Nieuws

Horeca meubilair

donderdag, 7-5-2015  

Het wordt weer terrasjesweer. De zon gaat schijnen en mensen trekken massaal naar cafés en restaurants waar ze buiten in een stoeltje neer kunnen strijken om te genieten van een fris drankje en een lekker hapje. Meestal kunt u in het stadscentrum de verschillende terrasjes op een plein alleen herkennen aan de verscheidenheid aan stoeltjes. Dat horeca meubilair een dergelijke identificerende rol speelt, is bij de gemiddelde caféganger wellicht al bekend. Wanneer u als ondernemer aan de slag gaat met het inrichten van uw etablissement, is het daarom van belang grondige aandacht te besteden aan het horeca meubilair. Dit bepaalt een aanzienlijk deel van de sfeer van uw café, restaurant of hotel. Denk van tevoren goed na over de kleuren, vormen en het totaalplaatje van uw inrichting. Dit scheelt heel wat onzekerheid en twijfelen bij het uitzoeken van uw horeca meubilair. Vindt u het moeilijk om hierin zelf een duidelijke beslissing te nemen, vraag dan hulp van mensen die er verstand van hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld een binnenhuisarchitect inhuren om ervoor te zorgen dat het plaatje klopt en er niets uit de toon valt. Bij Horeca World krijgt u altijd de beste deals als het gaat om horeca meubilair en andere benodigdheden om uw zaak goed op te starten en te onderhouden. Niet alleen hebben we de meest vanzelfsprekende soorten horeca meubilair, zoals tafels en stoelen, maar bij ons kunt u ook banken, kinderstoeltjes, cateringtafels en bestekkasten aanschaffen. Bij ons kunt u ook kiezen uit een zeer breed assortiment, waarin verschillende stijlen, kleuren en ontwerpen vertegenwoordigd zijn. Kortom: Horeca World heeft voor ieder wat wils in de aanbieding. Houdt u er bij het uitkiezen van uw horeca meubilair rekening mee dat uw onderneming niet alleen een charmante eet- of drinkgelegenheid moet worden, maar dat dit ook uw werkplek is. Het is ook belangrijk dat u er prettig kunt werken en dat u zich thuis voelt bij de inrichting van het lokaal. Kijk daarom naar hartenlust rond in onze webwinkel om inspiratie op te doen en tot een keuze te komen die goed voelt.

Sfeervol horeca meubilair

Er bestaan veel verschillende soorten meubilair en dit geldt natuurlijk net zo goed voor meubilair in de horeca. Men komt het tegen in allerhande kleuren, vormen en stijlen. Wie veel uitgaat en regelmatig in een cafeetje of in een restaurant zit, zal zijn opgevallen dat horeca meubilair grofweg in te delen is in drie categorieën:

  • hoogst noodzakelijk
  • functioneel
  • trendy

Het horeca meubilair dat slechts het hoogst noodzakelijke doet, is vaak saai of zelfs lelijk. De stoelen uit deze categorie zitten niet bepaald comfortabel, maar ze zakken niet in elkaar wanneer iemand erop gaat zitten. De tafel zijn misschien een beetje wankel, maar men kan er tijdelijk zijn drankje op kwijt, dus het kan net. Dit is niet het soort horeca meubilair dat je neer wilt zetten als je een goede indruk wilt maken. De categorie van functioneel meubilair is al een stuk prettiger voor de gast. Deze stoelen zitten lekker en de tafels staan stevig. De uitvoering is wellicht simpel of klassiek, maar in ieder geval niet bijzonder opvallend. Dit soort meubilair doet zijn werk zo goed, dat men soms haast vergeet dat het er is. De laatste categorie is het trendy horeca meubilair. Dit ziet men steeds meer verschijnen in kleine koffiezaakjes of hippe eettenten in grote steden. Om aan te sluiten bij de nieuwe trend van een uitgesproken identiteit uitdragen als onderneming, kleurt het interieur van menig etablissement paars, blauw of groen. Een andere optie die op het moment veel populariteit geniet is het retro horeca meubilair, dat een sfeer uitdraagt waar bepaalde subgroepen van nu zich bijzonder toe aangetrokken voelen. Het gaat dan bijvoorbeeld om driepotige stoelen met een rieten zitvlak en rugleuning of een oude leren sofa, waar men een knus zithoekje van maakt. Natuurlijk is horeca meubilair niet allesbepalend voor de sfeer in een zaak, maar het is wel het onderdeel waar de gast het meest direct mee in aanraking komt. Het is dus belangrijk om er als ondernemer voor te zorgen dat het horeca meubilair uitnodigt tot aanzitten, zowel qua comfort als qua uiterlijk en uitstraling. Hoe lekkerder men zit in uw café of restaurant, hoe langer men blijft plakken. Wellicht worden er zo nog wat extra drankjes besteld. Waar een fijne stoel of bank al niet goed voor kan zijn.

Maak uw etablissement helemaal af

Horeca World heeft alles in huis om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten in uw eigen horecagelegenheid. Daaronder valt natuurlijk het horeca meubilair, maar ook keukenapparatuur, artikelen om afval op te vangen en te verplaatsen, schoonmaakartikelen en buffetconstructies. Naast deze soorten artikelen hebben we nog veel meer voor u in de aanbieding. Uw complete horeca inrichting kunt u bij ons voltooien. Ons horeca meubilair is van uitstekende kwaliteit voor zeer betaalbare prijzen. Om ons assortiment te bekijken, kunt u langskomen in onze ruime showroom in Rotterdam. Deze is geopend op doordeweekse dagen van 8:30 tot 17:00. Een andere optie is om online uw bestelling te plaatsen in onze webwinkel. Al 100 000 tevreden klanten gingen u voor. Bestelt u voor minstens dertig euro, dan hoeft u bij ons geen verzendkosten te betalen. Na een succesvolle betaling, wordt uw bestelling binnen 24 tot 48 uur naar het door u opgegeven adres verzonden. Voor het retourneren van artikelen rekenen wij 35% van de aankoopprijs. Let u er dus goed op dat u het juiste koopt.


Comments are closed.