Coaching en Workshops

Een verassende vorm van yoga in Arnhem

woensdag, 20-3-2019  

We worden met zijn allen steeds drukker in het dagelijks leven. Er wordt van alle kanten aan ons getrokken en soms lopen we daardoor over, we zijn constant moe en raken uit balans. Het beoefenen van yoga in Arnhem is dan een goede manier om die balans terug te vinden en bij Jade Plaats in Arnhem (jadeplaats) vind je een hele bijzondere vorm van yoga, namelijk: Jade Qigong. Jade Qigong yoga is heel speciaal omdat het niet de standaard yogaposes omvat, maar zich meer richt op het vinden van innerlijke rust. De oefeningen zijn veel zachter, maar daardoor niet minder krachtig. Denk dus bij het zoeken van yoga in Arnhem eens aan de lessen van Jade Plaats, want Jade Qigong yoga is misschien nog wel fijner dan normale yoga, doordat het zo ontzettend relaxerend is. Rosanne, eigenaresse van deze yoga in Arnhem, legt uit: Jade Qigong brengt je lichaam weer in balans. Je komt als het ware thuis bij jezelf, terug in je lichaam, doordat je de connectie met jezelf herstelt. Door de rustige oefeningen breng je je zenuwstelsel tot rust, en dat is precies wat mensen in deze tijd nodig hebben. We zijn chronisch overprikkeld en ons zenuwstelsel krijgt het vaak zwaar te verduren. Met de yoga in Arnhem die Rosanne aanbiedt kun je dus leren om je lichaam weer in balans te brengen, maar het gaat eigenlijk nog dieper dan dat. Boefening van Jade Qigong vermindert stress en brengt je in balans. Je gaat hierdoor beter aanvoelen wat belangrijk voor jou is en wat niet. 

Rust in je hoofd en in je lijf door yoga in Arnhem

Als ook jij door je drukke leven vaak overprikkeld bent en om die reden op zoek bent naar een fijne vorm van yoga in Arnhem, kijk dan eens op de website van Jade Plaats. De bijzondere yoga die Rosanne daar aanbiedt gaat namelijk dieper dan normale yoga, doordat het je echt tot rust brengt. De poses zijn niet moeilijk, maar echt rust en stilte in jezelf vinden is dat vaak wel. Als je Rosannes yoga in Arnhem gaat volgen zal ze je hierin bijstaan en begeleiden, zodat je niet alleen direct na de lessen, maar ook in het dagelijks leven meer rust ervaart. En is dat niet precies wat je van de yoga in Arnhem verwacht?

Online QiGong lessen van Jade Plaats

Als je liever niet naar de studio gaat om deze yoga in Arnhem te volgen, kun je er ook voor kiezen om de online QiGong lessen van Jade Plaats te volgen. Deze lessen berusten eigenlijk op hetzelfde principe als de yoga in Arnhem, maar zijn dan te volgen in je eigen omgeving, iets dat voor veel mensen heel prettig is. Wat je onder andere leert in deze online lessen is:

  • Hoe je je energie beter verdeelt over zaken die belangrijk voor je zijn
  • Wanneer je uit balans raakt en hoe je dat voorkomt
  • Hoe je jouw eigen kracht(en) het beste inzet
  • Hoe je omgaat met je eigen grenzen, of die nu laag of hoog liggen

Zoals je ziet omvat de QiGong van Jade Plaats vele meer dan simpele oefeningen. Je wordt er een kalmer mens van die beter kan omgaan met de overvloed aan informatie en stress van het dagelijks leven, en dat kan iedereen goed gebruiken, niet?


Comments are closed.