Vrije tijd en Hobby

Het leukste bedrijfsuitje in Twente

vrijdag, 3-1-2020  

Als je voor jou en je collega’s op zoek bent naar een gezellig en vermakelijk bedrijfsuitje in Twente moet je zeker eens op de website van Outdoor Unlimited kijken. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het organiseren van dit soort uitjes, en hebben ze hun eigen outdoor locatie waar je allerlei verschillende activiteiten kunt doen. Dit terrein is te gebruiken voor bijvoorbeeld teambuilding uitjes, maar ook voor scholen, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes. Bij Outdoor Unlimited hebben ze voor ieder wat wils, wat het een hele populaire locatie maakt om gezellige uitjes te organiseren. Voor een bedrijfsuitje in Twente heb je bij Outdoor Unlimited diverse opties. Het slimste is natuurlijk om te kiezen voor een activiteit die de teamspirit versterkt, oftewel een teambuilding activiteit. Daar hebben ze er bij Outdoor Unlimited genoeg van. Denk maar eens aan:

  • Het Twents arrangement; Een mix van 8 uitdagende activiteiten in Twentse stijl.
  • Het Lagoon Adventure arrangement; Een leuke GPS tocht met meerdere buitensport activiteiten.
  • Het Weg met de Baas arrangement; in verschillende teams tegen elkaar spelen.

Alledrie deze dagen zijn zeer geschikt voor een bedrijfsuitje in Twente doordat ze allemaal een competitief element hebben. Als je wilt winnen zul je bovendien zo nu en dan moeten samenwerken met anderen, in dit geval je collega’s, om extra voordeel te genieten. Dat maakt het de perfecte teambuilding activiteit. Na deze gezellige dag heb je je collega’s weer wat beter leren kennen, en weet je precies hoe ze zijn als ze zich buiten hun vertrouwde werkomgeving bevinden. 

All-inclusive bedrijfsuitje in Twente

Bij Outdoor Unlimited kun je niet alleen terecht voor die leuke teambuilding activiteiten voor jou en je collega’s, maar indien gewenst kun je ze ook het eten laten regelen. Sluit de dag bijvoorbeeld af met een heerlijke barbecue, dat vindt namelijk bijna iedereen lekker. En hoe groter de groep is, hoe voordeliger de tarieven bij Outdoor Unlimited zijn. De arrangementen die op hun website staan zijn echt bedoeld om een zeer gunstige prijs te bieden voor grote groepen mensen, of dat nu collega’s, vrienden of familieleden betreft. Je kunt namelijk alle activiteiten boeken voor elke groep die jij in gedachte hebt. Denk dus niet alleen aan Outdoor Unlimited bij het organiseren van een bedrijfsuitje in Twente, maar ook als jij dit jaar de familiedag moet organiseren. Ze hebben er genoeg leuke activiteiten die geschikt zijn voor de hele familie, en waar zowel jong als oud een gezellige dag zal beleven. Indien gewenst dus inclusief lekkere barbecue op de locatie van Outdoor Unlimited.

Expeditie Robinson familiedag

Een van de populairste activiteiten voor een familiedag is het Expeditie Robinson spel. Deze kan overigens ook geboekt worden als bedrijfsuitje in Twente, maar het is wat minder geschikt voor hele grote groepen. Tijdens deze dag ga je allerlei stoere uitdagingen aan zoals zelf vuur maken, wild schieten (niet echt natuurlijk), bamboestieken en een katapult bouwen. Bij elke uitdaging valt er iemand af, maar in tegenstelling tot het bekende tv-programma mag deze persoon op bepaalde voorwaarden wel in het spel blijven. Outdoor Unlimited geeft dus een unieke twist aan dit bekende spel. En of je het nu boekt als familiedag of bedrijfsuitje in Twente, spanning en avontuur zijn sowieso gegarandeerd. Het spel is al te boeken vanaf 10 personen, dus waar wacht je nog op? 

Lees meer…


Comments are closed.