Woning en Tuin

Epdm folie van epdmxl.nl

vrijdag, 1-5-2015  

Welkom bij epdmxl.nl, waar u de beste dakbedekking materialen vindt. Wij zijn de specialist als het gaat om dakbedekking en u kunt bij onze webwinkel dan ook op ieder moment terecht voor materialen die deze doeleinden dienen. Het dak vormt de basis van uw woning. U moet een goed dak boven uw hoofd hebben en daarom moet u zorgen voor zeer goede dakbedekking. Wij leveren epdm folie, lijm en diverse dakbedekking materialen in Nederland maar ook in België en dat doen wij sinds jaar en dag met groot succes. Vele tevreden klanten gingen u voor en kozen voor epdm dakbedekking van de beste kwaliteit. Epdm folie en diverse soorten dakbedekking materialen worden gebruikt voor zowel grote daken als kleinere daken. Ze zorgen voor een aanzienlijke versteviging en isolatie van het dak. Wij bieden zeer scherpe prijzen voor onze epdm folie en andere materialen en dat kunnen wij mede doen omdat wij een webwinkel zijn. Omdat wij vele jaren ervaring hebben met dakbedekking techniek, kunt u niet alleen terecht bij ons voor epdm folie en andere dakbedekking materialen; u kunt ook bij ons terecht als u graag meer wilt weten over de diverse dakbedekking technieken waar wij gebruik van maken en waar u ook gebruik van kunt maken. Zo zien wij onszelf dus niet alleen als leverancier van hoogwaardige dakbedekking materialen, maar ook als adviserend orgaan als het gaat om dakbedekking. Kies voor de hoogwaardige producten zoals onze folie als u de duurzame keuze wilt maken en voor een stevig dak wilt kiezen dat jaren meegaat. Epdm folie is een zeer stevig materiaal dat zeer geschikt is als u uw dak wilt verstevigen en isoleren. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor folie, maar ook kunt u bij ons terecht voor de volgende materialen:

  • Contactlijm
  • Doorvoeren
  • Dakpakketten
  • Stroken
  • Lijmen en kitten

Epdm folie van de beste kwaliteit

Als u wilt gaan voor de beste kwaliteit, dan kiest u voor epdm folie. Wij verkopen epdm folie alleen van A merken. Omdat wij onze service zeer hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij altijd voor een snelle levering van de epdm folie. Wanneer u een bestelling online plaatst, dan kunt u er op rekenen dat deze binnen drie werkdagen op de aangegeven locatie wordt afgeleverd.  Niet alleen leveren wij dan de hoogwaardige epdm folie, tevens ontvangt u alle noodzakelijk lijm en kit voor het plaatsen van de bedekking. Mocht u het laten bedekken van het dak graag uit willen besteden aan een expert, dan bent u bij ons tevens helemaal op het juiste adres. Onze experts kunnen op locatie zorgen voor het plaatsen van de dakbedekking. Sommige van onze klanten vinden het prettig om het laten plaatsen van de dakbedekking en de epdm folie over te laten aan een expert. Wij zullen hiervoor wel kosten in rekening brengen, maar deze dienst levert u wel een aanzienlijke tijdsbesparing op en dat is natuurlijk geweldig! Voor het plaatsen van de dakbedekking en het leggen van epdm dakbedekking dient u gebruik te maken van de juiste lijmen en kitten. Daar moet u rekening mee houden en daarover kunt u ons op ieder moment advies vragen. Niet alleen onze epdm folie en dakbedekking is van de beste kwaliteit, ook onze lijmen zijn van de beste kwaliteit. Omdat onze lijm en kit systeem gebonden is, dient u de juiste lijm en kit te bestellen wanneer u gebruik maakt van een bepaald systeem. Epdm folie dient te worden gebruikt in combinatie met specifieke epdm lijm.

Welke lijm kiest u

Wij kunnen niet genoeg benadrukken dat u de juiste lijmen en kit in combinatie moet worden gebruikt met de juiste folie. Zoals gezegd zijn onze lijmen systeemgebonden en voor het beste resultaat dient u er dan ook voor te zorgen dat u gebruik maakt van de juiste producten. Wij hebben lijm die geschikt is voor dubbelzijdig lijmen en lijm die voornamelijk wordt gebruikt voor enkelzijdig gebruik. Het is belangrijk dat u er rekening mee houdt dat lijmen en tapen zorgvuldig gebeurt. Het plaatsen van dakbedekking is iets wat goed moet gebeuren. Het dak is een plek die wordt blootgesteld aan veel invloeden van buitenaf. Bij forse wind en regen kunnen dakpannen verplaatsen. Dat was iets wat we vroeger vaak zagen en u dient er rekening mee te houden dat wanneer dakbedekking niet goed wordt geplaatst, het risico dat het dak niet goed houdt, groter wordt. Kies daarom voor de epdm folie en dakbedekking. Op die manier weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Onze lijm is drukvast en zorgt ervoor dat de dakplaten en de folie die u plaatst goed blijft liggen. Het zorgt ook voor isolatie. Als er een ding in orde moet zijn, dan is het wel de isolatie. Het dak moet niet alleen goed geïsoleerd zijn, maar ook waterdicht. Op het moment dat een dak niet waterdicht is, kan het water uw huis inkomen. Er ontstaan bepaalde plaatsen waar het water het huis in loopt en in de meeste gevallen kruipt het water via de muren omlaag. Dit zorgt voor lelijke vochtplekken, maar ook loopt u het risico op verzwaring van het dak. Verzwaring van het dak als gevolg van lekkage kan zelfs voor instortingsgevaar zorgen. U dient er dus voor te zorgen dat u altijd goede dakbedekking plaatst die waterdicht en slijtvast is. Daarvoor bent u bij ons op het juiste adres.

Meer van Epdmxl.nl

Deel dit bericht op socialmedia


Comments are closed.