Bedrijven en Bedrijfsleven

Heeft u een goede advocaat in Amsterdam nodig?

maandag, 25-11-2019  

Wij hebben een tijd geleden van onze huurbaas te horen gekregen dat wij uit ons huis moesten omdat hij de boel wilde verkopen. Wij hadden dit nooit verwacht aangezien wij een contract hadden van vijf jaar en wij nog niet eens halverwege waren. De huisbaas vertelde ons echter dat dit een bijzondere omstandigheid was en dat wij ons huis op korte termijn moesten verlaten. Wij hadden het idee dat dit helemaal illegaal was en wij hebben daarom gekeken wat wij konden doen om hier iets tegen te doen. Wij hebben besloten om het meteen goed aan te pakken en daarom zijn wij op zoek gegaan naar een goede advocaat in Amsterdam. Wij wonen namelijk in deze stad en daarom zijn wij ook gaan kijken of wij een advocaat in Amsterdam konden vinden. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer met de mensen van WSadvocaten.nl konden gaan praten. Deze mensen doen er namelijk alles aan om je als advocaat in Amsterdam zo goed mogelijk te helpen. Ik ben dus even contact met hen gaan opnemen omdat ik graag wilde weten of deze advocaat in Amsterdam ook aan huurrechtkwesties deed. Ik kreeg een heel aardige vrouw aan de lijn die mij heel goed kon uitleggen wat zij allemaal voor mij konden doen. Ik kreeg te horen dat ik bij hen aan het juiste adres was wanneer ik een advocaat in Amsterdam zocht die mij kon helpen met mijn zaak. Ik ben daarom meteen gaan kijken of ik een keer bij hen langs kon komen om de zaak te bespreken. Ik heb aangegeven dat er haast bij geboden was en dat ik daarom snel een keer met hen als advocaat in Amsterdam wilde overleggen over de mogelijkheden. Ik kreeg toen te horen dat ik langs kon komen wanneer ik maar wilde en ik heb toen gekeken of ik diezelfde week nog even bij hun kantoor langs zou kunnen komen. Dat bleek mogelijk te zijn en zo zat ik een paar dagen later al met een goede advocaat in Amsterdam te overleggen over mijn situatie. 

Deze advocaat in Amsterdam heeft mij goed geholpen 

Wat ik heel prettig vond, was dat deze advocaat in Amsterdam mij heel goed kon helpen. Ik heb mijn zaak uitgelegd en ik kreeg te horen dat wat mijn huisbaas probeerde, niet legaal was. Hij kon ons namelijk niet zomaar uit het huis zetten en ik stond dan ook sterk als ik hier een zaak van wilde maken volgens mijn advocaat in Amsterdam. Ik heb deze raad daarom opgevolgd en inmiddels zijn we een zaak begonnen tegen mijn huisbaas. De kans is heel groot dat wij deze gaan winnen en dat wij geld krijgen om te verhuizen. 

Kijk ook nog even op WSadvocaten.nl

Mocht u meer willen lezen over deze advocaat uit Amsterdam, dan kunt u altijd even naar de site van WSadvocaten.nl surfen omdat:

  • U hier heel veel informatie kunt vinden over dit kantoor
  • U hier kunt lezen op  welke gebieden deze mensen allemaal actief zijn
  • U hier een afspraak kunt maken om uw zaak eens te bespreken 

Ik kan u dit kantoor sterk aanbevelen. 


Comments are closed.