich goed bewust zijn. Wanneer u gebruik maakt van encaustic wax en u maakt mooie tekeningen, dan betekent dit dat u aan encaustic art doet en daar mag u van genieten!

Encaustic wax; toepassingen

Creatief bezig zijn is leuk en belangrijk. Creatief bezig zijn kan een heerlijke manier zijn om uw gedachte te verzetten en om u te richten op iets moois en leuks. Voor verschillende toepassingen met encaustic art is het leuk om eens te kijken naar de blogs van Wemke. Hier vindt u allerlei leuke toepassingen die u kunt gebruiken met het werken met encaustic wax! Lees deze goed door en dan kunt u er voor zorgen dat u mooie kunst maakt waar u van geniet. Creativiteit zit in ieder mens. Maar het is zaak dat u erachter komt waar de creativiteit in u zit. Wie bent u? Het is een vraag die Wemke zichzelf meermaals stelde. De weg naar het zoeken naar het zelf is een persoonlijke weg waarbij een creatieve uitdrukkingsvorm zeer nuttig kan zijn. Wanneer men zich namelijk kan concentreren op een tekening of het maken van een schilderij, dan worden alle gedachten die er spelen getunneld en dat maakt dat u rustiger wordt en dat u minder lijdt onder de verwarring die tijdens het zoeken naar het zelf wel eens ontstaat. Wemke vond haar passie in het werken met encaustic Wax en brengt deze passie graag over aan andere mensen die zich ook graag willen uiten op een creatieve manier.


Comments are closed.