Bedrijven en Bedrijfsleven

Havic kantoormeubelen

maandag, 18-5-2015  

Het inrichten van een werkplek is tegenwoordig niet meer alleen een kwestie van het kiezen van stilistisch aantrekkelijke kantoormeubelen. Er moet bij het uitkiezen van kantoormeubelen naar tal van zaken worden gekeken. Waarom? Dat zullen wij kort met u bespreken. Tegenwoordig werken veel mensen op een kantoor. Werk wordt namelijk veelal vanaf de computer verricht. Dat betekent dat mensen veel tijd achter een bureau doorbrengen op een bureaustoel. Dat betekent ook dat mensen niet veel beweging hebben en de houding waar ze een groot deel van de dag in doorbrengen moet dan ook een juiste houding zijn. Goede en kwalitatieve kantoormeubelen worden altijd gemaakt met een ergonomische inslag. Ergonomie kan worden uitgelegd als de wetenschappelijke leer die zich bezighoudt met de mens in relatie tot extreme omstandigheden. Het zit vervat in alles wat we dagelijks doen en met name kantoren hebben er iedere dag mee te maken. Tegenwoordig werken nagenoeg alle kantoren met ergonomische kantoormeubelen omdat het er voor zorgt dat mensen minder snel last krijgen van hun lichaam. Het voorkomen van fysieke klachten is belangrijk. Klachten die veel voorkomen bij mensen die een slechte houding hebben zijn rug- nek- en schouderklachten. Personeel kan zich beter concentreren wanneer er gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve kantoormeubelen. U kunt bij Havic diverse soorten kantoormeubelen bestellen. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan. Ook veel mensen die zelfstandig werken doen er verstandig aan om te kiezen voor goede kantoormeubelen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Een aantal zaken waar u op moet letter om een goede houding te waarborgen zullen wij met u bespreken:

  • zorg dat u de kantoorstoel afstelt op de juiste manier
  • het is belangrijk om in beweging te blijven en dus af en toe op te staan
  • laat u altijd goed voorlichten over hoe de stoel kan worden versteld
  • zorg dat uw onderbenen een hoek van negentig graden maken
  • maak met de armen tevens een hoek van negentig graden

Kantoormeubelen voor de juiste houding

Kantoormeubelen van Havic komen in verschillende soorten en maten. U heeft op de website de mogelijkheid om uw zoekopdracht te filteren. Naar wat voor soort kantoormeubelen bent u op zoek? Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan kwalitatieve kantoormeubelen voor zeer scherpe prijzen. Het is belangrijk om hierin te investeren, zeker voor mensen die veel werken en dus veel achter de computer zitten. Zoals we aangaven zijn er een aantal dingen waar u op moet letten wanneer u achter de computer zit en deze zaken hebben niet alleen te maken met uw kantoormeubelen maar ook met uw houding. Het is belangrijk om bewust te zijn van de houding die u heeft. Om u een idee te geven van de belangrijkste elementen zullen wij hier nog iets dieper op in gaan. Ook wanneer u graag informatie wilt van een van onze medewerkers kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Wat ten eerste belangrijk is, wanneer u kantoormeubelen aanschaft, is om er voor te zorgen dat u zich laat inlichten over hoe de meubelen af te stellen. Ieder meubel werkt weer anders en u moet weten hoe u de knoppen moet bedienen om hem ook helemaal op uw houding aan te passen. U kunt een zeer kwalitatieve stoel kopen, maar als u deze niet goed afstelt, dan heeft u daar weinig aan. Dat is een punt dat wij niet genoeg kunnen benadrukken. Zoals vermeld dienen zowel de benen als de armen een hoek van negentig graden te maken. Daarnaast is het belangrijk om de schouders te laten hangen. Een ontspannen houding is dus van groot belang.

Visie van Havic

De bolling van de rugleuning dient vervolgens in de holte van de rug te zitten. Dat klinkt erg logisch, maar veel mensen verzuimen het om op al deze elementen te letten. Ze weten wel dat het belangrijk is om de kantoormeubelen allemaal goed af te stellen, maar ze gaan toch gewoon zitten en denken dat het wel prima is. Wij willen graag benadrukken dat het afstellen van de stoelen echt niet mag worden nagelaten. Bekijk op onze website ons assortiment en kies de beste meubelen. Wij zullen u alles vertellen over het correct afstellen van de meubelen. Daar zijn wij voor! Bij Havic zien wij dat het inrichten van kantoren niet enkel een praktische aangelegenheid is. Het gaat er veelal ook om dat een kantoor een plek is die weerspiegelt wat u als bedrijf uit wilt stalen. Er wordt de laatste jaren dan ook steeds meer aandacht besteed aan kantoorplekken en hoe deze eruitzien. U kunt daarom bij ons terecht voor zeer hoogwaardige en originele kantoormeubelen. Werkplekken en vergaderruimtes kunnen volledig worden ingericht met onze meubelen. Het verenigen van stilistische waarde, kwaliteit en ergonomie is waar wij naar streven. Wij willen onze klanten daarnaast op ieder moment optimaal van dienst kunnen zijn. Dat is voor ons ontzettend belangrijk en voor iedereen die graag de juiste keuze wilt maken. Een laatste belangrijke tip die wij willen geven als het gaat om het aannemen van de juiste houding zullen wij te slotte met u bespreken. Neem deze informatie ter harte en handel er naar! De armleggers van de bureaustoel dienen zo te worden versteld dat uw armen zich naar het lichaam kunnen ontspannen terwijl de onderarmen licht ondersteund worden. Mocht u nog meer informatie willen, schroom dan geen moment en neem contact op net een van onze medewerkers. Wij helpen u op ieder moment graag verder.


Comments are closed.