Sieraden en Accessoires

Haarbandjes die niet uit je haar vallen?

dinsdag, 17-12-2019  

Wil jij ook haarbandjes die niet uit je haar vallen? Dan hebben wij de site voor jou, dat is namelijk trishabands.com. Via trishabands kun jij de beste haarbandjes aanschaffen die niet uit je haar vallen. Ze drukken niet, blijven zitten en ze beschadigen het haar niet! Hoe ideaal is dat? Ze zijn uitgevoerd met een een uniek anti slip binnenzijde. Hierdoor blijven ze echt zitten, in tegenstelling tot andere haarbandjes. Het is toch vervelend als je aan het sporten bent dat je dan ineens los haar hebt dat in je gezicht valt? Dat is iet dat je niet wilt en moet zien te voorkomen. Een mooie oplossing hebben zij dus bedacht, door middel van de anti slip binnenzijde. Wie had ooit gedacht dat het zo makkelijk zou zijn om te sporten zonder steeds haar in je gezicht te krijgen? Leer meer over haarbandjes en ontdek welke soorten er eigenlijk allemaal bestaan via trishabands. 

Haarbandjes te kust en te keur: welke moet ik dan kiezen?

Het is een feit van algemene bekendheid dat iedereen ander haar heeft en daarnaast ook dat er ontzettend veel verschillende haarbandjes bestaan. Zie jij ook door de bomen het bos niet meer en wil jij ook graag een juiste keuze maken? We leggen je graag uit wat voor haarbandje er allemaal bestaan. Dit zijn onder andere de volgende:

  • 10 mm 
  • 16 mm
  • 20 mm
  • 25 mm

Daarnaast kennen zij ook nog reflecterende bandjes en custom made. Je kunt er dus een heleboel kiezen, hoe ideaal is dat? Als jij je bewust bent van de verschillende soorten kapsels die er bestaan dan kun jij ook gerichter een keuze maken. Je moet eerst weten wat voor bandje past, dat is ideaal want de prijs is niet onevenredig duur. De prijzen starten bij zeven euro en gaan dan steeds wat omhoog, als het een bandje is met een grotere omvang of met meer functies. Waar we nog mee willen eindigen is hoe je dan eigenlijk goed voor je haar zorgt. Hoe zorg je dat jouw haar gezond is? Lees het hieronder

Hoe zorg ik goed voor mijn haar? 

Hoe jij goed voor je haar zorgt weten wij. Er is namelijk aangegeven dat als jij al jaren haarbandjes in je haar hebt gehad die het haar hebben beschadigd, dat kan worden opgelost door betere bandjes te kopen. Maar dat niet alleen, het is veel beter om goed voor je haar te zorgen. Hoe je goed voor je haar zorgt leggen we je met alle liefde uit, omdat het ons als redactie ook ontzettend heeft geholpen. Allereerst, zorg er voor dat je je haar niet te vaak wast, aangezien het dan helemaal niet goed kan herstellen. Daarnaast is het ook nog van belang dat – als jij eindigt met douchen – je in plaats van warm water met koud water eindigt. Het haar zal dan als het ware schrikken en droogt beter op, zodat het minder pluist. Onprettig in de winter, maar wel het beste voor je kapsel. Als laatst, gebruik een haarmasker dat jouw haar gezond houdt. Mooi haar gegarandeerd, met of zonder haarbandjes!


Comments are closed.