Bedrijven en Bedrijfsleven

Is een Engels cursus iets voor u?

maandag, 19-10-2020  

Ons bedrijf is de laatste jaren steeds meer op het buitenland gericht en dat zorgt ervoor dat wij ook steeds vaker gesprekken moeten voeren in het Engels. Dat is niet altijd eenvoudig omdat je namelijk moet zorgen dat je een goede indruk op de klant maakt. Het is namelijk zo dat wanneer je taalvaardigheid een beetje gebrekkig is, het beter is om te zorgen dat je gewoon een goede cursus gaat doen omdat je anders toch niet bereikt wat je graag zou willen. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een goede engels cursus te volgen omdat ik ook wist dat mijn engels nog niet het je van het was. Ik ben gaan kijken waar ik een goede  engels cursus kon volgen en ik heb toen meteen voorgenomen dat ik graag een engels cursus wilde volgen bij een zogenaamde native speaker. Wanneer je namelijk een engels cursus volgt bij iemand die Nederlands is, dan leer je toch een beetje gebrekkig engels en daar had ik geen zin in. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om ergens een goede engels cursus te gaan volgen en ik kan u zeggen dat ik uiteindelijk op de site van masterclassenglish.com terecht ben gekomen. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag een engels cursus willen volgen en ik kan u aanraden om deze pagina ook een keer onder de loep te nemen wanneer u graag een goede engels cursus wilt volgen. Voor mij was het heel ideaal om hier een engels cursus te volgen omdat ik namelijk in de buurt van Rotterdam woon en dan is het fijn om hier een engels cursus te volgen omdat ik dan weinig reistijd heb. Bovendien, en dat was de voornaamste reden dat ik hier een engels cursus ging volgen, vond ik het heel fijn om hier een engels cursus te volgen omdat ik hier les kon krijgen van een native speaker. Je leert dan echt goed Engels praten en ik zou daarom ook iedereen willen aanbevelen om hier ook een engels cursus te gaan volgen. 

Is een Engels cursus iets voor u?

Mijn taalvaardigheid is sterk verbeterd dankzij deze engels cursus 

Ik ben heel blij dat ik hier een engels cursus heb gevolgd want deze mensen hebben er alles aan gedaan om mijn taalvaardigheid sterk op te krikken. Ik kan daarom iedereen aanbevelen om hier ook een keer te gaan kijken want u zult zien dat u hier heel veel mogelijkheden kunt vinden. Wanneer u hier een engels cursus gaat volgen, leert u echt goed Engels praten en u kunt ook gelijk de thema’s oefenen die ook voor uw werk belangrijk zijn. Ik ben daarom heel blij dat ik hier ben gaan kijken naar mogelijkheden omdat ik elders waarschijnlijk nooit zo’n goede engels cursus had kunnen vinden. 

Wilt u zich gelijk inschrijven? 

Mocht u zich gelijk willen inschrijven, dan kunt u altijd even:

  • Naar masterclassenglish.com surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een inschrijving regelen zodat u al op korte termijn kunt beginnen met uw cursus 

Mocht u nog twijfelen, dan kunt u altijd even contact opnemen met de mensen van dit bedrijf om uw vragen voor te leggen.    


Comments are closed.