Financiën en Verzekeringen

Hypotheek in Boxtel gevonden

zaterdag, 3-11-2018  

Mijn partner en ik hebben een huis gekocht in Boxtel en daarvoor waren wij op zoek naar een hypotheek in Boxtel. We vinden het namelijk prettig om alles dicht bij huis te hebben en te maken te hebben met een kantoor dat Boxtel kent en ons dus goed kan helpen bij advies voor een hypotheek in Boxtel. We zijn toen bij De Hypotheekshop in Boxtel terecht gekomen. Daar zijn we erg prettig geholpen. Heel fijne mensen die vakkundig te werk gaan. Daar waren we verzekerd van een goede hypotheek in Boxtel.

De expert voor een hypotheek in Boxtel

We hadden van de makelaar die het huis liet zien een kaartje gekregen en daarop stond de url naar de website van De Hypotheekshop in Boxtel. Op hypotheekshop.nl kwamen we er al snel achter dat dit kantoor ons kon helpen met de hypotheek in Boxtel die wij zochten. Zo kwamen alle onderdelen aan bod, zoals:

  • Het berekenen van de maximale hypotheek
  • Het vergelijken van actuele rentes
  • Het bekijken of we onze huidige hypotheek konden oversluiten

Alles wat wij nodig hadden voor het maken van de juiste keuze voor onze hypotheek in Boxtel. Het is erg fijn dat daarbij een helder en overzichtelijk stappenplan wordt gehanteerd. Maar De Hypotheekshop heeft gelijk dat het vinden én afsluiten van een hypotheek tijd en deskundigheid kost. Persoonlijk advies vinden wij daarbij er belangrijk en zeker door een onafhankelijke en objectieve partij. We waren natuurlijk verliefd op ons nieuwe huis en dan is het heel lastig om je direct over te geven aan het feit dat je soms ook beperkte mogelijkheden hebt. Daarom is het goed dat de hypotheekadviseur voor onze hypotheek in Boxtel goed heeft gekeken naar onze eigen financiële situatie. We willen geen tophypotheek en jaren voor ons huis hoeven werken, maar ook nog de vrijheid hebben om op vakantie te kunnen, laat staan dat één van ons misschien wel een keer zijn baan verliest. We zijn wat dat betreft wel berekend op de toekomst.

Het stappenplan van De Hypotheekshop

Zoals gezegd zijn we volgens het stappenplan van De Hypotheekshop te werk gegaan voor onze hypotheek in Boxtel. We hebben ons eerst georiënteerd. Dat wil zeggen dat we eerst gewoon een kennismaking zijn aangegaan met de hypotheekadviseur. We hebben besproken wat we wilden, dat we een op een huis hebben gedaan en dat we daarvoor naar de hypotheekopties aan het kijken zijn. Er werd ons toen al duidelijk uitgelegd wat wij konden verwachten en aan de hand van onze financiële gegevens was relatief snel een inschatting van onze maximale hypotheek en maandlasten te maken. Daarbij hebben we dus ook gekeken naar onze huidige hypotheek in Boxtel en of we die konden meenemen. We hebben deze afgesloten in een relatief ongunstige periode, maar het bedrag was wel hoger dan we nu zouden kunnen krijgen. Toch leek het voor ons geen probleem om ook een nieuwe hypotheek af te sluiten. Wat dat betreft is het goed dat we realistisch de huizenmarkt hebben betreden en ons niet hebben gericht op woningen die we niet konden betalen. Daarna hebben we het besluit genomen om door te gaan met De Hypotheekshop, want onze hypotheek in Boxtel was dus hier te regelen. Dan kom je van de inventarisatie en analyse in  het stappenplan door in het hypotheekadvies. Dit hebben we als heel prettig ervaren. Het sloot naadloos aan op wat wij voor ogen hadden en hebben nooit het gevoel gehad dat er ergens iets niet klopte. De bemiddeling is toen in gang gezet en uiteindelijk hebben wij een nieuwe hypotheek in Boxtel kunnen afsluiten voor ons nieuwe huis.


Comments are closed.