Mens en gezondheid

Heeft u deze zorg sokken al gezien?

zondag, 25-10-2020  

Als hoofd van een afdeling in het ziekenhuis van Den Haag, heb ik de afgelopen maanden heel hard moeten werken met mijn team. Ik heb namelijk gemerkt dat veel mensen in onze regio Covid 19 hebben opgelopen en dat betekende dat wij overuren hebben moeten draaien. Ik kan u zeggen dat het niet eenvoudig was om alles in goede banen te leiden en ik ben daarom heel blij dat ik zo’n goed team heb dat alles toch goed heeft weten te redden. Ik wilde hen daarom graag iets geven omdat ik het leuk vond om hen te bedanken voor alles wat ze hadden gedaan. Ik ben toen gaan kijken wat ik zou kunnen kopen en ik heb toen op een gegeven moment gezien dat je ook zorg sokken kunt kopen. Dat leek mij een heel leuk cadeau want deze zorg sokken zouden perfect zijn voor onze mensen. Ik heb toen echt even mijn best gedaan om voor iedereen de juiste zorg sokken te vinden. Het idee is namelijk dat deze zorg sokken zijn voorzien van een afbeelding die te maken heeft met het ziekenhuis. Dat maakte deze zorg sokken dus zo leuk voor onze mensen en ik ben daarom goed mijn best gaan doen om voor iedereen een geschikt paar zorg sokken te vinden. Omdat ik dacht dat misschien meer mensen die in een ziekenhuis werken, iets voor de zorg wilden kopen, leek het mij een goed idee om even een recensie over deze zorg sokken te schrijven. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar zorg sokken, dan kunt u het beste even naar de site van medsocks.nl gaan surfen. Deze pagina is de plek voor iedereen die mooie zorg sokken wil kopen en ik kan u daarom aanraden om een keer door het aanbod te bladeren om te zien wat u hier aan moois kunt vinden. Ik ben er namelijk zeker van dat u hier mooie zorg sokken kunt vinden voor wie dan ook met welke functie dan ook in de zorg. 

Wie deze zorg sokken koopt, steunt het goede doel

Het leuke aan deze zorg sokken is dat wie hier zorg sokken koopt, ook gelijk het goede doel steunt. Dat was voor mij nog een extra reden om hier de zorg sokken in te slaan want dan zou het mes dus aan twee kanten snijden. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb en ik kan u aanraden om een keer te kijken of u hier ook zorg sokken zou willen bestellen voor iemand uit de zorg die u even in het zonnetje wil zetten. Deze mensen kunnen het wel even gebruiken want het zijn geen gemakkelijke tijden. 

Wilt u uzelf een cadeautje geven? 

Mocht u zelf gewoon zin hebben om mooie sokken te kopen, kijk dan eens of deze zorg sokken iets voor u zijn. Kortom:

  • Surf even naar medsocks.nl 
  • Bekijk hier wat u aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Plaats vandaag nog een bestelling zodat u uw sokken snel in huis heeft

Ik hoop dat u hier ook een goede deal kunt sluiten.                              


Comments are closed.