Bedrijven en Bedrijfsleven

IJzerwaren in Enschede kopen

woensdag, 28-11-2018  

Afgelopen jaar is de moeder van mijn vriendin overleden. Haar moeder kon nog altijd erg veel doen, maar de laatste maanden ging ze snel slechter met haar. Ze heeft altijd in haar huis in Enschede kunnen wonen, wat ze erg fijn vond. Ze zei altijd dat ze liever niet naar een verzorgingshuis wilde en gelukkig was dat niet nodig. Mijn vriendin was het enigste kind en na de dood van haar moeder erfde zij het huis van haar ouders. Haar vader was een aantal jaar geleden overleden. Wij waren lang aan het twijfelen wat we met het huis moesten doen. Mijn vriendin heeft ook vele jaren in dat huis gewoond en heeft veel goede herinneringen aan het huis. We hebben overwogen om naar dat huis te verhuizen. Voor mijn vriendin was het een vreemd idee om in het huis van haar overleden ouders te wonen, maar besloten om het niet te doen. Het huis was erg mooi en staat op een goede locatie, maar het was ook erg ouderwets en aan onderhoud was de laatste jaren niet veel gedaan. Het leek ons beide het beste om het huis op te knappen en daarna te verkopen. We hadden dit idee met een makelaar en onze bank besproken en zij vonden dit ook een goed idee. Met verschillende kleine vernieuwingen zou het huis er beter uitzien en gemakkelijker te verkopen zijn. We besloten om alles zelf te doen, zodat we minder kosten hadden. Ik heb ook veel aan ons eigen huis gedaan en vind het leuk om te klussen. We wisten dat we veel materialen, zoals hout en ijzerwaren in Enschede moesten kopen. Daarom gingen we op zoek naar een bedrijf waar we goedkoop hout en ijzerwaren in Enschede konden kopen.        

Bij Houtcentre de Bruin onze ijzerwaren in Enschede gekocht

Online zocht ik op goedkope ijzerwaren in Enschede en vond toen verschillende bedrijven in de buurt. We hadden een lijstje gemaakt van de materialen die we nodig hadden en bezochten een aantal van deze bedrijven. We merkten dat er grote verschillen waren in de prijs van de ijzerwaren in Enschede. Het bedrijf waar wij goedkope, maar ook goede kwaliteit konden kopen was Houtcentre de Bruin. We vonden hun website houtcentre-debruin.nl via Google en kenden dit bedrijf nog niet. We besloten om hier langs te gaan, omdat we zagen dat ze alle materialen hadden die we nodig hadden voor de verbouwing. Wij dachten van te voren dat we goedkoop ijzerwaren in Enschede konden kopen bij de bekende bouwmarkten, maar wij waren voordeliger uit bij Houtcentre de Bruin. We kochten hier onze schroeven en moeren, maar zagen dat ze ook mooie deurklinken en een brievenbus hadden van goede kwaliteit. We kochten van te voren veel dingen in die we nodig hadden en gingen in de weekenden aan de slag. Achteraf kwamen we regelmatig terug om extra materialen te kopen, je hebt vaak meer nodig dan je van te voren denkt.  

Erg tevreden over Houtcentre de Bruin

Houtcentre de Bruin was onze bouwmarkt voor de hele verbouwing. We konden hier niet alleen goedkoop ons hout en ijzerwaren in Enschede kopen, maar ze waren ook erg behulpzaam. De medewerkers stonden altijd voor ons klaar om onze vragen te beantwoorden en gaven veel handige tips. Als we ooit nog een moeten verbouwen, dan komen we weer terug bij dit bedrijf. Wij raden Houtcentre de Bruin aan als bouwmarkt

  • We konden hier goedkoop ons hout en ijzerwaren in Enschede kopen
  • De producten waren van goede kwaliteit
  • De medewerkers konden ons helpen met al onze vragen en gaven goed advies


Comments are closed.