Webwinkels en Webshops

Gebruikte bureaustoelen aanschaffen

woensdag, 26-12-2018  

Een vriend van me is een creatieve werkplek gestart in het centrum van Amsterdam. Hij kon via via aan een pand komen en heeft al meerdere huurders. Zij kunnen voor een zachte prijs aan de slag in het pand met hun onderneming. Om de prijzen laag te kunnen houden is de inrichting redelijk sober. Er staan wel planten en mooie dingen, maar de bureaus en bureaustoelen zijn tweedehands. Er is internet, maar verder niet veel. Mensen moeten hun werkplekken zelf inrichten. Om zo goedkoop mogelijk aan bureaustoelen te komen heeft hij contact opgenomen met een verkoper van tweedehands en gebruikte bureaustoelen. Dat was via albeka.nl. Ik had geen idee dat dit bestond, maar als je nagaat hoeveel kantoren er op jaarbasis in Nederland opnieuw worden ingericht is het niet vreemd dat er zoveel bureaustoelen over zijn. Hij heeft verschillende soorten afgenomen. Meestal zie je bij dit soort werkplekken dat er gebruik wordt gemaakt van retrostoelen. Die zitten echter veel minder goed dan een bureaustoel. Ik snap wel dat mijn vriend ervoor gekozen heeft echt goede stoelen neer te zetten. Ik denk dat hij dat zelf ook wel lekkerder zitten vond. Iedereen reageert over het algemeen zeer positief op de inrichting. Uiteindelijk maakt het ook niet zoveel uit. Een goedkope werkplek in Amsterdam is zo lastig te vinden dat het pand waarschijnlijk binnen een mum van tijd vol zit. Hoewel creatieve ondernemers waarde hechten aan hun omgeving zal het in dit geval niet zoveel uitmaken dat de bureaustoelen niet zo nieuw zijn. Ze zijn echter nog wel gewoon verstelbaar en doen het verder goed. Bovendien zal niemand rugklachten krijgen in deze werkruimten. Ten opzichte van een houten stoel zitten deze stoelen toch echt een stuk beter.

Bureaustoelen voor een zachte prijs

Via albeka.nl was het voor mijn vriend mogelijk kwalitatief goede bureaustoelen aan te schaffen. De nieuwprijs had hij nooit kunnen betalen, dus ik snap goed dat hij deze keuze heeft gemaakt. Over het algemeen zijn tweedehands spullen prima om nog te gebruiken. Bij Albeka worden bovendien geen stoelen aangeboden die er niet meer goed uit zien of die kapot zijn. Het overstijgt dus wel het niveau van een kringloopwinkel. Ideaal voor ondernemers die voor een zachte prijs een bureaustoel willen kopen en zeker willen zijn van de kwaliteit. Naast stoelen biedt Albeka ook nog andere producten aan:

  • Bureaus
  • Vergaderstoelen
  • Rolkasten
  • Akoestisch meubilair

Als hij had gewild had mijn vriend de hele inrichting kunnen doen met spullen van Albeka. Ik denk dat hij dan alleen niet zo’n eclectische omgeving had kunnen bereiken als hij nu heeft gedaan. Het is toch het leukst om van alles wat te hebben. Ik kan me voorstellen dat iemand die een kantoor wil inrichten met alles wat daarbij komt kijken wél een gehele inrichting bij Albeka koopt. Het is ook mogelijk er sets te kopen. Voor een zelfstandige die graag een compleet bureau inclusief stoel wil, kan dat een prima oplossing zijn. Bij Albeka vindt u al een passende set vanaf honderd euro.

Nieuwe stoelen aanschaffen

Toch liever nieuwe bureaustoelen? Dat is ook mogelijk bij Albeka. Niet iedereen wil een inrichting realiseren met behulp van tweedehands producten. Als het er echt netjes, schoon en nieuw uit moet zien kan het een betere keuze zijn te gaan voor nieuwe producten. Deze zijn uiteraard duurder dan nieuwe bureaustoelen, maar dan heeft u ook ruime keuze uit modieuze modellen. Een gedateerd exemplaar hoeft u dan niet te verwachten. Meer weten over al het aanbod van Albeka? Kijk dan eens op de website.


Comments are closed.