Woning en Tuin

Kek Amsterdam

dinsdag, 28-4-2015  

Houdt u van dingen die net even anders zijn dan anders? Van producten die niet iedereen heeft? Dan is Kek Amsterdam een zeer geschikt merk voor u. Deze ontwerpstudio in hartje Amsterdam ontwerpt iedere keer weer de mooiste en meest originele soorten behang. Met hun producten zorgt u ervoor dat uw woning er niet uit komt te zien zoals alle andere woningen. Veel mensen zullen voor hun wandbekleding niet kiezen voor Kek Amsterdam, zij zullen gaan naar een grote woonwinkel of naar een bekende bouwmarkt. Natuurlijk is dit ook een prima keus, maar u weet dan wel dat de kans zeer klein is dat u daar iets origineels aan zult treffen. Veel van de prints die u daar op het behang vindt, lijken sterk op elkaar. waardoor ook veel kinderkamers en interieurs van woning sterk op elkaar lijken. Kiest u echter voor een product van Kek Amsterdam, dan kiest u voor een interieur dat u niet snel bij mensen uit uw familie- of vriendenkring aan zult treffen. Veel mensen aarzelen om producten van Kek Amsterdam of van andere designmerken aan te schaffen, omdat ze bang zijn voor hoge prijzen. Hierdoor gaan ze vaak al niet eens na wat de mogelijkheden zijn. Ook kijken mensen vaak niet naar de collecties van designmerken omdat ze ervan uit gaan dat de ontwerpen toch te bijzonder zijn en niet bij hun smaak en interieur zullen passen. Beide punten zijn echter niet waar. Natuurlijk zijn de artikelen van Kek Amsterdam en andere designers wat duurder dan de producten die massaal geproduceerd worden, maar daar krijgt u ook een hogere kwaliteit en een origineler product voor terug. Bovendien is het zo dat ook artikelen van design merken in ieder interieur passen, aangezien ook deze ontwerpers natuurlijk goed rekening houden met de verkoopbaarheid ervan. Het grote verschil met massaproducten is dat er meer ziel en zaligheid in de ontwerpen gelegd wordt en dat ziet u natuurlijk terug in het eindresultaat.

Producten van Kek Amsterdam

Zoals gezegd ontwerpen ze bij Kek Amsterdam verschillende soorten producten voor aan de muur. U moet dan denken aan behang en aan muurstickers. Natuurlijk kiezen zij daarbij niet voor standaard ontwerpen, deze kunt u immers elders wel krijgen. Maar aan wat voor ontwerpen moet u dan wel denken? U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een ontwerp met een konijn of een ree erop. Dit is natuurlijk uitermate geschikt voor de kinderkamer. Doordat Kek Amsterdam voor deze ontwerpen zachte kleuren heeft gebruikt, zorgt dit voor een mooie en natuurlijke afbeelding. Zij hebben daarnaast ook verschillende opties wat betreft een patroon met meerdere dieren erop afgebeeld. Een andere leuke variant voor in de kinderkamer is een ontwerp in borduursteekjes. In het verleden kregen kersverse ouders van kennissen of familie vaak een geborduurd schilderijtje voor de kleine, maar tegenwoordig gebeurt dat bijna niet meer. Met deze behangvariant grijpt Kek Amsterdam terug op deze traditie. Daarnaast zijn bij de oudere kinderen natuurlijk ook altijd afbeeldingen van motoren, robots en brandweerauto’s zeer populair. Ook deze vindt u bij hen, maar dan niet in de standaardkleuren die u bij andere woonzaken vindt. Hun variant onderscheid zich door de strakke afbeeldingen en de rustige kleuren, waardoor zij ook met deze plaatjes toch hun geheel eigen stijl weten te behouden. Een zeer origineel ontwerp van Kek Amsterdam is het gebruik van prints van snoepjes op het behang. U kunt dan denken aan dropsleutels, lollies, spekjes of dropruitjes. Doordat deze in een strak patroon herhaald worden, ontstaat een zeer bijzonder effect. Zoekt u wandbekleding voor uw woonkamer of uw eigen slaapkamer, ook dan zit u bij Kek Amsterdam goed. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een ontwerp van witte bakstenen. Of u kiest voor bijzondere grafische prints in sprekende kleurencombinaties. Hiermee kunt u uw woning zeker een persoonlijk en origineel tintje geven.

Hoge kwaliteit

Een groot voordeel van de behangartikelen van Kek Amsterdam is dus dat u kunt kiezen uit veel bijzondere ontwerpen. Maar er zijn meer redenen waarom u juist voor hun producten zou moeten kiezen. U kiest ook voor Kek Amsterdam omdat:

  • zij kiezen voor vliesbehang, wat sterker is dan gewoon papieren behang
  • hun producten milieuvriendelijk zijn en biologisch afbreekbaar zijn
  • hun behangbanen niet uitzetten en niet krimpen
  • hun behangproducten niet alleen gemakkelijk aan te brengen zijn, maar ook gemakkelijk weer droog verwijderd kunnen worden als u eens wat anders op uw muren wilt hebben

Dit zijn dus allemaal redenen waarom u juist voor de artikelen van Kek Amsterdam zou moeten kiezen en niet voor de behangproducten van de grote bouwmarkten. Bent u overtuigd van de kwaliteit en originaliteit van dit merk en zou u graag eens wat meer hierover willen weten of iets van hen aan willen schaffen? Dan bent u bij woonwinkel Living and Company aan het juiste adres. Zij hebben namelijk een grote collectie van de verrassende, verfrissende en eigenzinnige artikelen van Kek Amsterdam. Hun complete aanbod op dit gebied kunt u gemakkelijk online bekijken, zodat u een idee kunt krijgen van of dit merk wel iets voor u is of niet. Bij Living and Company vindt u bovendien niet alleen maar een ruime keus aan mooie ontwerpen van Kek Amsterdam, u kunt bij hen ook terecht voor heel veel andere hoogstaande designmerken. Als u houdt van een interieur dat net even iets anders is dan anders, als u houdt van originele woonartikelen en mooie ontwerpen, dan gaat u dus naar Living and Company.


Comments are closed.