Nieuws

Jollein design

woensdag, 13-5-2015  

Wanneer u binnenkort een kleintje verwacht, is het tijd om u te verdiepen in het aanbod babyproducten. Jollein is een ideaal merk om een kinderkamer mee in te richten. Iedere jonge ouder zal weten dat de geboorte van een kind een enorme invloed heeft op uw leven. Niet alleen draait uw hele bestaan voortaan om de kleine, maar u richt uw huis ook in aan de hand van de behoeften van uw baby. Denk aan die beruchte hekjes boven en onderaan de trap of aan de box die als een niet te vermijden pronkstuk middenin de kamer komt te staan. Behalve deze relatief kleine aanpassingen is er natuurlijk altijd nog de kinderkamer. Aanstaande ouders beginnen vaak al maanden voordat de moeder in spe is uitgerekend, met het inrichten van deze ruimte. Nesteldrang noemen we dat. Bij het inrichten van de babykamer wilt u ervan op aan kunnen dat u spullen koopt die stevig en veilig zijn voor uw kindje. Daarbij kan het zeker geen kwaad als het geheel er leuk uitziet. U wilt uw kindje zo vroeg mogelijk al zoveel mogelijk stimuleren zodat het brein vlot groeit en ontwikkelt. Tegelijk moet het weer niet te druk en te schreeuwerig zijn waardoor uw baby mogelijk te veel afleiding om zich heen heeft om überhaupt te kunnen slapen. De juiste balans vindt u bij de ontwerpen van Jollein. Dit merk introduceert interessante producten in kalme, zachte kleuren. Ideaal voor elke kinderkamer. Jollein is te krijgen bij Villa Vrolijk. Wij zijn een gespecialiseerd leverancier van babyproducten. Babykleding, meubels voor uw kleintje en geinige accessoires bevinden zich allemaal in ons assortiment. Dit kunt u online bekijken, in onze webwinkel, of in onze fysieke showroom in Veenwouden. Wij zijn vier dagen in de week open, van maandag tot en met donderdag. Om ons en ons aanbod in de gaten te houden, kunt u ons volgen via verschillende sociale netwerken. We hebben regelmatig interessante aanbiedingen voor aanstaande en jonge ouders om de kinderkamer op te leuken en de kleine met mooie producten een warm welkom te bieden in uw gezin. Jollein is één van de merken die wij aanbieden in zowel onze webwinkel als in onze showroom.

Jollein zorgt voor hygiëne, veiligheid en sfeer

Zoals de naam al aangeeft is Jollein een jolig, vrolijk merk, dat een glimlach op uw gezicht tovert. De zachte kleuren brengen rust in de babykamer; een eigenschap die de zo broodnodige dutjes van uw kindje ten goede zal komen. De tinten waar Jollein veel gebruik van maakt zijn onder meer blauw, lila, roze, rood en wit, maar u kunt ook veel bontgekleurde artikelen vinden in het aanbod van dit merk. Bent u nieuwsgierig, neem dan gerust eens een kijkje op onze website. Villa Vrolijk heeft namelijk een hoogwaardige selectie van Jollein artikelen in het assortiment, waaronder de volgende producten:

  • hydrofiele babydoekjes
  • hoes voor verschoonkussens
  • wiegdekens
  • slaapzakjes
  • voedingskussens

Jollein heeft u dus allerlei mooie producten te bieden die perfect zijn voor uw pasgeboren baby. Het gaat om zachte stoffen en afgeronde vormen, zodat uw kleintje zich niet per ongeluk pijn kan doen, terwijl hij of zij op nog ongecoördineerde wijze de armpjes en beentjes beweegt. Behalve kindvriendelijk wilt u dat het materiaal ook hygiënisch en eenvoudig schoon te maken is. De beste stoffen om hiervoor in overweging te nemen zijn van natuurlijk materiaal, zoals katoen of bamboe. De artikelen van Jollein zijn helemaal op deze behoeften afgestemd. Het is ook handig om te kijken naar textiel, waar duidelijk bij vermeld staat dat het hydrofiel is. Hydrofiel betekent namelijk dat het materiaal flink absorberend is. Wie zich verdiept in het aanbod van Jollein zal ontdekken dat dit merk veel producten van hydrofiel materiaal in de aanbieding heeft. Wanneer u uw baby omringt met hydrofiele stoffen zal al het vocht dat hij of zij kwijtraakt in de loop van de slaapcyclus (zoals ontlasting, traanvocht of speeksel) worden opgenomen, zodat uw kindje niet wakker wordt in een oncomfortabele (dat wil zeggen: vochtige) situatie. Jollein heeft een nieuwe productlijn op de markt gebracht, waarin stoffen gemaakt van bamboevezels een grote rol spelen. Bamboe absorbeert bijzonder goed en geldt daarom als hydrofiel. Dit natuurlijke materiaal is bovendien lekker zacht voor de huid van uw baby. Bekijk dus snel de producten van Jollein in ons assortiment.

De mooiste spullen voor de mooiste baby’s

Alle ouders vinden natuurlijk dat hun baby de knapste en de liefste is. Dit is een bijzonder handige evolutionaire strategie die ervoor zorgt dat ouders hun kind van alles het beste willen geven. Vertaald naar de hedendaagse maatschappij betekent dit dat jonge ouders hippe spullen kopen voor hun kind. Spullen die bovendien van uitstekende kwaliteit zijn en het kind weten te bekoren. De kinderkamer aankleden met de mooiste spullen van Jollein past helemaal in dit plaatje. Van bontgekleurde spelartikelen tot nuttige en kwalitatief goede producten voor de nieuwe mama’s en papa’s om zo goed mogelijk voor hun kleine te zorgen. Het merk Jollein heeft overal aan gedacht. Omdat wij van Villa Vrolijk u en uw (aanstaande) gezin de keuze willen bieden uit de beste babyartikelen van het moment, neemt Jollein een voorname plaats in binnen ons assortiment. Komt dus rustig een keer verkennen in onze showroom of in onze webwinkel. Wanneer u vragen hebt staat ons vakkundig team klaar om deze te beantwoorden. Dat kan telefonisch of via de e-mail. U mag ons natuurlijk ook benaderen via de sociale media waarop we actief zijn.


Comments are closed.