Bedrijven en Bedrijfsleven

Hoe kun je gemakkelijk je tapijt reinigen?

woensdag, 12-8-2020  

Als je een ongelukje hebt gehad op je kleed of tapijt, bijvoorbeeld doordat er een kom soep overheen is gevallen, dan wil je dat natuurlijk zo grondig mogelijk dat tapijt reinigen. Veel mensen proberen dit eerst zelf te doen, maar moeten uiteindelijk toch concluderen dat het beter is om professionele hulp in te schakelen, van Cinco Tapijt- en Meubelreiniging bijvoorbeeld. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het reinigen van allerlei soorten stoffen oppervlakken, waaronder kleden en tapijten. Je tapijt reinigen is bij hen helemaal niet zo duur als je zou denken, en het gebeurt ook nog eens razendsnel. Bij Cinco hebben ze namelijk hele handige apparatuur, waarmee ze niet alleen het zichtbare oppervlak van dat kleed kunnen schoonmaken, maar ook diepere vlekken uit de vezel kunnen trekken. En aangezien dat iets is wat je echt niet zelf kunt doen besluiten veel mensen om een flinke vlek toch professioneel te laten schoonmaken. Het is immers nog vele malen duurder als je een volledig nieuw kleed moet kopen, zeker als het een luxe Perzisch tapijt betreft. Dat tapijt reinigen is dan je beste optie, en als je denkt dat het enige resultaat het verdwijnen van de vlek is dan heb je het mis!

Je tapijt reinigen verheldert de kleuren

Als je je tapijt laat reinigen door Cinco Tapijt- en Meubelreiniging, dan zul je achteraf niet alleen merken dat de betreffende vlek is verdwenen, maar ook dat de kleuren er veel intenser uitzien. Ondanks dat er in de rest van het kleed namelijk geen vlekken zitten, zit er altijd stof in. En doordat de behandeling van Cinco ook al het stof en oppervlakkig vuil uit het tapijt trekt worden de kleuren weer veel intenser, bijna zoals ze waren toen je het tapijt kocht. Dat is de reden dat veel mensen om de zoveel jaar hun tapijt laten reinigen door Cinco, want dit houdt de vezel mooi en de kleuren intens. Bovendien voelt het natuurlijk een stuk fijner aan de voeten als je weet dat het kleed zo nu en dan grondig wordt gereinigd, nietwaar?

Het professioneel reinigen van allerlei textiel

Je tapijt reinigen is niet het enige wat je kunt laten doen door Cinco. Ze zijn namelijk in nog veel meer soorten reiniging gespecialiseerd, zoals:

  • De reiniging van bankstellen en fauteuils
  • De reiniging van vloerbedekking
  • De reiniging van matrassen
  • De reiniging van antiek textiel
  • De reiniging van trap- en wandbekleding

Zoals je ziet kun je bij dit bedrijf terecht voor super veel soorten professionele reiniging, waarbij het altijd een stoffen oppervlak betreft. Met hun apparatuur trekken ze de vlekken, het vuil en stof letterlijk tussen de vezels uit, waardoor het weer als nieuw oogt. Bovendien ruikt het altijd super lekker na de reiniging omdat er uiteraard gebruik is gemaakt van een (natuurlijk!) reinigingsmiddel. Als je dus een nieuw huis hebt gekocht en de aanwezige vloerbedekking ruikt een beetje muf en heeft vlekken, denk dan eens aan de diensten van Cindo. Want naast je tapijt reinigen kunnen ze ook dit soort grote projecten op gehele verdiepingen uitvoeren. Ze komen met al hun apparatuur naar je toe en maken de vloerbedekking, trap- en/of wandbekleding weer helemaal schoon. Lees meer…


Comments are closed.