Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik zoek een boekhouder, kunt u mij helpen?

woensdag, 14-10-2020  

Ik ben onlangs begonnen als zelfstandige en ik schrijf nu webteksten voor bedrijven die een site hebben gemaakt, maar die niet heel goed zijn in het schrijven van een korte, pakkende tekst. Ik heb daarom besloten om mijn diensten aan te bieden omdat ik namelijk vanwege corona al een tijd zonder werk zit en ik ben altijd een heel goede schrijver geweest, dus was het geen grote stap om mij als professioneel schrijver in te schrijven bij de kamer van koophandel. Ik heb al snel een aantal opdrachten binnen weten te halen en ik merk nu dat ik steeds meer gevraagd word voor opdrachten. Ik neem het werk graag met beide handen aan en ik merk ook dat de inkomsten nu behoorlijk beginnen toe te nemen. Het probleem is echter dat ik niet goed ben in het bijhouden van de boekhouding. Ik maak er altijd een rommeltje van en dus moet ik ingrijpen. Ik zoek een boekhouder die mij goed kan helpen en die weet wat ik moet doen om het overzicht over mijn financiën te behouden. Ik zoek een boekhouder die veel verstand van zaken heeft want ik heb geen zin om fouten in mijn administratie te laten lopen. Ik zoek daarom een boekhouder die ook ervaring heeft met het begeleiden van mensen die net een bedrijf zijn begonnen. Ik zou het ook fijn vinden dat ik wat vragen kan stellen en ik zoek dus een boekhouder die uiteindelijk in staat is om mij het werk zelfstandig te laten doen. Ik kan u zeggen dat ik gekeken heb waar ik het beste geholpen konden worden, maar ik vond het niet eenvoudig om te weten te komen waar ik aan moest kloppen. Ik zoek een boekhouder die ook een mooie staat van dienst heeft want het is vaak handig om je als beginnend ondernemer te laten helpen door iemand die verstand van zaken heeft en niet door iemand die voor het eerst een klant op weg helpt. Ik zoek een boekhouder die mij ook tips kan geven over mijn bedrijf en die mij ook kan laten zien waar ik mooie voordelen kan pakken. Genoeg reden dus om te kijken waar ik het beste geholpen zou kunnen worden. Ik heb allerlei sites bekeken en ik heb toen gemerkt dat ik het beste even naar de site van finovion.nl kon gaan. Deze mensen bieden heel goede diensten aan en ik zoek een boekhouder die eigenlijk precies doet wat zij aanbieden. 

Ik zoek een boekhouder en daarom keek ik op finovion.nl

Ik zoek een boekhouder die mij kan helpen om te zorgen dat ik mijn administratie foutloos krijg. Als ik dat namelijk zelf moet doen, kan ik het allemaal wel op mijn buik schrijven en dat is niet waar ik warm van word. Ik ben daarom blij dat ik de mensen van finovion.nl gevonden heb, want deze mensen kunnen mij waarschijnlijk goed op weg helpen. 

Wilt u ook met dit kantoor samenwerken? 

Mocht u ook met een goede boekhouder willen werken, dan raad i u aan om:

  • Even naar Fionovion.nl te surfen 
  • Te lezen wat deze mensen allemaal voor u kunnen doen 
  • Een afspraak met deze mensen in te plannen 

Ik heb binnenkort een afspraak met deze mensen en daar kijk ik erg naar uit. 


Comments are closed.