Bedrijven en Bedrijfsleven

Hebt u een open haard? Maak dan gebruik van onze houtpellets

zondag, 20-11-2016  

dehaardhouthandelaar - Houtpellets

Zoekt u een goedkope oplossing voor uw hoge energierekening? Kijk dan eens op onze website, dehaardhouthandelaar.nl. Wij verkopen onder andere grote blokken ecologisch haardhout, briketten en houtpellets. We hebben behoud van de natuur hoog in het vaandel staan en daarom kunnen we u ervan verzekeren dat al het gekapte hout direct weer wordt aangeplant. Wij maken geen gebruik van hardhout uit tropische bossen. Niets van dat al! Ons hout komt bijvoorbeeld uit Scandinavië, de regio waar op een zeer duurzame manier hout wordt gekapt. Klinkt u dit als muziek in de oren en wilt u graag met de open haard uw huiskamer verwarmen? Dan kunt u bij ons uw hout voor de winter kopen. Ook verkopen we aldus houtpellets. Dit zijn kleine cilindrische rolletjes die gemaakt zijn van zaagsel en ander afval dat vrijkomt bij de verwerking van hout. Dat betekent dat een gekapte boom 100 procent gebruikt wordt, zelfs het zaagsel kunnen wij verwerken tot deze houtpellets. Houtpellets zijn goedkoop, branden lang en zijn eenvoudig aan te steken. Daarnaast zijn ze vrij licht dus u tilt u niet een ongeluk als u een pallet met houtpellets wilt kopen. Want dat is het formaat waarin we de houtpellets verkopen: per pallet van 64 zakken die elk 15 kilo wegen. Is dat teveel voor u dan zijn we even goede vrienden en kunt u bijvoorbeeld haardhout kopen. Maar hebt u hier wel ruimte voor in uw achtertuin of onder uw afdakje, dan hebt u een zuinige vorm van brandstof gevonden.

Houtpellets is een brandstof waar u op kunt rekenen

Houtpellets zijn helemaal niet zo duur. U betaalt iets meer dan 300 euro voor een totale pallet! Zelfs bedrijven komen bij ons hun houtpellets bestellen want ze kunnen het immers per zak weer doorverkopen. U hebt de mogelijkheid om de houtpellets af te halen bij onze opslag in Barneveld. Wist u dat u dan 40 euro korting krijgt? Overigens betaalt u bij een aflevering geen extra verzendkosten, enkel de prijs die u op onze website ziet staan brengen we in rekening. Hebt u specifieke vragen en wilt u daarom een persoonlijk adviesgesprek, dan kunt u het beste een afspraak maken met ons kantoor in Amersfoort. Een bestelling maken is niet zo moeilijk, u kunt direct bestellen door het verschuldigde bedrag over te maken met behulp van iDEAL, PayPal of uw credit card. We sturen de pallet met houtpellets deze zelfde middag naar u op zodat u het morgen al kunt gaan stoken.

Hebt u nog vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op

Hebt u een vraagje? Spreek dan een medewerker via de website aan via de chat want er zit iemand voor u klaar tijdens kantooruren. Liever een e-mail sturen of bellen? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem. Wist u dat u een gratis profiel kunt aanmaken? Dan kunt u ten eerste in de toekomst nog sneller bestellen. Ten tweede kunt u dan punten gaan sparen, de zogenaamde brandpunten. Met deze punten krijgt u korting op uw volgende bestelling.

  • U krijgt deze punten door lid te worden,
  • Door te bestellen,
  • Door anderen een uitnodiging te sturen,
  • Als anderen lid zijn geworden en ook brandpunten gaan opsparen,
  • En zelfs als zij haardhout kopen belonen we u met een aantal punten.

Houdt u er wel rekening mee dat deze punten slechts een jaar lang geldig zijn. De kans dat u jaarlijks een nieuwe bestelling met brandhout wilt maken is groot dus dat komt dan mooi uit. Laat deze kans daarom niet aan u voorbij gaan!


Comments are closed.