Bedrijven en Bedrijfsleven

Hydrowear

maandag, 27-8-2018  

Hydrowear is een populair merk werkkleding. Het merk heeft sinds 2001 de harten van vele Nederlanders veroverd. Kleding van Hydrowear is geschikt voor diverse sectoren, waaronder de bouw en zwaar industrieel werk. Als je denkt aan beschermende werkkleding, denk je al snel aan stevige jassen. Er worden echter niet alleen jassen gemaakt onder de handelsnaam, maar ook broeken, overalls en diverse andere kledingstukken. Wat maakt kleding van dit merk zo populair?

  • Voldoet aan technologische criteria en wettelijke eisen
  • Hoog draagcomfort
  • Praktische kleding met gevoel voor detail

Om te beginnen voldoet de kleding aan alle wettelijke eisen en technologische criteria. Dat is zowel gunstig voor werkgever als werknemer. Als werkgever weet je zeker dat je tegemoetkomt aan alle regelgeving, zoals gesteld in de Europese Directives. Je hoeft dus niet bang te zijn voor boetes of reprimandes: je bent altijd zeker van je zaak. Voor werknemers is het prettig dat ze kleding krijgen die voldoet aan de laatste veiligheidsstandaard en dat de laatste technologische snufjes aanwezig zijn. Verder maakt Hydrowear kleding van hoogwaarde kwaliteit. Het draagcomfort is hoog, waardoor werknemers het helemaal niet erg vinden om de kledingstukken te dragen. De kleding heeft een lange levensduur en is slijtvast. Er hoeft dus niet gewisseld te worden; een medewerker heeft genoeg aan één set. Ben je benieuwd naar de kledingstukken van Hydrowear, of heb je vragen over een specifiek artikel? Surf dan naar jabotilburg.nl en bekijk het volledige aanbod. Bij Jabo Bedrijfskleding vind je een uitgebreid assortiment en koop je snel de kleding die aan jouw wensen voldoet. Je kunt niet alleen terecht voor kleding van Hydrowear, maar ook voor veiligheidshandschoenen, metaalvrije werkschoenen of andere persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook is het mogelijk om de bedrijfskleding te laten bedrukken met een eigen logo. Dat staat wel zo professioneel!

Hydrowear: praktische kleding vol mogelijkheden

Er is nog één laatste voordeel van de kleding van Hydrowear: het is erg praktisch. Voor een werknemer is het ideaal om kledingstukken van het merk te dragen. In jassen is bijvoorbeeld extra ruimte gemaakt in de zakken, zodat daar extra spullen opgeslagen kunnen worden. De voering van de jas is uitneembaar, zodat niet de hele jas gedragen hoeft te worden bij warm weer. In de broeken vind je eenzelfde soort technische snufjes. Aan de gordel kun je van alles kwijt en ook in de zakken is veel ruimte voor gereedschap of kleine elektrische apparaten. De zakken zijn bovendien zo ontworpen dat producten er minder snel uitvallen. Kortom: kleding van Hydrowear is sterk, heeft een lange levensduur, is prettig om te dragen en heeft veel extra opties. Juist daarom is het merk in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de markt. Een professioneel bedrijf in de bouw kan eigenlijk niet meer zonder deze kledingstukken. Ben je op zoek naar Hydrowear kleding tegen een schappelijke prijs? Klik dan meteen op de bovenstaande link en selecteer een categorie. In een handomdraai vind je de kleding die bij jouw organisatie past!

Een persoonlijk klantenportaal

Plaats je regelmatig een bestelling op bovenstaande site? Meld je dan aan voor het klantenportaal. Daarop kun je de meest recente bestellingen gezien van jouw bedrijf of organisatie. Bovendien kun je voor al het personeel op hetzelfde moment kleding bestellen. Je houdt hun maat eenvoudig bij in het systeem. Aan het eind van het jaar krijg je een lijst van de kleding die je hebt besteld. Je hoeft dus geen eigen administratie meer bij te houden, maar krijgt ieder jaar een net overzicht. Als vaste klant kun je eigenlijk niet zonder dit portal, dus maak snel een account aan!


Comments are closed.