Woning en Tuin

Het vorstvrij houden van uw oprit

donderdag, 2-7-2015  

Electriccomfort - Vorstvrij houdenWelkom bij Electric Comfort waar wij allerhande oplossingen bieden die bijdragen aan het comfort in uw woning of het comfort in of buiten uw bedrijf of onderneming. Wilt u bijvoorbeeld uw oprit vorstvrij houden zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan zoals een lelijke struikelpartij, dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij leggen als bedrijf verwarming aan op of onder de oprit. Dat kan onder verschillende oppervlakte gebeuren. Mocht u meer willen weten over de kosten voor het aanleggen van verwarming in de oprit, dan kunt u een offerte aanvragen en dan heeft u direct inzicht in de kosten voor het aanleggen van de verwarming. De aanvragen die wij krijgen voor het vorstvrij houden van de oprit komen van verschillende hoeken. Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van onze diensten. Het is best wel een gedoe wanneer het in de koude maanden gaat vriezen en uw oprit komt vol te liggen met sneeuw of regen dat dan weer bevriest met alle gevolgen van dien. Dit kan voor onveilige situaties zorgen die tamelijk eenvoudig voorkomen kunnen worden door het aanleggen van een verwarming op de oprit. Het vorstvrij houden van de oprit is dus een goed idee als u comfortabel uw woning of bedrijf binnen wilt kunnen wandelen zonder dat u zelf of andere mensen die binnentreden gevaar lopen om uit te glijden en een lelijke val te maken. Wij bieden u verschillende vormen verwarmingsmogelijkheden zoals:

  • infraroodverwarming
  • laminaatverwarming
  • opritverwarming
  • tegelverwarming
  • elektrische vloerverwarming

Vorstvrij houden van stoep of oprit

Het vorstvrij houden van de stoep of oprit kan veel gedoe voorkomen en daarom kiezen veel mensen voor onze oplossingen op maat. Onze diensten dragen dus altijd bij aan een betere situatie waar u erg van kunt genieten en wat vooral ook veel zorgen voorkomt. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen en dat is precies waar verwarming bij de oprit voor zorgt. Door de verwarming zal er hier nooit sneeuw komen te liggen en is de oprit vorstvrij houden iets waar u niet meer over na hoeft te denken. Dat scheelt een hoop zorgen en veel werk dat u anders zou moeten besteden aan het scheppen van sneeuw of het strooien van zout om gevaarlijke situaties weg te nemen. De oprit zeven dagen in de week en vierentwintig uur van de dag vorstvrij houden doet u met de verwarmingsoplossingen van Electric Comfort. Wie zijn wij eigenlijk precies? Als bedrijf hebben wij ons volledig toegelegd op oplossingen die zich richten op het verhogen van uw comfort. Dat betekent dat u kunt zorgen voor bijvoorbeeld het vorstvrij houden van uw woning of een andere oplossing die bijdraagt aan veel meer comfort. De mogelijkheden voor het aanleggen van de verwarming zijn divers. U kunt een verwarming aanleggen onder verschillen materialen en oppervlakten zoals beton, maar ook onder asfalt of klinkers is het mogelijk om verwarming te plaatsen en te zorgen voor een vorstvrije ruimte waar u geen omkijken naar heeft. Deze verwarming draagt sterk bij aan de veiligheid. Wij plaatsen niet alleen verwarming, maar u kunt er ook op rekenen dat wij sensoren plaatsen. Deze ‘slimme’ sensoren zorgen ervoor dat de luchtvochtigheid en de temperatuur wordt gemeten en door deze sensoren kan de verwarming op de juiste temperatuur worden ingesteld. Als het dertig graden is, dan kunt u zich voorstellen dat verwarming geen enkele functie heeft. U kunt dus altijd zorgen voor een efficiënte werking van de verwarming waarmee wij met name bedoelen dat deze alleen gebruikt hoeft te worden wanneer het nodig is.

Verschillende bedrijven maken gebruik van onze diensten

Voorbeelden van bedrijven die gebruik maken van onze diensten zijn de brandweer en ook de ambulances. U kunt zich voorstellen dat dergelijke bedrijven bij uitstek moeten kunnen rekenen op een oprit die vorstvrij is. Dat is dan ook de reden dat het vorstvrij houden van een oprit van ambulance wagens de hoogste prioriteit heeft voor deze bedrijven. Het vorstvrij houden van de oprit draagt sterk bij aan uw woongemak en comfort. Ook zorgt deze vorm van het vorstvrij houden met verwarming ervoor dat u geen last heeft van grote bergen sneeuw die u dan met veel moeite weg moet scheppen. Kortom; het scheelt u erg veel tijd! Niet alleen heeft u de mogelijkheid om middels deze optie de oprit vorstvrij te houden. Ook het vorstvrij houden van andere elementen kunt u hier regelen. Denk aan het vorstvrij houden van stoepen, een entree van een groot bedrijf of bijvoorbeeld een hellingbaan. Er zijn nog veel meer mogelijkheden op te noemen van zaken die we vorstvrij houden willen en die mogelijkheden bieden wij u hier. Mocht u graag meer willen weten over de oplossingen die passen bij uw specifieke situatie, dan raden wij u aan om even contact op te nemen met de medewerkers en dan helpen wij u graag met het beste advies. Iedere situatie is weer anders en vraagt om andere oplossingen. Wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing voor u. Electric comfort timmert als bedrijf al meer dan dertien jaar aan de weg en met veel succes. Wij zijn een professioneel bedrijf en wij houden ons bezig met elektrische verwarming en het aanleggen van elektrische verwarming. Verwarming in de breedste zin van het woord, kunnen wij wel zeggen, want wij hebben onze verwarming op uiteenlopende plekken mogen leggen. Onze ervaring is dus zeer breed en dat merkt u als u een beroep doet op onze diensten!


Comments are closed.