Bedrijven en Bedrijfsleven

Hoe kunt u uw projectrapportage verbeteren?

dinsdag, 27-4-2021  

Wanneer je een bedrijf hebt, vooral met redelijk wat personeel is het soms lastig om alle administratie en planning op orde te houden. Ik wilde dus op zoek naar een programma die mijn bedrijf hierbij zou gaan helpen zodat dit een stuk makkelijker werd. Op internet las ik dat je bepaalde project managment tools hebt voor dit soort dingen. Dit leek mij wel erg interessant dus ik wilde hier graag meer over weten. In mijn zoektocht kwam ik uit op de website prinzi.nl. prinzi gaf aan een project inzicht tool te zijn voor administratie, planning en projectrapportage. Dit klonk precies als iets wat ik in mijn bedrijf nodig had. Deze projectrapportage zou direct in te zetten zijn in mijn organisatie en een totaaloplossing zijn die alle project management tools samenbrengt in één oplossing. Dit klonk heel erg goed. Ik las dat deze projectrapportage speciaal ontworpen was voor projectteams, dus teams die projectmatig werken. Dit was iets wat mijn bedrijf deed dus wij kwamen hier zeker voor in aanmerking. Ik werd dus erg enthousiast en was benieuwd hoe ik deze projectrapportage kon aanschaffen. Ik klikte verder op de website en zag in de menubalk een knop met prijzen. Hier zag ik dat er verschillende pakketten waren en dat je dus eigenlijk deze projectrapportage in een pakket helemaal kon afstemmen op de grootte van je bedrijf en de wensen die ik had. Dit maakte alles natuurlijk nog positiever. De prijzen waren ook zeer gunstig, dus dat hoefde mij in ieder geval niet te weerhouden van de aanschaf van deze tool voor mijn projectrapportage. Omdat wij projectmatig werkte was projectrapportage heel handig dus ik was erg gemotiveerd om dit te gaan aanschaffen. Ik las alle informatie van de verschillende pakketten goed door zodat ik zeker wist welk pakket voor onze projectrapportage het beste bij mijn bedrijf zou passen. Ik wilde uiteraard niet te veel betalen voor een te groot pakket, maar ook niet te weinig en er achter komen dat het niet genoeg was voor de projectrapportage van ons bedrijf.

Hulp bij je projectrapportage, wie wil dit nou niet?

Na alle informatie te hebben door gelezen en tot mij te hebben genomen was ik er over uit welk pakket ik nodig had. Ik zag dat ik ook een demo kon aanvragen. Ik besloot om de demo aan te vragen zodat ik de tool voor onze projectrapportage kon gaan gebruiken zonder deze direct aan te schaffen. Op deze manier kon ik testen of dit wel echt iets was voor onze projectrapportage zonder dat ik er eerst geld aan uit gegeven was. Echter was de demo voor onze projectrapportage een groot succes en was ik enkel maar enthousiaster geworden over dit programma. Ik besloot daarom over te gaan op het aanschaffen van het pakket.

Het werk werd een stuk eenvoudiger met behulp van deze tool

Na de aanschaf van deze tool voor onze projectrapportage waren wij om de volgende redenen zeer tevreden:

  • De tool was heel makkelijk in gebruik en maakte onze administratie en projectrapportage een stuk makkelijker dan het eerst was
  • De verschillende pakketten maakte dat wij een goed afgestemde tool kregen voor onze projectrapportage
  • De prijzen zijn zeer gunstig

Al met al zijn wij zeer tevreden met deze tool voor onze projectrapportage en administratie! Comments are closed.