Mens en gezondheid

Fysiotherapie Enschede bij Het Wooldrik

dinsdag, 26-5-2015  

De mens is een bewegend wezen. Hoe wij bewegen, is bepalend voor ons welzijn en hoe we ons voelen. Hoe wij ons voelen is bepalend voor wie wij als mensen zijn, willen zijn en – erg belangrijk – kunnen zijn. Wanneer we een verkeerde houding hebben, of structureel verkeerde bewegingen maken, dan kan ons lichaam daar flink onder lijden en dan kunnen er op den duur zelfs chronische klachten ontstaan. Deze klachten leggen onze dagelijks beperkingen op en dat is iets waar men zo snel mogelijk van af moet komen. Wanneer u op zoek bent naar fysiotherapie in Enschede, dan heeft u de mogelijkheid om op het internet te zoeken naar ‘fysiotherapie Enschede’. Er zijn diverse mogelijkheden als het gaat om fysiotherapie Enschede, dat zult u wel zien wanneer u het intypt in uw zoekmachine. Maar wij raden u aan, onbescheiden als we zijn, te kiezen voor het Wooldrik. Wij bieden uitstekende fysiotherapie, Enschede is onze vestigingsplaats. Onze hoge kwaliteit komt door onze werkwijze en de manier waarop wij als organisatie zijn opgebouwd. Wij zullen hierover iets vertellen. Ten eerste is het zo dat wij bij het Wooldrik veel aandacht hebben voor het individu. Wij kijken naar de mens als persoon en als iemand met persoonlijke klachten die veelal een persoonlijke oorzaak hebben. We willen altijd precies weten waar de kern van de klacht ligt. Klachten kunnen op diverse manieren ontstaan en vertalen zich ook op diverse manieren. Zoekt u naar goede fysiotherapie? Enschede is de plaats waar u woonachtig bent, of de omgeving van Enschede? Dan heeft u de mogelijkheid om direct bij ons aan te kloppen voor informatie. Wij proberen altijd dezelfde dag nog bij u terug te komen. Onze diverse specialisaties, zoals fysiotherapie, kunnen u helpen om duurzaam van uw klachten af te komen. Dat is toch iets wat u graag wilt, en wel zo snel mogelijk. Veel voorkomende klachten waarvoor vaak wordt aangeklopt bij een fysiotherapeut zijn klachten aan de nek, schouders en rug. Er zijn echter nog meer klachten waarvoor mensen op zoek gaan naar ‘fysiotherapie Enschede’ en dat zijn:

  • hoofdpijnklachten
  • klachten aan nek
  • klachten aan schouders
  • klachten aan armen
  • bewegingsklachten

Fysiotherapie Enschede; mens als geheel

Omdat wij geloven dat alles in het lichaam met elkaar samenhangt, vinden wij het belangrijk om ook alle afwegingen te kunnen doen wanneer mensen bij ons aankloppen voor fysiotherapie, Enschede is veelal de stad waar zij wonen. Aspecten en factoren die bijvoorbeeld ook van grote invloed kunnen zijn op het functioneren van het lichaam zijn voeding, mentale gesteldheid en houding. U bent wat u eet, wordt wel eens gezegd, en dat is een waarheid als een koe. Structureel de ongezonde keuze maken betekent dat uw lichaam veel afvalstoffen te verwerken krijgt en deze afvalstoffen gaan zich op den duur wreken. Uw lichaam zal veel te verwerken krijgen. Het gevolg is dat er klachten ontstaan. Natuurlijk is de mentale gesteldheid ook van grote invloed. Mensen met depressies en angstklachten maken andere hormonen aan en deze zorgen er voor dat het lichaam in een andere modus terecht komt waarin het zichzelf beschermt. Echter, vaak zorgt juist dit ervoor dat men in een soort slaapstand terecht komt. Het lichaam is aan het reageren op ‘gevaar’ dat er in de praktijk niet is en stagneert. Dat zorgt ook voor veel opslag van afvalstoffen en problemen met de gewrichten doordat mensen niet gezond leven en weinig beweging krijgen. Voor mensen die niet weten waar hun klachten vandaag komen biedt fysiotherapie, Enschede hoeft u er niet voor uit, mogelijk een passende oplossing. Mochten er klachten zijn waar mensen ernstig onder lijden, zoals klachten aan de rug en schouders, dan kan het zo zijn dat deze klachten hun oorsprong vinden in een heel ander deel van het lichaam. Deze holistische kijk naar de mens als geheel karakteriseert het Wooldrik. Daarom bieden wij dan ook diverse specialisaties aan onder een dak, zodat wij u makkelijk door kunnen verwijzen als wij denken dat u bij een andere specialisatie beter geholpen kunt worden omdat daar de nadruk meer ligt op een aspect waar u bij gebaat bent. Wanneer u nog niet helemaal overtuigd bent kunt u altijd even via Google zoeken op ‘fysiotherapie Enschede’ en ons vergelijken met andere aanbieders. U zult dan concluderen dat wij absoluut kwaliteit leveren.

Fysiotherapie Enschede voor jong en oud

Het Wooldrik heeft door het verenigen van diverse specialisaties onder een dak de mogelijkheid om snel en makkelijk met elkaar te overleggen. Dat betekent dat wij drager van brede kennis zijn als organisatie en daar heeft u profijt van als u gaat voor fysiotherapie Enschede bij het Wooldrik. Hier wordt u altijd op de beste manier behandeld. Dat is iets waar u op kunt rekenen. Wanneer u bij ons aanklopt voor fysiotherapie, Enschede mag blij zijn met ons, dan zullen wij tijdens een intake gesprek altijd eerst uw problemen in kaart proberen te brengen. Het is voor ons belangrijk om snel een idee te hebben van uw klachten. Omdat wij vele jaren ervaring hebben kunnen wij vaak al een aantal dingen uitsluiten. Hoe lang de behandelingen duren is volledig afhankelijk van een aantal zaken zoals de aard van uw klachten, uw leeftijd en de duur van de klachten. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het maken van een afspraak, onze verschillende disciplines en de manier waarop wij aan de slag gaan met u en uw klachten. Ons doel is het duurzaam verhelpen van uw klachten door de oorzaak te zoeken. Symptoombestrijding is niet ons doel. Wanneer mensen met problemen bij ons aankloppen, dan lopen zij daar vaak al enige tijd mee rond. Dat is heel erg vervelend en de bedoeling is dan ook om volledig van deze klachten af te komen. Daar gaan wij voor. Bekijk de mogelijkheden online. Wij helpen u graag verder.


Comments are closed.