Coaching en Workshops

Je zoekt een goede personal trainer in Eindhoven?

donderdag, 23-7-2020  

Een goede personal trainer in Eindhoven vind je heel gemakkelijk via de website van selsa. Daar zijn namelijk verschillende personal trainers bij aangesloten, die werkzaam zijn door het hele land. Aangezien er steeds meer mensen zijn die kampen met overgewicht en simpelweg niet goed weten hoe een gezonde leefstijl eruit ziet, is er steeds meer vraag naar professionele begeleiding van een coach op het gebied van voeding en sport, oftewel een personal trainer in Eindhoven of natuurlijk in de stad waarin jij woont. Bij selsa kun je namelijk door het hele land zo’n sport- en gezondheidscoach vinden, en het maakt dus niet uit waar je precies woont. Samen met deze coach ga je aan de slag met het aannemen van een nieuwe, gezonde levensstijl, wat zowel inhoudt dat je meer gaat sporten als dat je gaat letten op de voeding die je neemt. Alleen de combinatie van deze twee kan namelijk duurzame resultaten geven, en dus doe je er goed aan beide aspecten in acht te nemen. Jouw personal trainer in Eindhoven kan je natuurlijk precies vertellen welke aanpak voor jou het beste werkt, want uiteraard heeft iedereen andere, sportieve doelen. De een wil graag afvallen (oftewel zijn vetpercentage verlagen), de ander wil juist aankomen, of dat nu vetweefsel of in spiermassa is. Het kan echter ook zo zijn dat je je simpelweg lekkerder in je vel wilt voelen, vandaar dat ze bij selsa drie verschillende programma’s bieden. 

Personal trainer in Eindhoven met een persoonlijke aanpak

Aangezien ieder mens anders is en andere, sportieve doelen heeft werken ze bij selsa met drie verschillende programma’s. Welke je kiest is afhankelijk van wat je wilt bereiken, en hoeveel begeleiding je daarbij wenst. Je hebt als je bij hen die personal trainer in Eindhoven inhuurt allereerst de keuze uit de volgende drie focuspunten:

  • Fit & Sterk
  • Afvallen
  • Gezonde leefstijl

Uiteraard is ook een combinatie van deze drie mogelijk, want als je wilt afvallen is het natuurlijk ook belangrijk dat je jezelf een gezonde leefstijl aanmeet. Maar het gaat er hierbij even om dat je het punt kiest dat voor jou het meest belangrijk is. In overleg met deze personal trainer in Eindhoven ga je vervolgens een plan op maat maken, waar je zowel onder begeleiding aan gaat werken als in je eentje. Want het is natuurlijk wel belangrijk dat je niet alleen goed bezig bent als die persoonlijke coach er bij is. 

Hoeveel coaching sessies heb je nodig?

Als eerste kun je kiezen wel focuspunt je wilt aanhouden met die personal trainer in Eindhoven. Daarnaast heb je de keuze uit drie verschillende pakketten, namelijk een pakket met 12 sessies, een pakket met 24 sessies of een pakket met maar liefst 48 sessies. Afhankelijk van hoe groot de noodzaak is om iets aan je gezondheid te doen kun je beslissen hoeveel sessies je wilt afnemen. Het spreekt voor zich dat hoe meer sessies je afneemt, hoe goedkoper ze in verhouding worden. Denk er dus goed over na of je slechts voor enkele maanden begeleiding van die personal trainer in Eindhoven wil of liever voor langere tijd, want je betaalt het volledige pakket in één keer.

Lees meer…


Comments are closed.