Woning en Tuin

Het huis altijd schoon met een inloopmat

vrijdag, 19-2-2016  

Wij wonen al jaren op een mooie plek buitenaf. Ik houd erg van de natuur en ik heb ook een tuin bij mijn huis. Het enige nadeel dat er soms aan het wonen in een bos zit is de vuiligheid die je je huis inloopt. Ik was altijd maar aan het dweilen als de kinderen buiten hadden gespeeld. Ik maande ze altijd om hun schoenen uit te trekken bij de deur maar zelfs dat leverde een janboel bij de achterdeur op. Ik besloot toen maar eens op zoek te gaan naar een oplossing. Die vond ik in een inloopmat van www.voetenvegertje.nl. Een bevriende moeder zag een keer dat er altijd moddervoeten bij ons in de bijkeuken te zien waren. Zij wees me op de webwinkel en vertelde me dat zij een stuk minder hoefde schoon te maken sinds zij een inloopmat had liggen. Ik had er nooit aan gedacht om een inloopmat neer te leggen. We hadden er altijd wel een kleedje liggen om de voeten aan af te vegen maar eigenlijk werkte dat helemaal niet goed. Ik was dus heel blij met haar suggestie en ben meteen gaan zoeken naar een goede mat voor onze bijkeuken. Het blijkt dat er veel verschillende soorten inloopmatten zijn en dat je zelfs nog goed moet opletten welke je uitkiest. Omdat wij in een bosrijke omgeving wonen en iedereen altijd veel modder onder de laarzen heeft koos ik voor een schoonloopmat met harde borstelige vezels. Die zorgt ervoor dat alle vuiligheid op de mat terecht komt. Ik heb mijn kinderen en mijn man alsnog wel gevraagd of ze hun schoenen en laarzen na het voeten vegen naast de deur willen neerzetten want de inloopmat houdt niet alles tegen, maar het helpt enorm om de modderboel bij de achterdeur een beetje tegen te gaan. Ik ben in elk geval erg blij met de suggestie van mijn vriendin, want ik kan nu mijn tijd aan andere zaken besteden dan aan schoonmaken. Iedereen die in een natuurrijke omgeving woont zal weten waar ik het over heb als het gaat om het binnenlopen van vuil. Daarom is een mat onontbeerlijk in dit soort omgevingen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor andere plekken, zoals boerderijen of werkplaatsen waar veel vuiligheid rondvliegt. Soms moet je gewoon accepteren dat iets vies wordt, dat kan natuurlijk ook. Het is alleen wel een stuk beter beheersbaar als je kiest voor een schoonloopmat.

Inloopmat bestellen

Het bestellen van de inloopmat was erg eenvoudig. Toen ik de website van Voetenvegertje goed had doorgelezen wist ik ook wat voor inloopmat ik nodig had. Ik heb er toen direct een besteld voor de achterdeur en toen dat zo goed bleek te werken heb ik er meteen ook een voor de voordeur besteld. Er zijn ook matten die van andere vezels zijn gemaakt dan de harde matten. Die nemen meer vocht op. Op een gegeven moment was het zulk vies weer dat ik een zachte inloopmat achter de harde heb gelegd en zo kon ik ervoor zorgen dat bijna al het vuil op de matten achterbleef. Zelfs als het bijvoorbeeld sneeuwt zorgen de matten ervoor dat het binnen nog een beetje netjes blijft. Ik kan iedereen die buitenaf woont dan ook aanraden zulke matten aan te schaffen. Ze zijn niet duur, ze zijn snel besteld en je hebt ze binnen een mum van tijd binnen. Daarnaast is het door online te bestellen mogelijk om op elk moment van de dag aan een mat te komen. Ik had bijvoorbeeld geen tijd om naar het tuincentrum te gaan om een mat te kopen. Dat hoefde gelukkig ook niet toen ik er eenmaal achter was dat dat ook gewoon via het internet kon. Bestellen is zo eenvoudig dat iedereen het kan. Je klikt gewoon de inloopmat aan die je wilt bestellen, vult in hoeveel stuks je wilt en rekent af in de betaalomgeving. Die is altijd veilig en het is mogelijk op diverse manieren te betalen. Je schudt bovendien niet je hele portemonnee leeg want alle producten zijn zeer vriendelijk geprijsd. Dan houd je nog eens geld over voor andere leuke dingen.

Andere producten

Het is via www.voetenvegertje.nl niet alleen mogelijk uw inloopmat te bestellen maar er zijn ook vele andere producten verkrijgbaar, van goede kwaliteit en tegen een lage prijs. Naast een inloopmat bestelt u bijvoorbeeld ook:

  • Lopers
  • Trapmatten
  • Vloerkleden

Ook is het mogelijk producten tegen een gereduceerde prijs te verkrijgen onder het kopje ‘aanbiedingen’. Als ik tegenwoordig een mat nodig heb of iets anders wat erop lijkt kijk ik altijd even in de webshop of erbij zit wat ik nodig heb. Bovendien raad ik de webwinkel aan iedereen aan. Zoals mijn vriendin die me wees op de voordelen ervan zeg ik het nu ook voort. Gun uzelf ook een schoon huis en kies voor een inloopmat. Het onderhoud van vloerkleden en inloopmatten vergt enige inspanning maar daarover kunt u ook meer lezen op de website. Daarnaast zijn de medewerkers van de klantenservice zeer behulpzaam en vriendelijk. Als er iets mis gaat met de bestelling is er altijd iemand die je te woord kan staan en het probleem snel oplost. Dat is met sommige webwinkels wel anders, dus ik ben zeer tevreden over de service die er wordt verleend als je kiest voor het kopen van een inloopmat in deze webshop. Daar kunnen andere webwinkels zeker nog een voorbeeld aan nemen.


Comments are closed.