Bedrijven en Bedrijfsleven

In welke hoeveelheid hebt u wikkelfolie nodig?

zaterdag, 22-9-2018  

Bent u op zoek naar wikkelfolie? Kijk dan eens op viv.nl. Dit is een type folie dat u per rol aangeleverd krijgt. Bevestig het aan een stationaire rol zodat u het zonder enige moeite kunt afrollen. U kunt ook draagbare dispensers voor gebruiken, ideaal als u een pallet of container wilt beschermen tijdens het vervoer. Dan wilt u immers dat de lading tegen en stootje kan en dat betekent dat u bij Viv beslist wikkelfolie moet bestellen. Wij leveren vanzelfsprekend aan bedrijven en daarbij maakt het niet uit of u nu een eenmanszaakje hebt, groothandelaar bent of in een andere branche werkt. Wij zijn van geen kleintje vervaard en kunnen naast wikkelfolie al uw verpakkingsmateriaal éénmalig of op lange termijn leveren. Natuurlijk kunt u op factuur bestellen zodat u pas na de levering hoeft te betalen. Reken er maar op dat het door ons ontwikkelde wikkelfolie aan alle wensen voldoet. En mocht u verlegen zitten om bepaalde unieke afmetingen, dan gaan we dat gewoon voor u op maat maken. Bij ons is de klant dan ook nog echt de koning en dat laat zich uitbetalen in een uitstekende service. U wilt een leverancier van verpakkingsmaterialen waar u te allen tijde op kunt rekenen, daarom zult u keer op keer bij ons slagen. Dit transparante folie zal een belangrijke rol spelen voor iedereen die waren verpakt op grote schaal. Het is eenvoudig te bewaren, af te wikkelen en plakt automatisch vast dus er is geen extra tape nodig. Natuurlijk kunt u het afplakken, gewoon voor de zekerheid, maar dit zal doorgaans niet nodig zijn!

We helpen u graag aan iedere gewenste hoeveelheid wikkelfolie

In principe kunt u wikkelfolie voor elke gelegenheid gebruiken:

  • Om containers met goederen die kunnen schuiven stevig vast te wikkelen,
  • Om pallets met dozen, steen of ander materiaal vast te binden. Tijdens vervoer in vrachtwagens, schepen of zelfs vliegtuigen zal er niets gaan verschuiven,
  • Of gebruik wikkelfolie in uw eigen magazijn. U houdt goederen die u een tijd wilt opslaan zo eenvoudig bij elkaar zodat het niet in de weg komt te staan.

De multifunctionaliteit van wikkelfolie moge nu wel duidelijk zijn. Dankzij het plakkende karakter en de eenvoud waarmee u het kunt afrollen maakt dit tot een geliefd product onder veel werkgevers en werknemers binnen de logistiek en distributie. Gezien het feit dat wikkelfolie doorzichtig is zult u in een oogopslag kunnen zien wat er op de pallet of in de container ligt. En wilt u het weer weghalen? Met een stanleymes snijdt u er zonder enige moeite zo doorheen. Vergeet vervolgens niet om plastic te scheiden van glas, hout en papier want het spreekt voor zich dat dit opnieuw gebruikt kan worden. Wij vinden het erg belangrijk om al deze grondstoffen te scheiden en vooral om ze te hergebruiken. U zult dan ook vele gerecyclede verpakkingsmaterialen op onze website aantreffen.

Mocht u nog vragen hebben dan staat onze klantenservice voor u klaar

Wij beschikken over een uitzonderlijk uitgebreid assortiment aan foliemateriaal en diverse ander verpakkingsmateriaal. Van dozen tot aan noppenfolie, bij ons zult u vinden wat u nodig hebt. Hebt u ten slotte nog vragen over wikkelfolie, onze werkwijze, hoe u klant kunt worden of een andere vraag dan wel opmerking? Klim dan in de pen en stuur een mail. Bellen kan uiteraard ook en het is tevens een optie om ons op kantooruren via de chat een bericht te sturen. Dan weet u zeker dat we u in realtime verder kunnen helpen. Wellicht dat we met u om de tafel kunnen gaan in Veenendaal.


Comments are closed.