Woning en Tuin

Horren

maandag, 22-6-2015  

sungo-zonwering - horrenDe zomer staat alweer voor de deur. Dat betekent een hoop insecten die bij u naar binnen willen vliegen met alle gevolgen van dien. Dat kan u behoorlijk wat slechte nachten geven. Al die vervelende muggen die u lekprikken om maar te zwijgen van al het gezoem van diverse soorten vliegen die hun weg naar buiten niet meer weten te vinden. Wat kunt u hier aan doen? Het antwoord is simpel: bescherm u zelf met behulp van horren. Horren zijn als het ware deuren met kleine gaatjes die u voor uw achterdeur of voordeur maar ook voor uw ramen kunt plaatsen. Dan kunt u rustig de deuren en ramen wagenwijd open zetten zodat uw huis door kan luchten en u wel in een verkoelde woning kunt leven. De zomers in Nederland zijn tegenwoordig behoorlijk pittig door het almaar veranderende klimaat. In de toekomst zal het enkel warmer worden en zullen er ook meer insecten bijkomen, van exotische origine. Ook deze insecten willen vast en zeker de verkoeling van uw huis opzoeken. Zorg er dus voor dat u horren plaatst. De gaatjes zijn te klein voor vrijwel alle insecten terwijl er toch lucht uw huis binnenkomt. Horren zijn dan ook de ideale oplossing voor dit soort problemen. Ten eerste hebt u geen last meer van muggen en ander ongedierte en ten tweede blijft uw huis koel. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Dat kunnen we ons in ieder geval goed voorstellen. Kijkt u dan voor horren eens op onze website: sungo-zonwering. Hier zult u horren weten te vinden die ook voor uw deuren en ramen kunnen worden geplaatst. We leveren horren in diverse soorten en maten mar mocht uw huis afwijken, dan kunt u dat aangeven en gaan we op zoek naar een leverancier die ook uw maten in huis heeft op het gebied van horren. En als het nodig is laten we ze op maat voor u maken voor een kleine meerprijs. Dat hoort nu eenmaal bij onze service want we willen iedereen tegen die ongewenste beesten beschermen.

De zomer staat voor de deur: denkt u aan horren

Er zijn diverse soorten horren dus allicht is het handig dat u event naar dit lijstje kijkt zodat u weet waar u allemaal uit kunt kiezen als u bij ons horren wilt kopen.

  • Zo zijn er deurhorren, dat spreekt voor zich. Net als de raamhorren. Ook bij deze horren lijkt het ons duidelijk waar ze voor dienen.
  • Er is ook een inklemhor. inklemhorren passen vrijwel in ieder type raam dat binnenwaarts opendraait. De inklemhor beschikt over een dunne flens, waardoor de inklemhor zich inklemt tussen uw kozijn en raam. Een groot voordeel is dat boren of schroeven in het houtwerk niet meer nodig zal zijn.
  • En dan is er nog de rolhor. Dit specifieke model is geschikt voor ramen met grote windbelasting of bijvoorbeeld voor schuingeplaatste ramen. Een speciale stift in de geleiders houdt het gaas altijd goed gespannen in de geleiders waardoor uitwaaien uitgesloten wordt en de horren lang mee gaan.
  • En dan is er ook nog de rolhordeur. Deze horren kunt u na gebruik weer oprollen. Zowel geschikt voor binnen- als buitendeuren.
  • Wilt u graag horren die u het hele jaar kunt gebruiken en die u dus niet kunt oprollen of demonteren tenzij u er veel moeite voor wilt doen? Dan kunt u het beste kiezen voor de voorzethorren. Dan weet u in elk geval zeker dat u geen last meer krijgt van vervelende insecten en wat al niet meer.

U leest het, wij hebben horren in daadwerkelijk alle soorten en maten. Veel van deze standaardproducten zullen dan ook vast en zeker op uw ramen en deuren te monteren zijn. U krijgt hierbij altijd veel uitleg aangeleverd zodat zelfs iemand met twee linkerhanden dit nog zonder enige moeite kan doen. Hebt u toch erg vreemde afmetingen en vindt u het niet op de site? Dan is er nog altijd geen nood aan de man want wij maken dan horren voor u op maat. Daar doen we absoluut niet moeilijk over dus daagt u ons graag eens uit.

Nooit meer last van ongedierte en vervelende insecten

Horren zijn overigens zeker niet de enige producten die u bij ons kunt aanschaffen. Dat had u allicht al wel uit onze websitenaam opgemaakt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar zonwering? Dan zit u bij ons ook goed. Ook hiervoor hebben we vele producten in allerlei soorten en van diverse materialen vervaardigt. Maar ook leveren we garagedeuren op maat, rolluiken en raamdecoratie. Kortom: te veel om op te noemen. Onze vestiging bevindt zich in Lopik dus mocht u de horren eens willen bekijken dan kunt u op afspraak langskomen. We leveren het daarna zo spoedig mogelijk aan huis en kunnen ook de montage verzorgen. Dit doen we niet zo maar. U krijgt altijd eerst van ons een offerte met inzage in de kosten. Bent u het daar mee eens? Dan gaan we tot levering over en bent u in ieder geval geen dief van uw eigen portemonnee. Hebt u nog vragen? Schrijft u ons dan een e-mail, belt u ons op of vult u het online contactformulier eventjes in. Wij beantwoorden al uw vragen en opmerkingen altijd zo spoedig mogelijk. Ook houden we een blog bij waar u de laatste tips, nieuws en trends op het gebied van zonwering en onze overige producten kunt zien en lezen. Alvast veel leesplezier gewenst!


Comments are closed.