Bedrijven en Bedrijfsleven

Hoe vind je een taxi in Zoetermeer?

woensdag, 24-2-2016  

Taxiklik - Taxi zoetermeerNederland staat niet bepaald bekend als taxiland. Met name wanneer je ons taxigebruik vergelijkt met landen als Engeland of de Verenigde Staten stelt het eigenlijk bijzonder weinig voor. Eén van de eerste dingen waar je aan denkt bij New York zijn natuurlijk de gele taxi’s die het straatbeeld domineren. In Nederland is het niet zo dat je eenvoudigweg waar dan ook in de stad een taxi aan kunt houden, simpelweg omdat de vraag niet zo heel hoog is. In de grote steden valt het misschien nog wel mee en is het wat eenvoudiger om op bepaalde plekken een taxi te pakken te krijgen, maar wanneer je op zoek bent naar een taxi in Zoetermeer, bijvoorbeeld, dan wordt het al een stuk lastiger. Gelukkig zijn er tegenwoordig een heleboel manieren waarop taxichauffeurs en mensen die op zoek zijn naar een taxi – in Zoetermeer, Enschede, Haarlem, Venlo, of waar dan ook – met elkaar in contact kunnen komen op het moment dat de passagier er behoefte aan heeft en de chauffeur beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan apps en websites zoals Uber, dat in de Verenigde Staten al heel groot is en een serieuze speler is geworden op de taximarkt. Ook in Nederland is er een Uber-gemeenschap, maar die is bij lange na niet zo groot of effectief als elders. Daarnaast is er natuurlijk BlaBlaCar, een website waar mensen kunnen aangeven wanneer ze ergens naartoe rijden en of en hoeveel plaatsen ze over hebben in de auto, zodat andere mensen tegen een kleine vergoeding mee kunnen rijden. BlaBlaCar is echter meer een carpoolservice dan een taxi, waarbij de vergoeding slechts bedoeld is als bijdrage aan de verbruikte benzine tijdens de rit. Ter vergelijking: BlaBlaCar heeft meer iets weg van CouchSurfing, waarbij niet-professionals extra plaatsen in hun auto of huis gratis of zo goedkoop mogelijk aanbieden aan anderen die daar kort of eenmalig gebruik van willen maken; Uber is meer als AirBnB, waar semi-professionals een service bieden tegen veel lagere prijzen dan op de rest van de markt gebruikelijk is.

Wat heeft dat alles te maken met mijn taxi in Zoetermeer?

Goede vraag. Het voorgaande dient ter illustratie van de verschillende diensten die tegenwoordig beschikbaar zijn wanneer het gaat om het aanbod en de beschikbaarheid van taxi’s. Met deze verschillende platforms komt ook altijd een flink verschil in kwaliteit: je weet niet altijd zeker met wat voor iemand of wat voor auto je te maken krijgt bij een BlaBlaCar of een Uber. Er zijn echter ook websites en diensten die een stuk professioneler zijn en die ervoor zijn ontworpen om je zo snel mogelijk en zo goedkoop mogelijk een professionele taxi te bezorgen. Hiervan kun je dus ook gebruikmaken wanneer je een taxi in Zoetermeer zoekt. Een voorbeeld van een dergelijke website is TaxiKlik.com. Zoals de naam van de website al suggereert kun je door middel van slechts één of enkele klikken eenvoudig een taxi bestellen waar en wanneer jij er behoefte aan hebt. Zoek je dus een taxi in Zoetermeer, dan kun je misschien gebruikmaken van Uber, kijken op BlaBlaCar of iemand om 2 uur ’s nachts toevallig nog een rit maakt naar waar jij heen moet of je kunt door middel van TaxiKlik.com gegarandeerd een professionele taxi in Zoetermeer bestellen. TaxiKlik.com bestaat zowel als website als app. Sta je ’s nachts plotseling zonder vervoer, dan is het de ideale manier om een taxi in Zoetermeer, naar Waalwijk of vanuit Heemskerk te bestellen. Door middel van TaxiKlik.com is het niet alleen mogelijk om op het moment zelf zo snel mogelijk een taxi in Zoetermeer te krijgen, maar ook om al van te voren een taxi in Zoetermeer te bestellen wanneer je weet dat je er een nodig gaat hebben.

Meer over TaxiKlik.com

TaxiKlik.com is een initiatief dat is bedoeld om professionele taxichauffeurs en mensen die behoefte hebben aan een taxi zo effectief mogelijk aan elkaar te verbinden. Of je nu een taxi in Zoetermeer nodig hebt, in Alkmaar of in Waspik, dankzij TaxiKlik.com vind je altijd de taxi die het dichtst bij jou in de buurt is, op dat moment beschikbaar is en die je precies kan afzetten waar je moet zijn. Dat scheelt iedereen natuurlijk een hoop tijd en dus geld! Wil je een taxi bestellen in Zoetermeer, dan gaat dat via TaxiKlik.com heel eenvoudig online in vier stappen.

  • Open de TaxiKlik-kaart, waar je kunt zien welke taxi in Zoetermeer beschikbaar is.
  • Selecteer de taxi in Zoetermeer die jij wil bestellen.
  • Geef je gegevens door zodat de chauffeur van de taxi in Zoetermeer contact met je op kan nemen wanneer hij of zij later zal zijn of je niet kan vinden of iets dergelijks.
  • Bevestig je bestelling en in minder dan een paar minuten heb jij je taxi in Zoetermeer die je brengt naar waar je moet zijn.

In principe werkt TaxiKlik.com dus als een hedendaagse taxicentrale, maar dan zonder tussenpersonen. De passagier kan direct contact opnemen met een taxi en zelf uitkiezen welke beschikbare taxi hem of haar het meest aanstaat. Bovendien weet je altijd zeker dat de taxi die je krijgt een professionele is. Kortom, dankzij TaxiKlik.com kun je gebruikmaken van de voordelen van het verbindende element van internet en apps om je taxi te vinden, en toch weet je zeker dat je er een dienst van professionele kwaliteit kunt krijgen. Dus de volgende keer dat je een taxi in Zoetermeer bestelt, doe het via TaxiKlik.com!


Comments are closed.