Woning en Tuin

Gebruik overzettreden voor onder andere zoldertrappen

dinsdag, 14-2-2017  

Op traprenovatie-doe-het-zelf.nl kunt u allerlei onderdelen voor de trap in huis kopen. Denk aan totale traptreden, leuningen, stootborden en overzettreden. Ook diverse accessoires kunt u dankzij handig gebruik van onze website snel in huis halen. Want als u  overzettreden koopt dan hebt u er sterke kit of lijm voor nodig. Koopt u hier uw overzettreden voor weinig geld. We maken deze overzettreden van eikenhout. Dit is een bijzonder populaire houtsoort die bekend staat om zijn robuustheid. Natuurlijk wordt dit product netjes gelakt zodat het niet beschadigd raakt, zelfs niet na langdurig gebruik. Daarnaast zijn ze voorzien van een rubberen anti-slipstrip dus daar hoeft u ook niet meer om te denken. En dat is wel zo prettig want vooral jonge kinderen en ouderen kunnen snel uitglijden over een gladde trap. Of er nu water op ligt omdat u met de natte was naar beneden loopt of omdat u simpelweg op sokken loopt, een ongeluk zit in een klein hoekje. En u kunt akelig terecht komen als u van de trap valt. Dat geldt voor personen van alle leeftijden. Leer uw kinderen daarom om voorzichtig de trap af te lopen en leer hen om de trapleuning stevig vast te houden. Ze hebben nog weleens de neiging om van de trap te denderen met alle gevolgen van dien. Dankzij deze overzettreden met anti-slipstrip is de kans pp een onverwachte valpartij al een stuk kleiner.

Overzettreden bieden een prachtige afwerking

Waarom zou u eigenlijk overzettreden kopen? Misschien is de trap naar de eerste verdieping voorzien van ijzeren treden of netjes gestoffeerd. Dan hebt u geen overzettreden nodig want uw trap is al een lust voor het oog en goed beschermd. Maar als u tevens een tweede verdieping hebt zoals een zolder of vliering, dan bestaat deze trap uit simpele houten treden. Het is misschien een doorn in het oog en dat kan de reden zijn om voor onze prachtige overzettreden te kiezen. Zitten er gaten tussen de treden? Bestel dan de duo overzettreden die u aan beide kanten kunt vastklemmen. Is dat niet het geval dan volstaan de enkele overzettreden. Zo is er voor ieder wat wils. U kunt beide varianten overigens in 2 verschillende afmetingen bestellen dus u hoeft het nooit bij te zagen of schaven. Naast deze handige treden vindt u een keur aan producten in ons assortiment. U kunt daarbij denken aan onder andere:

  • Lijmen en kits. Weet u niet precies welke kit u moet gebruiken voor welke ondergrond? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice,
  • Onderhoudsproducten zoals oliën om de treden in te vetten en sprays,
  • En u kunt losse anti-slipstrippen kopen om alle treden van alle trappen in uw huis optimaal te beveiligen. Als u jonge kinderen hebt of als u moeilijk ter been bent is dit een absolute aanrader.

Dankzij het anti-sliprubber kan u niets overkomen

Hebt u een keuze kunnen maken en wilt u graag uw bestelling afronden? Kijk dan in uw winkelwagentje of u alle producten hebt aangeklikt die u wilt kopen. Zorgt u er wel voor dat u direct genoeg materialen in huis haalt? U kunt vervolgens uw gegevens invullen zoals uw naam, adres en contactgegevens. Dan betaalt u de producten door het verschuldigde bedrag over te maken naar onze rekening. Dat gaat wederom in zijn geheel digitaal en wel door gebruik te maken van online betaalservices zoals PayPal, iDEAL of uw credit card. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox en we laten het u uiteraard weten als de producten uw kant op komen. Daar hoeft u trouwens nooit erg lang op te wachten! Bekijk nu de webshop van Intven Traprenovatie.


Comments are closed.