Kinderen en Speelgoed

Eindelijk oud genoeg voor Playmobil speelgoed

woensdag, 9-1-2019  

Mijn twee jongens zijn onlangs drie jaar oud geworden en eindelijk zijn ze dus officieel oud genoeg om te mogen spelen met Playmobil speelgoed. Het klinkt een beetje suf, maar ik heb daar echt heel erg naar uitgekeken. Ik heb zelf namelijk als kind enorm veel met Playmobil speelgoed gespeeld en kon niet wachten tot mijn jongens hetzelfde zouden ervaren als ik vroeger. En als ik heel eerlijk ben vind ik het stiekem ook gewoon heel leuk om er zelf weer mee bezig te zijn. Het brengt herinneringen naar boven van toen mijn broertje en ik weer eens de hele overloop hadden volgebouwd, of de vele verjaardagen bij vriendinnetjes die ook Playmobil speelgoed hadden, waarmee we onszelf uren zoet konden houden. Ik zou het heel tof vinden als mijn jongens net zo van het spelen kunnen genieten als ik toen deed en heb dus ook gelijk best een grote set besteld. Ik wilde niet dat ze al meteen beperkt waren in het spelen omdat ze nu eenmaal nog niet zoveel onderdelen of poppetjes hadden om mee te spelen en heb ze dus meteen heel erg verwend. Wel heb ik erbij vermeld dat ze niet moeten denken dat ze elk jaar zo’n groot cadeau krijgen, maar ik ben bang dat ik dat volgend jaar alweer vergeten ben. Ze waren in ieder geval ontzettend blij met de grote set Playmobil speelgoed die ik besteld had en zijn meteen begonnen met bouwen. 

De mooiste winkel voor Playmobil speelgoed

Ik vond het niet moeilijk om te kiezen waar ik het Playmobil speelgoed ging bestellen. Het online aanbod is best wel groot, maar de webshop van Zippytoys steekt daar echt met kop en schouders bovenuit. Ze hebben echt een gigantische collectie Playmobil bouwwerken, onderdelen en poppetjes, dus het was nog moeilijk om te kiezen wat ik wilde kopen voor mijn jongens. Uiteindelijk zijn het een aantal hele leuke sets geworden, waaronder een piraten set, Playmobil country met allemaal boerderijdieren, City action met verkeersborden en een politieauto, en nog wat huiselijke dingen als meubeltjes en een fiets. Allemaal onderdelen waar de jongens uitgebreide verhalen mee kunnen verzinnen, want dat is natuurlijk de bedoeling. Spelen moet de creativiteit en fantasie van kinderen aanwakkeren, en ze bovendien even laten vergeten wat er in het echte leven speelt. Dat is misschien wel waarom ik het zelf altijd zo fijn vond om met Playmobil speelgoed te spelen. Ik vergat de wereld om me heen en belandde in een droomwereld waar alles precies was zoals ik het wilde. 

Het ruime aanbod van Zippytoys

Naast Playmobil speelgoed heeft Zippytoys (https://www.zippytoys.nl) een ruim aanbod ander speelgoed, zodat je heel gemakkelijk speelgoed voor al je kinderen, van elke leeftijd, tegelijk kunt bestellen. Ze hebben onder andere:

  • Lego
  • Buitenspeelgoed.
  • Een ruim assortiment knutselspullen.
  • Puzzels

En zelfs allerlei decoratie en beddengoed voor op de kinderkamer, wij bestelden er heel tof textiel met dinosaurussen erop, waar onze jongens natuurlijk razend blij mee waren. Maar ze hebben ook hele mooie exemplaren voor meisjes, zoals met K3, prinsessen of andere vrolijke printjes. En het mooie aan Zippytoys is dat ze een hele goede service bieden. Je bestelling wordt al geleverd binnen 1-3 werkdagen, je kunt kiezen uit verschillende betaalmethodes en de verzendkosten zijn laag. Bovendien spreek ik uit ervaring dat de bestellingen altijd met veel zorg zijn ingepakt, hoewel dat in feite niet eens nodig is met Playmobil speelgoed, maar toch een fijn gevoel. Ik kan iedereen de webshop van Zippytoys aanraden, zowel voor Playmobil speelgoed als de vele andere kinderproducten die ze aanbieden. 


Comments are closed.